Без рождени дни за дъщеричката на Серена Уилямс! Защо?

Тенисистката била последователка на Свидетели на Йехова
29 авг 2018 16:23, Иванка Гъркова
27
Без рождени дни за дъщеричката на Серена Уилямс! Защо?
Instagram

"Олимпия няма да празнува рождените си дни". Това заяви Серена Уилямс пред журналисти, попитана дали ще направи празненство за първата годинка на дъщеря си през септември. 

"Ние сме последователи на Свидетели на Йехова, затова няма да правим рожден ден". обясни 36-годишната тенисистка, която от няколко месеца не кърми момиченцето си. 
 
Серена вярва, че рождените дни имат езически произход и Бог не одобрява организирането на празниците за тях. По думите й, родителите трябва да обръщат внимание на детето си и да му показват колко го обичат всеки ден, а не един път в годината. 
 
Тенисистката е споделяла в много интервюта, че нейната майка е свидетелка на Йехова от началото на 80-те години. "За мен е важно да бъда свидетел на Йехова, но не съм от най-вярващите", коментира Серена пред "Vogue" през 2017 г.
 
Когато е на корта, спортистката често благодари на Бог за подкрепата. "Мисля, че ако не вярвате в Бог, ще живеете по-трудно, защото той е в основата на живота", обяснява тя. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
Ристу преди 5 години
До 20: Нормално. Религията разделя хората.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на снимката бащата или чичото на детенцето е?
21
0
 
3
 
! Отговори
Ani преди 5 години
на моя приятелка в сащ детето ходеше с поляк и като стигнаха до темата за деца решиха че единия иска да са католици, другия - православни, не се разбраха и се разделиха заради това,
20
0
 
5
 
! Отговори
xmm преди 5 години
сега си налага религията, но детето като порасне може да реши да я смени и ако не се разберат с родителката да не си говорят и виждат повече. А не я кърми заради анаболите, явно не ще да го трови. А мъжо и каква религия е, дали арменеца се е конвъртвал,той може да иска детето да е с неговата религия.
19
1
 
4
 
! Отговори
prrrrr преди 5 години
с тая глобализация трябва да те интересува всяко кътче на земята, драги. А основите на великия сащ са поставени от гонените по това време в европа евреи, чети, образовай се, че сал едно плюене ви е останало,а с него не се прогресира.
18
5
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Кой го интересува някаква чернокожа тенисистка от една далечна държава отвъд Океана ?!Защо постоянно ни заливате с новини за САЩ и американците ?Ние нямаме нищо общо с този народ, основите на чиято държава са положили изселени от Европа престъпници и леки жени.
17
0
 
16
 
! Отговори
Ужс! преди 5 години
Черната мамба била и сектантка.
16
1
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Гузен, негонен бяга! Ха-ха-ха! Ами психични и сексуални отклонения са например пропагандираните от ЛГБТ организациите "ценности".
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая секта е поредната простотия на американските откачалки. Обучават малoyмните си последователи, че САЩ бил създаден по подобие на Божието царство ахахахахахах
14
10
 
5
 
! Отговори
13 преди 5 години
А кой дефинира кое е сексуално отклонение и кое - не? Границата кой поставя? Щото има хора, които смятат за сексуално отклоненое ВСЯКО сношение, което не се извършва с цел зачеване. И ти ли си от тях?
13
1
 
4
 
! Отговори
От 1 до 5 преди 5 години
До по-долните коментариМного смели приказки, като се има предвид, че тъкмо вие, грантаджиите, се опитвате да приравните сексуалните отклонения на сексуални ориентации и по този н-н да ги нормализирате, както стана с хомосексуализма.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aбе, тази ли беше, която я спрегаха, че уж си харесвала Григор и се задумали едно време?
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еати телето това! Буаааа, ще си върна вечерята...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям форхенд!
9
3
 
11
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
До От 1 до 5Гумена главо, много добре ти го е казал Анонимния. Аз само бих допълнил че джендърството е неразривно свързано с двете най-големи религии. Едните директно си вземат 8-9 годишни жени и си е-б-в-а-т козички, а другите правят масови оргии с момченца по манастири и храмове. Идея нямаш колко години се крият хилядите г-е-й педофили в църквите.
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото дете, майка му е назобен мутант и член на секта с откачалки, на всичкото отгоре няма да има рожденни дни и само ще гледа как другите деца си ги празнуват.
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До От 1 до 5за такива като теб, които виждат само в черно и бяло, джендърството винаги е решениея си признай, баща ти да не те е пипал?обикновено хора преживели силен стрес (от всякакво естество) прегръщат сляпо първата им попаднала религия
6
11
 
1
 
! Отговори
От 1 до 5 преди 5 години
Нали, колко по-добре би било децата да се възпитават в джендърство!:-)
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съжалявам деца, които от най-крехка възраст се товарят с отклоненията на родителите си(важи за всички покръстени,*** и тн в невръстна възраст. тези които си го причиняват след 18г са друга бира, предполагам че са направили информаиран избор)
4
14
 
11
 
! Отговори
Сър Стенли Ройс преди 5 години
До БауТова са християнските ценности. Натрапваш религията на невръстните си деца, които нямат избор и стават същите зомбита като теб, които след 20 години правят същото с техните деца. И никога не излизат от матрицата.