Пит срещу Анджелина: Втори рунд от битката!

Актьорът дал над 1,3 млн. долара издръжка за децата
9 авг 2018 15:45, Петя Славова
20
Пит срещу Анджелина: Втори рунд от битката!
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Брад Пит отхвърли твърденията, че не е осигурил издръжка на децата си, и обвини съпругата си Анджелина Джоли, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело, съобщиха Ройтерс и Контактмюзик.

В новия рунд от взаимните обвинения между двете холивудски знаменитости, известни някога като Бранджелина, адвокатите на Пит заявиха, че той е платил над 1,3 милиона долара за Джоли и децата им след раздялата им през 2016 г.

В документи, представени пред Върховния съд в Лос Анджелис, адвокатите уверяват също, че Пит е дал на заем 8 милиона долара на Джоли, за да й помогне да купи нов дом, пише БТА.

"Уверенията на Брад са безсрамен опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от факта, че не е изпълнил изцяло задължението си да плаща издръжка на децата", заявиха адвокати на Джоли.

Според актрисата Пит от година и половина не е отделял достатъчно средства за издръжка на децата или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си.

Пит пък заяви чрез свой представител, че е изпълнявал неотклонно задълженията, които е поел.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през месец септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през месец август 2014 г. Пит и Джоли имат шест деца, три от които са осиновени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
41
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Това нещо интересува само тях двамата. Жал ми е за Брат Пит, честно, но това е един блестящ пример за това, че когато ти изгори крушката не сменяш къщата. То си е пак тяхна работа между него и Дженифър Анистън, но по визия, излъчване и емпатия е в пъти повече от Джоли. Вярно е, че последната е адски красива, но винаги е имало нещо перверзно в нея. Мое мнение. Но ние, мъжете сме си такива, понякога са ни слаби ангелите! Та и за това си плаща! Много жалко за децата, останалото е ала-бала!
17
2
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Анджелина Джоли винаги е била голяма змиорка, не се е променила особено, като всички хора:)
16
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички баби са абсолютно еднакви, тя винаги ще поиска да се разведе след като знае че винаги ще бъде възнаградена за това. Ако не тази другата. Ти си мислиш че другата не е такава, но тя е точно такава. всичките са такива.
15
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това интересува само Анжелина и Брад.
14
3
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Що му трябваше на Брад Пит тая кощрамба?! Нацъка му деца, че и осинови още, направо го побърка и продължава да го побърква! Трябваше да си седи кротко при Джени, ама кой да знае?!
13
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимавате с глупости ???
12
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В съвременното геноцентрично общество Брад Пит го правят на луд бабо роб да хвърля милиони за 3 осиновени извадени от калта анти-расови личинки, пък какво остава за простосмъртните. Разводите са 50-60%, или шанса за един мъж да му висне някаква баба с нереалистичните си очаквания създала там някакви личинки, и после да се разведе и да го изнудва за пари е 50:50. Да не говорим че е 100% ако се даде достатъчно време или ако залога/богатство е достатъчно голямо.
11
5
 
51
 
! Отговори
Vergy98 преди 5 години
На тази ненормална жена, все нещо не и стига. Да вземе да си отреже главата вече и да се успокои. 1300000 долара! Какво не им е достатъчно? Гладни ли са, жадни ли са, боси, голи, без дом? Какво им липсва? Освен нормална среда за живот, но това с пари не става. Да не споменаваме, че три от тези шест деца, просто не са негови.Язък, че остави Дженифър Анистън и я замени с лудата. Същата, която сега иска да му вземе децата, заради липсата на които остави първата си жена. Ирония има малко тук.Жалко
10
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още когато си премахна гърдите без причина, ей така превантивно, стана ясно, че тотално изкуква. Как я е търпяб Брад толкова време не е ясно.
9
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1300000 ако и е малко, колко иска. Обзаведе дома си с чужди деца, а сега някой трябвало да се грижи за тях. Явно е влязла в критическата.
8
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие тук всичките сте катунджии приятел :)
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шуменски катунаджия в делириум тременс, това е номер 7
6
9
 
54
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
А и тоя па ...Хубав , боогат ...може ВСЯКА да има... Той остави Дженифър Анистън и взе тая. Хубаво, влюбен бил. И ?Търпеше й фобиийте и болестите, позволи й да осинови една сюрия циг..нета и накрая като зашлеви единия оная дигна рев до небесата ?!Молим?!Я си зимай котилото и отивай при майка си *** !? Въобще няма да искам и да ги гледам даже, те 3/4 не са негови и без туй...
5
8
 
60
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Защо ли не й вярвам на изкуфялата дърта Анджелина , а ?!?!?!
4
20
 
52
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Затова и НИКОГА няма да позволя да ми налузят пръстен. Жените са особена работа, мъжа обича истински до край. При жената е друго. На първо място тя обича децата си, после майка си, после -себе си и вече от 4-то нататък мъжът трябва да се бори.Вижте по филмите - оня блъска като кон на нива по цял ден, прибира се скапан, и жена му го гледа злобно че закъснял и не побръщал внимание на семейството си. И оня ль.охман й се извинява?Що?Децата си един мъж трябва да храни, ама жената не виждам защо?!
3
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брат Пит си е пич. Не знам дали сте гледали негови интервюта и моменти от живота, но нормален човек, а не надут пуяк като повечето холивудски "звезди" хванати от село или станали актьори по наследство.
2
9
 
69
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Критическата я тръшка.
1
8
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе анжи май я хапат бръмбарите яккоооо. Аз разбирам да е ядосана на бившия си мъж, но вече звучи неадекватно. Какво ще ги прави тези деца като им отреже достъпа до баща им? Ритуал о жертвоприношение ли? Красива жена но пълно куку