Расте, но не старее... Азис се хвали с трицепси

Фолк певецът тренира, гори калории във фитнеса
31 авг 2018 21:34, Ивета Иванова
105
Расте, но не старее... Азис се хвали с трицепси
Снимка: Facebook

"Растем, но не стареем". Това написа Азис във Facebook и се похвали с завидни трицепси.

Фолкпевецът не спира да тренира, за да поддържа формата си.

"Давай, момче, само така. Скоро заради теб ще трябва по-големи огледала да слагаме във фитнеса". Това написа негов последовател в социалната мрежа, друг пък директно му предложи работа като телохранител.

Откакто започна да се занимава по-сериозно с фитнес, Васил Боянов често споделя снимки с феновете си - не само за да покаже отличните резултати, които е постигнал, но и да ги мотивира да променят начина си на живот и започнат да спортуват като него.

Понякога изпълнителят се изкушава и си прави вкусна баница, но на следващия ден отново е в залата, за да изгори натрупаните калории. 

Вижте го в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Азисфитнес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Егати тоз дебелак какво е постигнал, евала.
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И расте и старее, и никой не се интересува от него.
54
1
 
15
 
! Отговори
Ел Ибн Ал Ебн преди 5 години
Момчето става за работа в "чистота и озеленяване" .
53
2
 
12
 
! Отговори
V преди 5 години
Култ, почит, светлина- какво почитате точно това ли? Женско царство и чалгия. Медиините ви идоли и аватари са жалки, но им се наливат пари да ви разболеят културно и ментално и да придизвикат медиина шизофрения да се чудиш какво става. Нищо добро не чака медиини диктатори. И на всичкото отгоре тровят и малкото здравомислещи хора тук от страх за собственият кокал. Достойно би било да кажат наядохме се, но не ... С простаци разбиране няма.
52
1
 
9
 
! Отговори
V преди 5 години
Във всяко друго време на това нямаше да му бъдат дадени нито ефир, нито възможност за изява ... харесвам настоящето с изключение на двата царя на чалгата Трифонов и Азис. Само тяхното влияние елиминирате в културен аспект и всичко тръгва да се оправя. Икономическата мощ на всяка страна е резултат от културна мощ, а тук културната мощ е юфката на Азис и Sweet chalga in time на група простаци. То ще дойде Видов ден скоро...
51
8
 
2
 
! Отговори
не преди 5 години
По живково време пак щеше да е звезда, само че естрадна, човека е талантлив.
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя нали беше жена???Сега пък на мъж се прави........ХА-ХА.П.П. Показва бицепси бе неграмотници а не трицепси.И вие ни информирате за новините.............ТРАГЕДИЯ!
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По Живково време щеше да работи някаква маловажна работа, може би в някакъв цех.
48
2
 
1
 
! Отговори
3озо преди 5 години
От нашите е
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШибиРибиВзело си "най-доброто" и от двете!!!!!!!!
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо е с анцуг? Крачетата май са като клечки а?
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки слабоумник на днешно време(гледам ги по фб)гледа да покаже колко е здрав(с химия)Как не го разбраха,че са смешни смешни.То като нямаш мозък какво друго да покажеш.....!!!!
44
0
 
16
 
! Отговори
Цвък преди 5 години
Растат му косми в ушите
43
4
 
6
 
! Отговори
БАТКА преди 5 години
Като редовно трениращ мога да кажа че Азис просто е поизчистил най-вече ръцете с Хормон на растежа или Генотропин. За това е в тази поза, не се виждг гърдите и коремната преса. ръцете са му слаби за човек който вдига. Реално здрави силни хора от здравяняците съм виждал Дими от Сленг, бог да го прости и Росен Петров. Последния бутна пред мен 155 кил от лег а е към 50 годишен.
42
0
 
12
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Били му предложили работа като телохранител,какъв телехранител ще стане.Първо за такъв не трябва да си страхлив.Още помня клипчето където му спретнаха преди 15г. и повече как в едно заведение бият неговия телохранител,и той бягаше насам натам като пуйка и ревеше...не помня кое предаване беше.
41
0
 
9
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До гпТова което беше преди 20 години си беше чист PR, както и връзката му с Китаец ли беше японец ли. Постигнаха известност и печалба...
40
2
 
5
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Как да не старее бе а за растенето не знам.
39
2
 
17
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Все си остава пътуващ човек,българише цигойнен малко по умен от останалите но чалгар.Спомням си лъснат и я му *** от билборд а и как децата ми тогава в детска градина какво ме питаха.С две думи-ром!
38
4
 
16
 
! Отговори
гп преди 5 години
Не го харесвам, нито съм съгласна с `културното наследство`, което е оставил до този момент, но трябва да му се признае, че доста се е постарал ако сравним старите времена, когато приличаше на прасенце в рокля.
37
2
 
1
 
! Отговори
Vishnu преди 5 години
Вишну приема хилядоръката си форма за да му каже само: И сега аз станах Смърт, унищожителят на светове. Сериозно ли си мислиш, че в настоящата ситуация ме интересува кой етнос е по-виновен? Всички сте еднакво виновни, кой повече, кой по-малко, че търпите хора без визия и етика и култура да ви управляват.Я си отвори очите и виж след две години какво идва към ресурси, криза и конфликти неизбежни и си мисли добре какви съвети даваш.Юфката не ходи по вода, а по патрони. Ако можеш да ме видиш плачи!