Джоли влезе в болница. Тежи едва 44 кг

Хранителното разстройство е на психична основа, казват лекари
12 авг 2018 13:15, Петя Славова
147
Джоли влезе в болница. Тежи едва 44 кг
Снимка: БТА

Известната холивудска актриса Анджелина Джоли е била приета в болница с хранително разстройство на психична основа, съобщава изданието "Холивуд лайф".

В болничното заведение Джоли ще изкара около две седмици, пише БТА. Междувременно тя преустановява работата си във филма в който се снима - "Господарка на злото 2".

Актрисата отново си е внушила, че страда от излишно тегло. В резултат на това тя е станала 44 килограма при ръст от 170 сантиметра. Което било най-тревожно, Джоли продължавала да слабее.

Актрисата е била приета в същата клиника, която й била помогнала да победи анорексията преди няколко години

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хах 38Няма нужда да те громя. Ти сам си се разгромил, щом като мъж си влязъл да обсъждаш чисто женски новинки(жълтинки), вместо да гледаш Диска.въри или спортни канали или да си сред природата с приятели.Забравих- от немощ нямаш сили за друго, освен таблета или лаптопа.
37
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМазнините не дават сила. Ако си 75 кила на 160 см имаш към 10 кила мазнина, може би дори повече. Да размъкваш това тегло с теб не ти дават повече сили а по-малко.Колкото и да се самоуспокояваш за наднорменото си тегло, има тонове медицинска информация, която доказва, че не е нито нормално, нито полезно по какъвто и да е начин.Аз съм на 36 години, 183 см, 78 кила, мога да направя 60 лицеви опори от раз когато и да се пробвам, мога да бича кардио с часове, камо ли секс...
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Откачила е - и богата, и красива, ама..."То почти няма човек в Холивуд който да не е за психиатрията. Зита Джонс например, и още 1000 като нея. Дрогата, всичкоимането и славата убиват човека.
35
5
 
5
 
! Отговори
Хах преди 5 години
До АнонименБраво , разгроми ме ! Сега размърдай паласките , отиди до хладнилника и бързо излапай 5 кренвирша, половин кило руска салата и 2 хляба да отпразнуваш победата !
34
2
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Да оди у Африка! Там ще е с идеално тегло. Аман от глезанки. Хората нямат ко да ядат, а те все дебели се мислят. Отврат.
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХахС идеално тегло си в твоето болно съзнание, което е много крехко поради неуспехите ти сред жените. На крачка си да последваш Анджелина, движиш се по ръба. Нямаш физическа сила за никаква мъжка работа. Стоиш на бюрото и с бледите си пръсти като на мъртвец тракаш по клавиатурата, щото толкова силици имаш, а коремът ти залепнал за гърба, хлътнал.
32
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
75 кила на 160 ръст си е дебелина дори за мъж, а за жена е направо cвинщинаНормален ръст за 75 кила тегло е по към 1.78А тая определено няма вид на здрава, айде те калории не и трябват, едва ли копа на нивата, но като не се храни тялото се лишава от жизнено важни минерали, храната не е само калории. Има слаби като нея но с мускулен тонус и в перфектно здраве.
31
7
 
7
 
! Отговори
Чочо падарина преди 5 години
тая съвсем изперка...така е, като остареят от злоба към по-младите вземат, че изкуфеят
30
4
 
4
 
! Отговори
Хах преди 5 години
До АнонименНали се сещаш, че тия глупости,които изписа няма да променят факта, че аз съм с идеално тегло , а ти бъчвичка ? Не ми реви колко е добре да си 160/75, а си размърдай *** и се раздвижи
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30Фитнес маниаците тежат Те са в мускули целите.Тоя 185 и 78 е без нищо мъжко по тялото, кожа и кости, отпред че.ше гърба си. Проклетията му го разяжда отвътре.Бил е мачкан от жена, има комплекс за малоценност и унижава хората за първото, което види външно- килограми, ръст или друго. Никът му "Хаха" е показателен за природата му.
28
4
 
6
 
! Отговори
Хах преди 5 години
До АнонименНе съм фитнес маняк, тичам редовно, не се тъпча като прасе с чипс пред ТВ, и най-важното имам воля да си подържам килограмите в норма, а не да пиша глупости по сайтовете, че 160//75 кг е нормално тегло,щото ме мързи да извървя 1 км пеша
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХахЯвно си фитнес-маняк.
26
4
 
9
 
! Отговори
Хах преди 5 години
До АнонименХахахахахаххаха, *** вярваш ли си :))Скачай на пътеката за бягане и си избии такива мисли ,че 160/75 е ок :))
25
3
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Може и около теб да стават бъчки около мен става пръчки иначе си прав,че нагъват само хляб те за друго стотинки нямат
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хах 19Видя ли си отношението и речника?!За предпочитане е човек 160/75, отколкото болен маниак 185/78. Мерките ти са недобре за мъж. Съсухрен. Жените не харесват съсухрени мъже. За такива се казва- Слабее от проклетия.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хах185,78 кг. Това е много сигурно изглеждаш като Земята.
22
8
 
22
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Много дебелани в статията. Много по-опасно е да си 160,80 кг ,отколкото 160,45 кг. Никой не ви е виновен ,че плюскате по цял ден ГМО на дивана и се самозалъгвате с фрази "Важното е аз да се харесвам "
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХахМного тежиш, почвай да отслабваш, защото се притеснявам за теб.
20
5
 
7
 
! Отговори
Петър преди 5 години
Моята жена преди време така залиня, повръщаше всичко и аха ще умре. Накрая се оправи с големи дневни дози Магнезий, но от добавките за културисти - щото тоя по аптеките не е хубав - не се усвоява. Сега е добре и си ходи на работа.
19
6
 
14
 
! Отговори
разболявате жените преди 5 години
До Хах 12Ей заради такива като теб, които се заяждат с килограмите на жените, някои се превръщат в анорексички или булимички. Никой не е длъжен да се съобразява с претенциите на изкривени мозъци, които налагат техните ненормални виждания над другите. Зад болезнените мании на такива като теб в 99% от случаите стоят комплекси за малоценност.