Пищни модели скочиха срещу снимките с фотошоп

Даяна Сирокай и Кали Торпе не се срамуват от целулита
5 авг 2018 20:34, Иванка Гъркова
25
Пищни модели скочиха срещу снимките с фотошоп
Източник: Instagram

Технологиите в наши дни са толкова развити, че гледайки профила на някого във Фейсбук, е трудно да кажем дали неговите снимки са истински или по-скоро резултат от няколкочасова работа на „Photoshop“. Освен това перфектните тела са по вестници, списания, интернет, телевизия, билбордове, реклами...

Илюзията, която създават много известни личности с публикациите си в социалните мрежи, кара все повече хора да прибавят различни филтри към снимките или да ползват програми за редактиране, с които бързо и лесно да премахнат несъвършенствата. Това правят и две пищни дами – Даяна Сирокай и Кали Торпе, които искат да се развиват като модели. Те уговарят известния фотограф Каризза да ги направи по-слаби, но когато виждат крайния резултат, си променят мнението.

"Трябва да кажа, че ние изглеждаме невероятно", пише Даяна под свой пост в Инстаграм, според която снимките с фотошоп са хубави, но те променят изцяло женствеността. Тя и нейната приятелка не могат да повярват как фотографът е свалил излишните им килограми и ги е направил слаби и стегнати.

"Ние живеем в едно фалшиво общество и е време да се върнем към реалността", казва от своя страна Кали.

След като двете дами с наднормено тегло не харесват "пипнатите" с програма снимки, си правят по една фотосесия, на която не се свенят да носят по-прилепнали дрехи, дори слагат бански, които не са подходящи за фигурата им. След като публикуват всичко в Instagram, получават хиляди положителни коментари за това, че са дръзнали да покажат това, което са.

В момента Даяна и Кали са плюс сайз модели, които рекламират известни марки бельо, дрехи и козметика. Още техни снимки може да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си как дебел чичко с виснали ци*ци обира на подиума овациите на феминистките... Тези "пълнички" модели са измислица на феминистките. Да си ги вземат у тях си и да ги хранят и да им плащат заплатите. Аз като съм дебел никоя не ще да ме погледне. Ако си мислите, че аз пък харесвам дебели жени, лъжете се. Все пак всеки има право на собствени предпочитания и моите са младо фино момиче с азиатски бадемови очи и малко дупе. И това няма начин да се промени от феминистката пропаганда.
19
7
 
4
 
! Отговори
Грух преди 5 години
Квик
18
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам нищо секси в тези тюлени...
17
6
 
5
 
! Отговори
Handel преди 5 години
"Пищни модели скочиха срещу снимките с фотошоп" За пръв път чувам, че снимките се правят с Фотошоп. Аз явно съм много демоде, тъй като все още ги правя с фотоапарат - самостоятелен или вграден в смарфона.
16
9
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Това са прасета а не модели ,хич не ми ги тикайте такива ,знам какво се опитвате да направите и няма да мине,дебеланите никога няма да бъдат секси ,съжалявам стягайте се и бъдете във форма !
15
4
 
0
 
! Отговори
Да преди 5 години
Истина е
14
3
 
21
 
! Отговори
гп преди 5 години
Ето как седят нещата - не трябва да се подиграваме и да унижаваме дебелите хора, защото не знаеш личната им история - може да са болни, току-що родили и т.н. НО, едно голямо НО, това което ме притеснява е движението за приемственост на дебелината, където учат момичетата, че можеш да бъдеш дебела, здрава и прекрасна...това вреди на всички, защото е пълна глупост и носи лошо име на хората, които наистина се борят с килограмите или имат проблеми.Уважавай човека, но не му казвай, че е ок да е дебел
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Красотата е нещо много субективно, на теб ти харесва едно, на мен друго! Защо обаче дебелите хора, особено жените са смятат за грозни? Отговора е *** - това издава здравословни проблеми. Човека е програмиран да търси здрав партньор с когото да създаде поколение - това е разковничето на красотата, тя не се влияе от никакви модни течения.
12
9
 
6
 
! Отговори
11 преди 5 години
Баси гнусните свинe.
11
7
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
Красотата винаги е била в центъра на човешката цивилизация. Хората харесват красиви хора, животни, красива природа и винаги са се старали да създадат красота около себе си. Откакво постмодернизма навлезе, "красавици" като тези по - горе ни заливат отвсякъде. За съжаление същите "красоти" се заселиха и в архитектурата, изкуството, скулптурата и къде ли не.Пошлост, безвкусие иеднообразие са плодовете на постмодернизмаРадвам се, че обществото ни ги отгвърля като исанбулската конвенция.
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
коледа иде
9
6
 
6
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Много се надявах като чета коментарите някой да му се иска да ги плющи, но уви ... желаещи няма
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двете моделки са сладки. Но са и малко по-пълни за моделки. Иначе за нашите ширини са ни харни.
7
4
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.Novite "evropeici" mnoogo obichat takiva !...Ta zatova se nalaga nov standart .za da se chuvstvat Dobre Dosli !!! Niama nishto sluchaino v tozi sviat6 ! Za onzi neznam .
6
4
 
3
 
! Отговори
Плешиф преди 5 години
По тази логика трябва да забранят грима фалшивите ци ци пластичната хирургия липосукция екстеншъни те ...... , да направят като Кардашиян хващат си един афро американец.....
5
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези тюлени трябва още доста да подскачат, за да заприличат на жени! Иначе нищо нова - поредната феминистка простотия.
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пищен и дебел не са синоними
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няколко часа с фотошоп.... хахах, по-скоро няколко мига
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скачайте,скачайте ама по ритмично че тия шопски погачи трябва да изчезнат.А иначе за всеки влак си има пътници дори и за вашия с малко по *** пътници които не подбират,само мръвка да има.
1
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви модели са тия торби с мас.