Дженифър Лорънс с любов към Dior

Актрисата и връзката с модната къща
2 сеп 2018 19:19, Криси Табачка
10
Дженифър Лорънс с любов към Dior
Снимка: Elle

Споменаването на Дженифър Лорънс изважда асоциативно връзка с филмите ѝ, но на ниво мода – определено с Dior.

Любовта на актрисата към модната къща е пословична и предвид това не е изненада колко често я виждаме като рекламно лице на нова кампания или козметичен продукт на марката.

Взаимната любов се пренася и на хартия с новия брой на френското издание на Elle. Горещият август идва с корица, на която фокус е класическият тренч и някои от най-изкусните ювелирни изделия на марката.

За допълващата фотосесия се спираме на новите предложения на Dior за сезона, сред които дори изделия от бельото, феерични рокли и блестящи скъпоценни камъни в бижутата.

Иконичната визия с изчистен грим и небрежна прическа с вълни отново е на показ, а вие можете да видите всички детайли от кадрите вгалерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми харесва дамата как изглежда. И като характер изглежда да е свястна.Това, че снимки от личния й живот станаха публично достояние, не е притеснително. Нормалните хора вършат такива неща.Виж гнусно и подсъдно е например какви ги вършат "богоугодните" католически свещеници.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте плюли момичето, хубаво си е, спор няма. На мен лично с кестенява коса ми харесваше повече, но и така си е хубава.
7
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не я харесвам аз и то не защото няма силикон или вафли, просто не ме кефи.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много готина и талантлива и естествена девойка. Българският *** няма как да я хареса - няма силикон, екстеншъни,вафли в косата и не се появява по телевизия Планета. Та така за "коня"...
5
1
 
1
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Кестеняви вежди и изрусена - дава да я блъскат в гърлото и няма против да и се изпръскат в муцуната. После плюе, каквото е влязо. Въпреки това одобрявам!
4
2
 
5
 
! Отговори
... преди 5 години
Верно си шматка и то голяма. Погледай малко кино, Лорънс не участва само в Игрите на глада. Мн искам да видя ти как изглеждаш, щом тя е кон?!?
3
7
 
2
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Проби разбирам че си пъпчив тинейджър но "Сойка присмехулка" е филм направен за дванадесет годишни а актьорската игра на коня е на ниво селско читалище.
2
3
 
5
 
! Отговори
probi преди 5 години
Тоя кон , kакто се изразява красавицата шматка от коментар 1, е нещо, което шматка-та не е и никога няма да бъде! Защо ли? Само, като прочетете коментара и видите псевдонима, под който пише, веднага ще си отговорите. И то, без никакво съмнение - правилно!
1
13
 
4
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тоя кон кой го припозна като красавица не знам.Сойка та сойка.Ми то жив бухал.Филма и той за възпитаници на климатично училище