Бил Скарсгард на 28 – злодеят с приковаващ поглед

Вижте най-интересното за шведския актьор
9 авг 2018 07:30,
6

Снимка: Reuters


На 9 август рожден ден празнува световноизвестният шведски актьор Бил Скарсгард.

Роденият в Стокхолм актьор навършва 28. Цялото му семейство се занимава с кино - неговият баща е известният Стелан Скарсгард.

Истинска популярност придобива след като участва във филмите "Дивергенти" и съвременната адаптация на филма "То" по Стивън Кинг.

Ето и най-интересното за 28-годишният актьор

Бил е поредният брат в кино семейството. Брат му Александър стана известен от сериала "Истинска кръв", другият му брат Густаф участва в сериалите "Викингите" и "Западен свят".

Скарсгард е отраснал по филмови сетове. Пътувал е много заради работата на баща си. Като 12-годишен Бил прекарва 3 месеца в Камбоджа. По-късно живее и в Мексико. Самият Бил твърди, че честото пътуване и сблъсъка с различни култури са го накарали да оценява обществото и природата и са го научили да бъде по-организиран и точен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова много прилича на Италианският Актор Габриел Гарко
4
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Играе и в Castle Rock, съвсем нов сериал по Стивън Кинг.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова заглавие най-приляга на Лии Ван Клийф. След култовата му роля на "Ангелските очи" в "Добрият, лошият и злият", изигра после сума си роли на злодеи.
2
3
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
А такива коментари може да пиша само някой, който и идея си няма от стилистични инструменти и похвати. Но и на тях пожелавам прекрасен августовски ден!Усмихнете се на деня и на някой около вас :)
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е злодей а добър млад актьор. Злодей може да го нарече само някой който не прави разлика между реалното и виртуалното