#MeToo провал! Актриса си мълчала за Азия Ардженто

Роуз Макгауън знаела за забежките й с Джими Бенет
29 авг 2018 11:30, Eкип на Puls.bg
12
#MeToo провал! Актриса си мълчала за Азия Ардженто
Reuters, архив
Приятелка на Азия Ардженто е знаела похотливите й забежки, но си е траела. Актрисата Роуз Макгауън, която бе една от първите, присъединили се към движението #MeToo, призна публично, че е скрила истината за нейната колежка. 
 
"Много хора искат от мен да дам отговори, свързани със скорошните събития около Азия Ардженто. Тези хора смятат, че понеже съдбите ни бяха неизменно свързани през последната година, че съм свързана по някакъв начин с инцидента. Това не е така", се казва в официалното изявление на звездата от "Чародейките".
Още по темата
 
Роуз Макгауън изтъква, че единственото общо нещо между нея и Ардженто е, че и двете са били жертва на сексуален тормоз.
 
"Получих телефонно обаждане и няколко съобщения от приятелката ми Рейн Доув (известен модел). Тя каза, че е поддържала комуникация с Азия и че самата тя й признала, че наистина е имала сексуален контакт с Джими Бенет. Рейн сподели още, че Азия е получавала голи снимки от него от времето, в което той е бил още на 12 години. Самата тя казала в кореспонденцията си с Рейн, че не е предприела никакви действия спрямо тези снимки", обяснява още Макгауън. 
 
Актрисата, която вече не е в добри приятелски отношения с Азия, коментира, че има още информация по случая, но за момента смята да не я разкрива заради започналото разследване. 
 
Преди броени дни 22-годишният Джими Бенет обвини колежката му Азия Ардженто в сексуален тормоз. Звездата, която му платила крупна сума пари, за да си мълчи, обяви, че ще търси правата си в съда. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма 17 годишно момче, което да се натиска на 37 годишна феминистка. За такива момчета има богат избор от 15 - 19 годишни млади дами с чисти души и сърца и стегнати ду*пета без целулит. Дори самото допускане, че момчето я е преследвало за секс е обидно за всеки НОРМАЛЕН мъж! Колкото и хубава да е, няма нормален 17 годишен, който ще си легне с 37 годишна ако не е изнуден! Освен ако няма сексуални отклонения от типа на некрофилията, както Маркон.
10
1
 
16
 
! Отговори
до смях преди 5 години
Закона не прави разлика между мъж, жен,а *** и прочие като става дума за насилие.А насилието бива много видове. Навсякъде се тръби, че мъжете биели жените, но имам твърде голямо подозрение, че ПСИХИЧЕСКИЯ тормоз, който оказват жените над мъжете е много повече. Затова и мъже се самоубиват и вършат глупости. *** по тая тема никой не говори, щото предизвиква присмехА за оная от статията - принуждавала го е тоя докато е бил на 12, да и праща снимки по шнорел. От там се е почнало.
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Жена да насилва мъж. Що за глупост !!! А тоя малкият, цял живот и се натягал на тая хубавица, дала му, ся я съди. Бати жалката история."Щеше да е точно така, ако тая нагла феминистка не беше съсипала живота на сума мъже ей така, по донос. Сега тя е наред да се оправдава и да чупи пръсти пред камерата.
8
14
 
5
 
! Отговори
смях преди 5 години
Жена да насилва мъж. Що за глупост !!! А тоя малкият, цял живот и се натягал на тая хубавица, дала му, ся я съди. Бати жалката история.
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нищо не разбрах от тази статия."Нарочно е написана така. Каква е работата - ритаха холивудките, че разни чичаци са ги "принуждавали" да си дадат най-ценното. А въпросната "дама" сама на свой ред е принудила 17 годишно момче да спи с нея, когато е била на 37. Безгранично лицемерие, като се имат предвид обстоятелствата.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичко оправят с пари накрая- въртят едни пари и едни обвинения отпадат- правосъдие с кинти
5
0
 
3
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До 3Благодаря
4
0
 
28
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Става дума, че американския съд е вдлъбнат и за всяко бъркане в гащите таксуват по няколко милиона без да се съобразяват, че някаква си силиконова красавица отива на висок ток и голямо деколте на репетиции за филм в 10 вечерта в хотелската стая на режисьора.*** долни номера, става дума за едни пари.
3
0
 
42
 
! Отговори
до Мен преди 5 години
Накратко казано: Крадеца вика - дръжте крадеца.Надълго: 2-те кoкошки обвинили, че някой си ги е насилвал навремто. Ама едната "забравила" да спомене, че същевременно и тя е вършила същите неща. А другата знаела, ама я покрила.Таа от цялата работа се потвърди максимата - Каквото и да ти говорят, става дума за пари.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия за какво се оплакват нали си слагат големи цици за да съблязняват ъжете ако някой трябва да се оплаче това е Кевин Спейси, че е станал жертва на силиконова измама, жените трябва да ходят с бурки. Както си личи, каквото търсят туй и ще намерят.
1
1
 
16
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Нищо не разбрах от тази статия.