Джоли срината след развода с Пит. Тежи едва 34 кг!

Актрисата била на границата на пълното изтощение
31 авг 2018 16:00, Петя Славова
70
Джоли срината след развода с Пит. Тежи едва 34 кг!
Снимка: архив, Reuters

Американската актриса Анджелина Джоли е отслабнала толкова, че е на границата на пълното физическо изтощение заради развода й с актьора Брад Пит, пише сп. "Стар".

"Анджи е престанала да се храни и е отслабнала до 34,5 килограма, отбелязва изданието, позовавайки се на свои източници. Тя се е превърнала в развалина в емоционален и във физически план. Понастоящем се намира на границата на пълния срив", предаде БТА.

Актрисата се хранела предимно с течности, потвърдил друг източник на списанието.

"На практика Анджелина поглъща единствено кубчета лед. Толкова е анорексична, че кожата й е провиснала, а костите й са станали чупливи. Нуждае се от спешна помощ!"

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през 2014 година.

Те имат шест деца, три от които са приемни. Актрисата подаде документи за развод, след което напусна семейния дом в Холивуд и се премести да живее с децата в Малибу, щата Калифорния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
2
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Така е.много хора по света Нямат какво да ядат..Нямат къде да спят и Нямат пари за децата си...а тя тръгна Сама да си прави Проблемите!Да си беше намерила по спокоен и Неженен мъж да роди 2 деца и да си работи като актриса или друго...а то..кой Мъж и беше подред Брад? 2 или 3 ти?Защо събираше деца от целия свят че и хормонна терапия за да роди близнаци..с много деца и то глезени не може да бъде задържан един мъж дълго време..и той си гледа кариера и иска спокойствие у дома!Сега вече го разбра.
58
0
 
12
 
! Отговори
а 6-те деца? преди 5 години
Анджелино, имаш 6 деца. Кой ще ги храни,ако умреш? Не забравяй,че ти поиска да осиновяваш цяла Африка. Така че нагъвай пържоли да станеш поне 55 кг.
57
6
 
6
 
! Отговори
Коча преди 5 години
Хахахаааа, Брад се бил пропил?! Типичен коментар на незадоволена, затлъстяла феминистка. Че то мъжете по принцип си пият. Познавам само двама дето не пият и двамата са бивши алкохолици с брутално пиянство, женени за рускини.
56
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е та да яде беПари ли нямаДа си купи дюнер!То бива бива, ама чак толкова превземане...
55
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ненормалната изкара душата на Брад и сега ще го обвини него за психичните си заболявания.
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невероятна красавица,екзотично цвете!Който я е набутал с наркотици,от наркотици да умре!Надявам се,да се оправи!
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕдоЕ,в православната църква не сме имали такива работи,нито сме имали в миналото дискриминация на жените,обикновено най-възрастния в семейството се е разпореждал, без значение дали е жена или мъж,най-възрастния е и разчупвал хляба на масата.Докато чета в някои западни книги,в миналото жените и децата са изяждали остъците от храна след мъжете си.Мога да посоча дори кои са книгите и кои са авторите.И изобщо да ядеш остатъци от храна е било нормално.
52
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая, кой я нарочи за актриса? Също като отрочетата на наши актьори, некадърни, но постоянно лансирани в медиите. Като оная фъфлица, дето пунтира песен на Ивана. То гнусно,бе!
51
10
 
4
 
! Отговори
Едо преди 5 години
ПИТАМ ВИ: НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ЗА ИЗНАСИЛВАЧ И ПЕДОФИЛ НАГОРЕ, НИКАКВО ОТУРВАНЕ, КАКТО ТОВА Е В СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ, В КИТАЙ, В БЕЛАРУС И В ОЩЕ СТОТИНА ДЪРЖАВИ. ДА НАПРАВИМ РЕФЕРЕНДУМ ПО ПРОБЛЕМА И ДА ВИДИМ НА КОЛКО БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ ИМ СТИСКА. ТАКА ЩЕ СЕ ВИДИ, КОЙ ГО Е СТРАХ И КОЙ НЕ ГО Е СТРАХ, Т.Е. КОЙ Е МАФИОТИЗИРАН И КОЙ Е НРАВСТВЕНО СЪХРАНЕН.
50
6
 
17
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Дотам, уви, води наложения от юдеите поведенчески стандарт на Западното общество след Втората Световна Война - разврат, упадък, плюене по отколешните християнски ценности, благодарение на които бялата раса е постигнала такъв феноменален напредък във всички сфери на живота! Криво скроен феминизъм, фалшив мултикултурализъм, осиновяване на малки нeгри от Африка и отглеждането им с биологичните ти деца, отцеругателство (Джон Войт е един от малкото читави в Холивуд). Резултата е наяве - разруха!
49
2
 
9
 
! Отговори
ж преди 5 години
До ЕдоКато лическата църква е трябвало да обърне по-голямо внимание на педофилията, вместо да се бори с жените, или едното върви ръка за ръка с другото?
48
7
 
16
 
! Отговори
луд преди 5 години
Тая луда води тенденция след нея, всяка по-слабоумна (еманципирана) жена и се води по хахавия акъл. Имам новина за вас хахавелнички, на мъжете ни писна от луди слаботелесни тъпанарки никой сериозен мъж не ви обръща внимание вече, само джендърите и напомпаните батки ви се радват.
47
12
 
6
 
! Отговори
Едо преди 5 години
КРАТЪК АНАЛИЗ: КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА ДОСТА УСПЕШНО СЕ БОРЕШЕ СРЕЩУ НАДИГАЩИЯ СЕ ФЕМИНИЗЪМ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО. ПРОТЕСТАНТСКАТА РЕФОРМАЦИЯ МУ ИЗПУСНА ЮЗДИТЕ. ФАЛШИВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ НЕ САМО ЕМАНЦИПИРА ЖЕНАТА-ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА-ИЗДИГНА Я В КУЛТ. И ТАКА, КУТИЯТА НА ПАНДОРА БЕШЕ ОКОНЧАТЕЛНО ОТВОРЕНА ОТ НЕОЛИБЕРАЛИЗМА И МОДЕРНИЗМА, И ЖЕНСКИТЕ ЗЛИ ДУХОВЕ СЕ РАЗЛЕТЯХА ПО ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ. ПРИЕХА СЕ ФЕМИНИСТКИ ЗАКОНИ И СЕ УТВЪРДИ СТАТУКВОТО НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НА ФЕМИНИЗАЦИЯТА НА ЗАКОНИТЕ.
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
FAKE NEWS
45
2
 
11
 
! Отговори
Доню преди 5 години
34 кг въздух под налягане е тя и то с мокри дрехи. Като беше хубава беше малко трудно да се разбере колко точно е луда и ***.
44
7
 
35
 
! Отговори
1 преди 5 години
Болни хора! Изряза си всичко, за да не я хване рак. Сега да си отреже главата, за да не я удари инсулт!
43
9
 
23
 
! Отговори
сестра питка преди 5 години
тая що не си тегли куршума превантивно, че да не умре от някоя болест
42
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много психопатии се развиха в днешно време.
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то има доста умрели от анорексия,много ясно че ако е 34кила е на смъртно легло.Дано се оправи де
40
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелина Джулиева е заприличала на скелет. Яко я пере съчмата тая смурия.