Актьори тренират здраво за благотворителен мач

Ники Илиев и Ивайло Захариев показаха кадри от тренировката
22 авг 2018 11:23, Ивета Иванова
2
Актьори тренират здраво за благотворителен мач
Снимка: Instagram

Ники Илиев и Ивайло Захариев се похвалиха със снимки и клипове в Instagram, че тренират за благотворителния мач - "Актьори" срещу "Берое". Той ще се проведе на 9 септември, на стадиона в Стара Загора.

Целта на футболната среща е да помогне за осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански" през април 2019 г.

Професионалният отбор на "Берое" ще се изправи в благотворителен мач срещу дрийм тийм от театрални и кино актьори, сред които Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Башар Рахал, Александър Алексиев, Орлин Павлов, Никола Стоянов, Любен Кънев, Ники Илиев, Ивайло Захариев и др. "От сега сме се надъхали яко", коментира Захариев.

Международният студентски театрален фестивал е посветен на Данаил Чирпански, вдъхновяващ човек и студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна катастрофа през април 2016 г.

Още за събитието четете в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
срещу бистришките тигри ли ще играят
1
2
 
9
 
! Отговори
весо преди 5 години
еги са и тия дето един ден трудов стаж нямат.я им дайте за благотворителност по една лопата и да почистят коритото на река искър че като почнат валежите пак ще прелива така поне ще има полза .