Кой кого? Aрдженто вини Бенет в сексуално насилие

Младокът изнудвал актрисата, защото се нуждаел от пари
5 сеп 2018 23:00, Иванка Гъркова
35
Кой кого? Aрдженто вини Бенет в сексуално насилие
Reuters

Скандалът около Азия Ардженто се разраства. Актрисата обяви, че когато Джими Бенет бил на 17, я е насилил. Тя бе категорична, че е отказала да плати остатъка от парите, които нейният приятел Антъни Бурдейн му е обещал.  

Бенет е насилил сексуално Азия в хотел "Риц-Карлтън" в Марина дел Рей, Калифорния. Това станало през далечната 2013 г. Това обяви пред TMZ адвокатът на звездата Марк Джей Хелър. По думите му, младият актьoр трябва да бъде благодарен, че тя не го е осъдила за случилото се.
Още по темата
 
Преди броени дни в световните медии изтекоха лични съобщения, които Азия е изпратила до свой приятел във връзка със скандала. Текстът към един от тях гласи: "Хлапето ми скочи ... Правих секс с него, чувствах се странно". Тогава тя е била на 27, а Бенет - на 17. 
 
Според юриста, младокът е започнал да изнудва актрисата, защото се нуждаел от пари. Той бил затънал заради проблемите му в миналото, му минало, застоя в актьорската кариера и съдебния процес срещу родителите му за източване на пари от неговата сметка.
 
"Нейната връзка с Бенет никога не е била сексуална, а по-скоро се гради на дългогодишно приятелство", обяснява още Хелър. 
 
По-рано стана ясно, че приятелят на Ардженто обещал на Джими 380 000 долара, за да си мълчи, че актрисата го е насилила. Първоначално той му дал 250 000 долара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
У нас закъсалите за пари "звезди" се появяват във Биг Брадър а на запад в съдебните зали . Що така ?
23
1
 
10
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
каква невероятна футболна драма не могат да се разберат кой кого е еб***л тя него и ли той нея .Очаквам развръзката с нетърпение ,дръжте ни в течение задължително!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, тези актриси много почнаха да се хвалят с кого били спали...?!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новината за мен, че тая въобще си спомня с кой е спала преди 5 години! Сигурно е минал един полк от тогава.
20
2
 
13
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Мдааа, поредния епизод от "културата" наложена от "прогреса" - калифорникейшън отвсякъде - продажност, пошлост, разврат, идолопоклонничество, тайни сатанински ритуали, убиване на всички християнски ценности. Аплодисменти за Ротшийлд, Сороc, Рокафелер и Сие! Очакваме следващата холивудска "принцеса" да дойде да проплаче, как през 1999г. един лош баткУ я опипал по сливатa! Че и да поиска 5 милиона компенсация за това!
19
1
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Много "интересна " статия . Някаква пор*но звезда която спала с 17 годишен в "далечната 2013" . Той я обвинил в се*кс тормоз. Платили са му 250 хиляди и сега ЗвИздъта сигурно закъсала за пари и си ги иска обратно . И затова обвинява младежа в сек*суално насилие . А най-вероятно е двамата да са се дрогирали и да са се изчукали взаимно а сега да си менкат едни пари в зависимост на кого повече му трябват .
18
1
 
11
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Тия тотално откачиха!
17
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ох , да ми падне !
16
2
 
17
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Може ли да има дългогодишно,например 20-годишно приятелство между загоряла млада жена и 17-годишно хлапе,с което не са роднини? А може ли това хлапе,което на 17 г. е още дете,да я насили и тя да не успее да се отбрани,а да се почувства "странно"? Според нея може.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни простотии..едни пари се въртят..Ако тези двамцата бачкаха на заплата като нормални хора?
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох на бати. Тая като я гледам и ми става на кокалче пипера. Ела моме тука, никой няма да се оплаче, колкото и чушки да изпапаш.
13
2
 
15
 
! Отговори
Румен преди 5 години
ГМО нерези.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази ако не и дадат поне 15 години ефективна присъда и останалите жени - насилнички ще си помислят, че може да им се размине!
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не стига, че изнудвала и рекетирала момчето за секс, а сега го обвинява в изнасилване... Това феминистките трябва да се приеме закон за изтребването им... Тя му платила да си трае, после приказва, че я е изнасилил... А той 17 годишен... като знам колко са силни физически и психически 17 годишните момчета и какви са 40 годишните жени, не мога да си представя тая колко е нагла в лъжите си! Трябва да я затворят доживот за доказани антиобществени дейности с висока обществена опастност!
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, много се вълнувам от този скандал!
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изнасиления малчуган да се ожени за Арженто, после да се кандитатира за президент на Франция и вече ще може да спи с нея законно, а не да я изнасилва по хотелите.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Макронката кога?
7
23
 
14
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Е затова жените стават лесбийки. Некакъв пишльо с жълто около устата топнал чушката, погъделичкал я и сега се сетил, че го били изнасилили. Що не вика бе сине майчин като те изнасилваха?
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая nикла няма ли други дрех,и вечно е с туй елече и се хвали, че всеки я е минал, като са я минали поне да си плащат не стига че са я клецали ами не са и оставили и един долар така не може.
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Текстът към един от тях гласи: "Хлапето ми скочи ... Правих секс с него, чувствах се странно"."Още по-"странно" се чувствам аз опитвайки се да свържа фактите в обвинението й за сексуално насилие. Скочил й да я изнасилва, тя правила секс с него, а настоящият й прител извънсъдебно плаща четвърт милион на "изнасилвача".