Селена Гомес и роми от София – любов от пръв поглед!

Певицата пусна кадри от посещението си в ромска махала
7 сеп 2018 18:15, Екип на Tialoto.bg
55
Селена Гомес и роми от София – любов от пръв поглед!
Снимка: Instagram

Селена Гомес мина инкогнито през България, но продължава да споделя снимки в социалните мрежи от страната ни, съобщава Tialoto.bg. Как живеят ромите в София? Видимо този въпрос е развълнувал певицата, тъй като тя е посетила домовете на няколко семейства и е разговаряла с тях за най-големите проблеми, които срещат в ежедневието си. Това става ясно от неин пост в Instagram.

"Публикувам някои мои снимки от работата ми с А21... Обичам ви, хора, до Луната и обратно", написа изпълнителката, която бе в страната ни заедно с екипа на международната неправителствена организация А21. Под галерия от снимки, тя обясни колко се радва, че помага на хората и се усъвършенства като личност.

Селена качи и кратък клип. В него тя държи малко бебе и е заобиколена от роми, които напират да я поздравяват и ѝ показват общите им снимки на мобилните телефони.

Част от кадрите, които е уловила певицата, са на калните улици на ромско гето в столицата.

Организацията, към която бившето гадже на Джъстин Бийбър се присъедини, се занимава с работа на уязвими групи в обществото и хора, станали жертва на трафик. Освен в България, А21 има офиси в 12 страни по света.

Още снимки от посещението на Селена Гомес в София вижте в галерията тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: СофияромиСелена Гомес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
35
 
! Отговори
8 преди 5 години
Като ги обича да си ги взима, на нас не ни трябват.
16
0
 
33
 
! Отговори
РЕПУБЛИКАНЕЦ преди 5 години
Еми тя Селенчето е мексиканка (или от друг латино етнос) тоест и тя в САЩ е от уязвимите групи.... И е нормално да е трогната от своите си....
15
0
 
27
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Ами тя не се различава от тях никак. Да си призная не я бях виждал, сега я познах само по това, че присъства на всички снимки.
14
1
 
63
 
! Отговори
българско село преди 5 години
Ами да я заведат до българските села да види как живеят българите, особено възрастните, да поговори с жертвите на тези дето ги обича до луната и после да си говорим колко било зле в софийското гето....
13
1
 
32
 
! Отговори
селянин преди 5 години
Шведите в целият свят се поддържат !!
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и с кво точно помага на хората,позира за общи снимки??да дойде оня бившия й,да изкара два три дни в маалата без да им казват кой е и да видим кви ще ги плещи после
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
интересно, що не мине прфез некое многодетно българско семейство - може би щото такива не дават гласност на проблемите си и не чакат някой да ги храни и да им чисти
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и Селена са от една порода, харесаха се , ние да му мислим.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малкото ще го кръстят Селена, ако имвземе един хапартамент.
8
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,Селена вземи ги у вас
7
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то така е много лесно.Докато се снима попита ли ги работят ли,плащат ли данъци,ток,вода.Дупчат ли билети.Крадат ли или не.Съобразяват ли се собществото,което ги хрантути?Сигурен съм, че не. Добрата Фея от приказките.
6
0
 
57
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Да минеш мимоходом край тях е едно,да живееш с тях- съвсем друго! Пожелавам да й се нанесат в дома триста такива и след 20 години съжителство с тях ще мисли съвсем различно,ако още е жива разбира се!
5
1
 
44
 
! Отговори
Дам! преди 5 години
Ми те са си от едно котило! К р а с т а в и т е магарета се надушват през девет планини!
4
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потрес и отврат лъха от снимките и смърди на лицемерие! Защо никоя хуманитарна организация не желае да отиде в опосканите от ромите села и да попита самотните баби там за ежедневието им?
3
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко мило че обгрижва нашите роми,тука освен БХК и правителството никой не се грижи за тях,горкичките.Те горките нищо не искат,освен само да не си плащат тока и малко помощи да им дават,завалийките.Селена направи едно добро за тия прекрасни хора,вземи ги всичките със теб в Америка!
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като пипне жълтеница и въшки ще е я видим.
1
1
 
59
 
! Отговори
пфу преди 5 години
Да поостане малко, а не само да снима тогава ще видим какво ще каже за бежовите.