Бедствено положение: Невръстната Сузанита се съблече!?

Голотата и скандалът в родния шоубизнес продават
26 авг 2018 20:34, Александър Попов
72
Бедствено положение: Невръстната Сузанита се съблече!?
Кадър: YouTube

Голотата и скандалът в родния шоубизнес продават. С тази максима от година на музикалната сцена вършее Сузанита. Като певица не се е доказала, но пък скандалите ги реди един след друг.

Семейството й стои плътно зад нея, Орхан Мурад неведнъж вече заяви подкрепата си. И призова да я оставим на мира.

Невръстната по възраст Сузанита обаче преминава някакви разумни граници. Последната й изцепка - пусна се топлес в Instagram. Да, косите й свенливо падат върху гърдите, но това не прави кадрите по-малко нелепи.

Всъщност най-тъжното е, че над 14 000 души до средата на седмицата бяха харесали еротичните й изблици.

Голо момиче на 15. Нямам идея какво са проверявали от Агенцията за закрила на детето, но явно у нас няма никакъв проблем едно непълнолетно дете да си пуска голи кадри. Това че е певица по никакъв начин не прави действията й по-малко гротескни.

Семейството й да не се сърди за негативните коментари, явно Сузанита с удоволствие ги провокира. Ние пък няма да се уморим да повтаряме, че това е бедствие на всички нива - семейство, морал, общество.

Вижте я в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
1
 
! Отговори
ФАТАЛ БРУТАЛ преди 5 години
Аз не ги разбирам тея, според които тва е нормално... сиг. са й набори, др. обяснение нема. За съжаление тя е толкова изтъркана вече, че и гащите да си свали, ''кариерата'' й умира. Тва с участията беше временно, просто като си представа, че повечето 13-14г. момичета я ''копират'' ми става тъжно.
35
2
 
5
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Подрастваща чалга па.чавра - точно като баща си!!!
34
5
 
3
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Невръстната по възраст Сузанита да се снима без коси на гърдите.
33
2
 
24
 
! Отговори
казаХ преди 5 години
Голотата и скандалът в родния "шоубизнес" показват, че няма истински шоубизнес.Това същество на снимката и семейството и, което стои плътно зад нея само доказват моралната и духовна нищета на тези твари които си въобразят, че са нещо повече от посмешище за народа.
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спинка ли Цацата, спинка ли?
31
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, момиче я направо хващай самолета за Амстердам. Там на витрината ще оценят истински таланта ти. Какво си губиш времето с пеене като явно си добра в друго нещо.
30
2
 
30
 
! Отговори
65 преди 5 години
Било бедствено положението и морален крах?Ами то е така ,ама вие пишещи братя непрекъснато ни пускате новини за тях.Оставете ги в забрава.Май ви плащат ,да пишете.
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че не става за певица, то е ясно ама какво ще прави от тук нататък? Изгърмя си и козът със събличането и сега доста ще трябва да мисли каква гл...ст да направи, че да и обърне внимание някой.
28
4
 
15
 
! Отговори
Сусанитка преди 5 години
Така е когато таткото има зрение на орел!
27
2
 
14
 
! Отговори
шаш преди 5 години
Моралът в обществото деградира , но това е последствие от състоянието на държавата.Разбира се голяма вина имат родителите , съветите , че да се учи е проспериращо , отколкото разголения начин на себедоказване, но за това се иска мн. труд и мотивация.Има поговорка : " Когато една жена не е хубава / в случая не пее добре/ , не и остава нищо друго освен да е интересна".
26
29
 
11
 
! Отговори
Men преди 5 години
Пълно с пуритани и моралисти. Идете и вижте вашите деца в Студентски град вечер. Нация от морални съдници, които самите са затънали в срам, ама понеже срамеят на тъмно са моралисти. Който съди, ще бъде съден - е казано в Библията.
25
1
 
17
 
! Отговори
Праведен преди 5 години
На мама и на татка убавицата тя!!! На татя скрития талант, халосва се голо момичето, гоуема работа станала....тъй де, едни гърди е пред останалите в чалга бранша, как да не я пофалиш?!
24
3
 
10
 
! Отговори
месара преди 5 години
положението не е бедствено а естествено! просто нормален процес в природата. нещо загнива по късно, друго рано, и такова дето загнива много рано. ако го напиша с други думи ше ме цензурират, ама вие разбирате за какво става въпрос.
23
4
 
17
 
! Отговори
Симеон преди 5 години
Ху дъ хел ис Сузанита?
22
2
 
20
 
! Отговори
Как са позволили преди 5 години
Само до преди една седмица беше в болница, имаше проблеми с яйчниците. Кога свари се съблече. Туй туркинче няма се омъжи, не може и да пее. Как му позволяват тия родители? Толкоз ли са изпаднали? Друг е въпросът защо въпросните снимки те са махнати като е на 15
21
3
 
54
 
! Отговори
Мъж! преди 5 години
Ами така ще е! След като цялото общество и най-вече медиите издигат ку-рвите, като Николета и Златките в култ, сякаш са НЯКАКВО ОГРОМНО НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО, А НЕ ПРОСТО ПРОС-ТИТУКИ, ДЕТО СИ ПРОДАВАТ ЗАД-НИКА ЗА ПАРИ всяка младо момиче или жена ЩЕ ИСКА ДА Е КАТО ТЯХ! Тъй де що да се блъска да учи 12 години плюс още 5-8 години висше и после цял живот да работи като учителка, аптекарка или продавачка, като може да се нацапа с червило и грим, да се съблече и да се продаде на някой чичко - паричко?
20
6
 
12
 
! Отговори
девин преди 5 години
у теено село гроотно всии са таквиз.там се движаат колите с затвоорени прозори да не фанаат заараза минавайки.
19
27
 
12
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
СКАНДАЛНО! ПОШЛО! УЖАС!... Хъхъ! Консервите само негодуват и псуват, а тая прибира пачки от видеата и снимките си. Скумрийки, плувайте си в доматения сос и не се обаждайте.
18
10
 
2
 
! Отговори
До Дидо преди 5 години
Айде, грантаджиите, по-добре си мълчете!
17
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аре стига бе, в БГ age of consent е 14, така че няма проблем