Джоли влезе в болница. Тежи едва 44 кг

Хранителното разстройство е на психична основа, казват лекари
12 авг 2018 13:15, Петя Славова
147
Джоли влезе в болница. Тежи едва 44 кг
Снимка: БТА

Известната холивудска актриса Анджелина Джоли е била приета в болница с хранително разстройство на психична основа, съобщава изданието "Холивуд лайф".

В болничното заведение Джоли ще изкара около две седмици, пише БТА. Междувременно тя преустановява работата си във филма в който се снима - "Господарка на злото 2".

Актрисата отново си е внушила, че страда от излишно тегло. В резултат на това тя е станала 44 килограма при ръст от 170 сантиметра. Което било най-тревожно, Джоли продължавала да слабее.

Актрисата е била приета в същата клиника, която й била помогнала да победи анорексията преди няколко години

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
6
 
22
 
! Отговори
Ако умре? преди 5 години
Тая Анджелина глупости я вълнуват. Какво било идеалното тегло. Жено имаш 6 деца от каприз да имаш 2 черни и 1 жълто. Мисли за тях. С Брат се разведе, кой ще ти ги гледа? Да си беше родила и гледала само нейните вместо в зоологическа градина да превръща брачния си живот. Брат не обичал осиновените деца като истинските. Ами не е длъжен.Ако не беше навъдила тия шарени лаааапета сега и мъж щеше да има. Ама като не чува, никой ни й е крив.
97
2
 
10
 
! Отговори
До 101 преди 5 години
Колко по-голяма? Хърбавите не умират ли?
96
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип килограмите обикновено зависят от три неща - метаболизма на човека, доколко може да проявява физическа активност и от храната като вид и количество. Най-честия случай при наднормено тегло е, човек да има такъв метаболизъм, че лесно да напълнява и да няма възможност за физическа активност. Тогава се опитва с храната да намали теглото, но само успява да не качи много кг.
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма истина колкото по-тежък става един мъж толкова по-голям риск за него от различни заболявания и смърт смъртта при по-тежките е много по-голяма....
94
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поговорката е, че един мъж под 100 кг не е мъж и в това има доста истина. Колко трябва да са килограмите зависи от много неща, а не само от ръста на човека. 50 кг може, но или за човек с много нисък ръст или за дете или невисок старец. Обикновено един спортист тежи повечко кг, но зависи от спорта, а и при всеки е различно.
93
5
 
7
 
! Отговори
До 95 преди 5 години
Може затова сега да е 44 кг - махнала си е гърдите. Като прибавим за тях още 10-12 кг и ето ти по-нормално тегло.
92
3
 
2
 
! Отговори
До анонимен 94 преди 5 години
Ти с какво се занимаваш сигурно си някой гледач на футболни мачове пред тв компютърен спец раздаваш акъл във форуми?
91
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не по триатлон ако въобще си чувал затова *** такъв
90
1
 
2
 
! Отговори
АДж преди 5 години
До (-_-)В този ред на мисли вероятно е била на Герсон терапия и затова е развила хранително разстройство на психична основа.
89
2
 
3
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Тази е ***.. Преди няколко години беше си отстранила оперативно гърдите, за да не се разболява от рак..
88
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен до 92Национален шампион по смехотворна простотия ;)
87
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен до 92 преди 5 години
<html><body>Простьо ТИ ЛИ ЗНАЕШ ПО-ДОБРЕ ОТ МЕН КОГА СЕ ИЗТОЩАВАМ. Професионален спортист съм и национален шампион .Недей да ми говориш за костна система и мускулна маса сигурно си някой фитнес коач и раздаваш акъл. 100 пъти по-добре е да съм 190 200 на 50 60 пред 100 кг спирам да коментирам прочети една две книги за тая тема и тогава давай акъл.
86
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 89Никой не ти говори за дебели мутри простьо. Говоря за атлетична физика. Ще бягаш десетки километри без мускули... сигурно. На теб освен мускулната маса явно и мозъчната е в сериозен недостиг. За бегач на дълги разстояния, на 190 см се падат 75 кила, ако си 50 кила това е 25 кила липсваща мускулатура, която е нужна за опорно-двигателна система с подобни размери. При 190 см 50 кила ще се изтощаваш докато станеш от леглото и отидеш да се изпикаш. Щял да тича десетки километри нашия...
85
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ставайте смешни наднорменото тегло е по-лошия вариант от това да си слаб ако мъж тежи 50 или 70 кг може да е олимпийски шампион.Ако е свръхтежък може и да не доживее до 20 г много и 20 г не доживяват....
84
5
 
1
 
! Отговори
До 89 преди 5 години
Незнам ,защо имаш тази представа мога да бягам десетки километри ако съм тежка мутра ще измина 1 км и после няма да мога да се движа една седмица.
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 83Убеден съм че ще ти е супер 50 кила на ръст 190, ще си лежиш в болничнота легло на системи. Особено ако ти пуснат и малко морфинче, ще си баш айляк. Един два пъти в седмицата ще те извеждат на разходка с инвалидна количка.
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как Джоли беше топ пичка, докато джендърите и феминистките не й размътиха акъла...
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази жена наистина не е наред психически. Много неща от живота й го доказват. Сигурна съм, че да си в контакт с нея за по - дълго време не е никак лесно. Не знам на какво се дължи, но това ако продължава така, няма да свърши добре. Накрая просто физически ще се затрие. Но животът си е неин. Коя съм аз, че да му мисля?
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"сега стана ясно защо двата смърфа начело на pycия все по-често дрънкат с оръжия"Не бързай със заключенията. Човек не си избира ръста с който ще се роди. Като цяло, човек не избира с какво ще се роди, но какво и колко ще направи от това с което се е родил си зависи изцяло от него.Путин се е родил беден, нисък и неугледен, но въпреки това е постигнал неимоверно много. Това, че го е постигнал без да е уреден, висок и убав прави постижението му още по-значимо ;)
79
0
 
12
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Поредно доказателство, че славата и парите не стигат, за да си щастлив.