Комедиант се гаври със звездите, подигра снимките им

Селесте Барбър и умението да имитираш с ирония
6 сеп 2018 20:35, Иванка Гъркова
5
Комедиант се гаври със звездите, подигра снимките им
Снимка: Instagram

Гледайки профилите на известните личности в социалните мрежи, сигурно се чудите как те винаги изглеждат перфектно. Отговорът е много прост – имат си помощници като Photoshop.

Много рядко може да видим видео или снимка на някоя известна личност без грим или определени филтри. Вече има различни онлайн редактори и приложения за мобилния телефон, с които и вие може да изглеждате като истинска звезда, стига да знаете как да ги използвате.

Дразнейки се на красивите модели от кориците на списанията, австралийският комедиант Селесте Барбър започва да прави забавни копия от фотосесии на хора от шоубизнеса. Тя нашумя през 2015 г. в Instagram, като в момента профилът ѝ има над 4,5 милиона последователи, сред които представители на семейство Кардашян.
 
Попадайки на снимките, които Барбър тролва, много хора се вдъхновяват да направят подобни или да публикуват такива, които да не обработват по никакъв начин, за да запазят себе си. „Първоначалната ми идея не бе това. Просто исках хората да се посмеят на гърба на известните, но сега имам послание – да се харесват такива каквито са“, обяснява комедиантката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато една жена спортува и се поддържа си личи. Нямам предвид висенето при маникюриста и фризьора, фрапантните комплексарски маникюри, типични за БГ и яркото червило или изкуствени прически. Поддръжката изисква воля и добре организирано време. Да се местиш от кълка на кълка пред телевизора, да набиваш бисквити, торти, баници, мекици не е геройство, а сигурен начин да заприличаш на тлъста лелка. Е, за всеки е ясно, кой наистина е смешен и жалък
3
1
 
8
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Браво на тези жени! Това са Нормални жени с нормални тела.а не дръглите от фотошопа! Онези са орязани като шаблони на кукли Барби...35 кг мокри...скелети с малко месести части...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сполучливо е. Показват колко са смешни оригиналите.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не се гаври с някои други. Ами защото не се правят на интересни и всеможещи.