Кой кого? Aрдженто вини Бенет в сексуално насилие

Младокът изнудвал актрисата, защото се нуждаел от пари
5 сеп 2018 23:00, Иванка Гъркова
35
Кой кого? Aрдженто вини Бенет в сексуално насилие
Reuters

Скандалът около Азия Ардженто се разраства. Актрисата обяви, че когато Джими Бенет бил на 17, я е насилил. Тя бе категорична, че е отказала да плати остатъка от парите, които нейният приятел Антъни Бурдейн му е обещал.  

Бенет е насилил сексуално Азия в хотел "Риц-Карлтън" в Марина дел Рей, Калифорния. Това станало през далечната 2013 г. Това обяви пред TMZ адвокатът на звездата Марк Джей Хелър. По думите му, младият актьoр трябва да бъде благодарен, че тя не го е осъдила за случилото се.
Още по темата
 
Преди броени дни в световните медии изтекоха лични съобщения, които Азия е изпратила до свой приятел във връзка със скандала. Текстът към един от тях гласи: "Хлапето ми скочи ... Правих секс с него, чувствах се странно". Тогава тя е била на 27, а Бенет - на 17. 
 
Според юриста, младокът е започнал да изнудва актрисата, защото се нуждаел от пари. Той бил затънал заради проблемите му в миналото, му минало, застоя в актьорската кариера и съдебния процес срещу родителите му за източване на пари от неговата сметка.
 
"Нейната връзка с Бенет никога не е била сексуална, а по-скоро се гради на дългогодишно приятелство", обяснява още Хелър. 
 
По-рано стана ясно, че приятелят на Ардженто обещал на Джими 380 000 долара, за да си мълчи, че актрисата го е насилила. Първоначално той му дал 250 000 долара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧУПКА!
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тогава тя е била на 27, а Бенет - на 17."През 1993-та, когато участва в първия си филм е била на 18, през 2013-та, когато е правила секс с Бенет е била на 27, евала. Остаряваме бавно, остаряваме бавно, неусетно почти.
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2013г не е била на 27. Родена е 75та. Била е на 37-38 години, а той на 17. Нищо не е вярно в статиите ви.
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че вече никой не вярва на холивудските патици.