Кевин Спейси се измъкна от лапите на Темида

Давността по скандалния случай с актьора изтекла
14
Кевин Спейси се измъкна от лапите на Темида
Reuters

Прокуратурата на окръг Лос Анджелис обяви, че няма да повдига обвинения в сексуални посегателства срещу актьорите Кевин Спейси и Стивън Сегал, съобщи Ройтерс. 

В делото срещу Спейси пълнолетен мъж твърди, че е бил обект на сексуално посегателство от актьора през 1992 година. То бе заведено през април, но прокуратурата е стигнала до заключението, че давността по случая е изтекла.
 
Подобно решение е взето и по дело, заведено от жена, която обвинява актьора и майстор на бойните изкуства Стивън Сегал в изнасилване през 1993 година.
 
58-годишният Спейси е двукратен носител на наградата „Оскар“ – през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за „Обичайните заподозрени“, а през 2000 г. – отличието за най-добър актьор за „Американски прелести“. Той е известен и с участието си в сериала „Къща от карти“. Скандалът около него избухна, след като актьорът Антъни Рап пръв го обвини в сексуално посегателство през 1986 година, когато бил 14-годишен.
 
66-годишният Стивън Сегал е популярен холивудски актьор, продуцент, сценарист и майстор на айкидо. Той е роден на 10 април 1952 г. в САЩ и в младостта си учи китайски и японски език и пътува до Япония, където изучава бойни изкуства. От 2016 г. е гражданин на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То беше ясно, че ще намерят вратичка за Спейси специално. Покрай него и Сегал се е възползвал.
12
0
 
3
 
! Отговори
нина преди 5 години
Спейси е невероятен актьор,правил свалки преди 25 години е сега са се сетили анонимните пичагите да се оплакват...за пари и слава
11
0
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
.... все още нищо не било приключило обаче . Оставали едни обвинения за сек*суа*лен тормоз извършени от Спейси през 1968 и още едно от 1845 година . Въпреки че актьора твърди че няма спомени за тези години обвинителите настояват че това се е случило и много ги е афектирало .Били са уплашени и затова чак сега са намерили смелост да се изправят пред съда . Настояват за десетки милиони обезщетение , тъй като са си начислявали лихви и пропуснати ползи за периода от случката до наши дни .
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Спейси да съди обвинилите го и тези, които му нарушиха финансовите интереси заради недоказани медийни твърдения за събития от 92 година... Ще вдигне пачка пича, ми се струва. Да съди имедиите, които го злепостъавиха за пропуснати ползи, разрушен имидж и морални щети ;)))
9
0
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Е как няма да се измъкне. Все пак е Кайзер Созе :)))
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важно е изкуството, не артиста :)
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велик актьор, очаквам да се завърне с гръм и трясък на екрана
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лъзгав тип,и във филмите си е такъв
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 5 Брат, Не можеш да кажеш, че Стивън е некадърник в "Борба за Справедливост". Спейси не може да я изиграе тази роля, нали? Нека всяка жаба да си знае гьола. Кво ще кажеш? Или Спейси да изиграе Рамбо или Терминатор?
4
6
 
12
 
! Отговори
Арсений преди 5 години
Велик актьор за разлика от оня некадърник Сегал!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента гледам първа серия на първи сезон на Кула от карти с Кевин Спейси. Препоръча ми го мой познат...започва вдъхновяващо.
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам Спейси колко е лабилен, ама на бай Стивън Сегал му е през таекуондото за тия докато си пие водката с Владимир в Русия!)))
1
3
 
38
 
! Отговори
Некой си... преди 5 години
Съсипаха им живота и кариерата, сега видиш ли била изтекла давността. Тъжен краваpски ден.