Гущерова иска две-три от Хриси: Страх ме е да не напълнея!

"Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не"
Обновена: 6 авг 2018 07:30 | 6 авг 2018 07:30,
48
Гущерова иска две-три от Хриси: Страх ме е да не напълнея!
Снимка: Facebook

Прясно омъжената Светлана Всилева, отскоро Гущерова обяви, че е щастлива с любимия човек, който осъществил мечтаната й сватба, с мечтаната рокля и парти.

"Беше точно това, което исках. Роклята беше точна тази, която винаги съм си представяла. Украсата също беше мечтаната. Хриси ми подари сватбата, която винаги съм искала. Когато го заведох в агенцията, която организира сватбата, той каза: "Мен не ме питайте за нищо. Каквото каже тя, това да е". И жената призна, че й е олекнало.
Той много се довери на мен и до последно не знаеше как ще изглежда тържеството. Тортата я избрахме в последния момент и само за нея знаеше каква точно ще бъде. В началото той беше скептичен към сватбените агенции, но накрая ахна от щастие и сподели, че е много красиво".

Булката до милионерския наследник обяви още, че е готова да дари любимия си с деца. Но дали е бременна?

"Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не. Може би. Не искам да казвам "Да" или "Не"… Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също иска, много обича децата. Да има дете ще е много голямо щастие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се справя много добре. Страх ме е единствено да не напълнея много. Не съм от хората, които се ограничават - когато ми се яде нещо, си го хапвам. Може да е малко, но ям. Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план".

Още по темата

Гущерова мечтае да дари Гущеров с поне две-три деца, а след 10 години да са още щастливи и заедно. Светлана настоява, че вече се чувства зряла и улегнала и все по-рядко намират тема, по която да спорят със съпруга си.

"Не съм детенцето, което преди години имаше онова по-незряло поведение. С фамилията на Хриси трябва да бъда много по-отговорна и сериозна. Не мога да си позволя скандалите от миналото. В началото бях много наплашена от семейния живот и си мислех, че ще ни е трудно на двамата. Има много примери как хората изпитват трудности и се развеждат. Имам приятели, които са имали 7-8 години връзка, женят се и след година се разделят. Станахме още по-близки, отколкото бяхме преди. Няма дори за какво да се скараме", настоява тя.

Доскоро Светлана искала да си купи… прахосмукачка, за да чисти, но Християн отсякъл, че няма нужда от това, имало жена, която се грижи за безупречната чистото в дома им.

"В собствения си дом винаги намираш нещо, което искаш да подредиш и да направиш. Преди, когато живеех в моя апартамент, отново имах жена, която чисти всяка седмица. Но след нея пак минавах. Държа много на чистотата и хигиената и винаги има за какво да се хвана", отбелязва Гущерова.

Признава, че обича да готви, но за това най-вече се грижил съпругът й.

"Преди седмица му направих свински пържоли. Рецептата е моя. Слагам много подправки и затова винаги се получава вкусно. Но той е готвачът вкъщи, защото на него много повече му се удава. Готвенето му е хоби".

Пред "България днес" г-жата настоява, че на слуховете по техен адрес, вече не обръща никакво внимание.

"Спрях да чета новини. Ако някой иска да напише нещо лошо, нищо не може да го спре. Има много злобни и завистливи хора. Мислила съм да крия личния си живот, но после си казвам - защо трябва да си крия щастието заради хора, които ме мразят? Онези, които ме познават, знаят какъв човек съм. Който иска, да вярва на глупостите", отсича тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Две три прасенца от прасчо
35
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Какво ли е усещането да се ОТЪРКА в тези слабини?
34
0
 
2
 
! Отговори
Умна преди 5 години
Ти остави надебеляването,ще си направиш поредната липосукция, а знаеш ли,че детето няма да се роди с " пластичните подобрения", т.е. ще дойде без 3 ринопластики, филъри и др. екстри. Да не се изненадате само.
33
1
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...ha ha ...shte iska ami I poveche daje .inache kak shte go varje ?!??.sladuranka mamina ...
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичам злобни коментари за Светланка повлеканка готованка и Гущера, тия са ми мега смешни
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светле, пипнала си се тук там навсякъде, ама помним как изглеждаше преди. И децата ти ще приличат на този караконджул Гущера и на предишната закръглена Гонзовица, с кривите жълти зъбки, крив нос, крива уста и дебел г&з.., мозък няма от кого да наследят така като гледам, така че аз сериозно бих обмислила дали си струва да страдат, щото и парите ще свършат
30
1
 
7
 
! Отговори
Шеф Манчев зад кадър преди 5 години
Мили мои фотошопнати,напълняването не е заразно,ако се спазват следните принципи на готвенето:1.Не се смесват несмесваеми съставки-любов и пари,красота и ум;2.Храната и изказванията да са умерени-няма полубременна и получистница;3.Запазете душевно щастие-мор за завистниците-просперитет за днешните рекламопоръчители4.Не робувайте на манджи,сготвени от неплатена преса-безидейни са и без подходяща информация,даже са блудкави5.Не търсете първоизточника,най вече на парите.6.Десерт за фотографа!
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези на снимката живеят с откраднати от българите пари,дадени в куфар от БСП на стария Гущеров за да стане "бизнесмен"т.е перач.И са щастливи от това,а слугинажните медии пробутват щастието им на гърба на бедния пенсионер.
28
0
 
13
 
! Отговори
Много преди 5 години
Лош генетичен материал навсякъде
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами много ясно, че ще те е страх да не напълнееш. Все толкова акъл имаш да се сетиш, че ако това се случи на мига ще бъдеш заменена с друга.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,все ще се намери някой мераклия да помогне,ако Хрисито не успява:)
25
1
 
18
 
! Отговори
no name преди 5 години
На тая снимка дори Светлето изглежда интелигентна. То и горила да застане до Хрисито пак ще изглежда по-интелигентна от него - с тоя телешки поглед е уникум. Толкова пари има тати, не можаха ли малко да го ошлайфат този левент - малко хирургия, маниери, туй-онуй.Светлето е ясна, хич не се е омъжила за пари, неее само по любофф. Ама тоя *** ще не си взе някоя по-класна мадама, тая са я влачили половин София. А и каква е тая мания да се жени за урви?Не може ли да си ги мандръса и без подпис?
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименповърнах
23
1
 
9
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Повече бихме се радвали да прочетем как с подобен ищах и мерак организират погребенията си.
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще повърна!
21
1
 
15
 
! Отговори
65 преди 5 години
А мен ме е страх да не те напъди като Мара
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато жената изглежда така, а мъжът е такава сви ня - това е неморално.Когато целува този ско т, а аз се блъскам като *** от - това е ненормално.
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е явно не е гнуслива.
18
1
 
29
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Тоя ***,ако не беше с парите на баща си,щеше да си остане заклет ерген.*** като има толкова пари,ще хвърчат около него пеперуди,еднодневки,па той нека се мисли за Ален Делон!
17
1
 
7
 
! Отговори
ДИНГИ БИ преди 5 години
за 20 лв фиш може ли и аз да блъскам патрулка на Кат