За вас мъже: Как да спорите с жена?

Вижте няколко практични съвета как да спечелите
20 авг 2018 18:33, Екип на Tialoto.bg
29
За вас мъже: Как да спорите с жена?
Pixabay

Да спориш с жена, си е истинско изкуство. Особено ако сте влюбен в нея! Дамите мигат да бъдат много емоционални и пропорционално на емоциите си инатливи и непреклонни. На практика доста трудно се печели аргумент с ядосана жена, изискват се специални умения и трикове. 

Предоставяме ви няколко "жокера", които могат да ви влязат в употреба при спор с половинката и дори излезете като победител от него:

1. Използвайте думите ѝ срещу нея
 
В яда си дамите са доста експресивни. Тя може да му отпусне края и да пусне няколко интересни сравнения или преувеличени фрази. Тогава просто повторете думите ѝ обидено и с интонация. „Току-що неандерталец ли ме нарече? Аз ли съм неандерталец?“ , така неусетно, вкопчени в една дума, ще обърнете тона на разговора и тя ще премине в отбрана.

2. Вменете ѝ чувство за вина
 
Колкото и да са емоционални, жените изпитват съчувствие и имат силна съвест. Когато тя започне да вика и да ви нарежда, изчакайте да си излее целия гняв, докато не прегракне. След това с навлажнени очи ѝ кажете, че никой никога не ви е карал да се чувствате толкова жалък и нищожен и сте толкова наранен от цялата тази тирада, че дори не можете да продължите разговора, защото сърцето ви боли от мъка. След това не пропускайте да ѝ кажете, че тя е най-важното нещо в живота ви и вие не можете да живеете без нея и затова като се успокоите, ще направите всичко, което иска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Спор да има важно е, а гюронтия требе1
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер 1 ме изпревари.
2
1
 
29
 
! Отговори
зевзек преди 5 години
с жена НЕ СЕ СПОРИ ... стига сте драскали небивалици в днес.бг . само се кима и се съгласяваш с всичко , после правиш каквото си си решил по принцип . спорът е излишен - доставяш и удоволствие , а на себе си си организираш излишни нерви .
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с жена и с радио не се спори !