Мъск пуши марихуана, акциите на Tesla надолу

Интервю на милиардера предизвика много коментари и недоволство
43
Мъск пуши марихуана, акциите на Tesla надолу

Създателят на Tesla и SpaceX гостува на живо в предаването на комика Джо Роуган, а видео интервюто предизвика огромен интерес в социалните мрежи. Вниманието на хората бе приковано не толкова от темите в него. колкото от факта, че Илон Мъск пуши марихуана и пие уиски  по време на разговора, съобщава Bulgaria ON AIR.

Въпреки че употребата на марихуана с развлекателна цел в Калифорния е законна, акционерите в Tesla са разочаровани от постъпката на Мъск.

След излъчването на видеото акциите на компанията поевтиняха с 8% на борсите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: марихуанаилон мъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
9
 
! Отговори
Шерлок преди 5 години
До Др. Уотсънвлизаш в yahoo.finance , търсиш акции TSLA , влизаш в регистъра на продажби и гледаш insider transactions ... :) ... кой продавал , кой купувал ... ;) ... в белия свет е по-различно от азиатската могучая и китайската "дикататура на пролетариата" , има свобода , можеш да проследиш всичко и да вземеш информирано решение ...
14
4
 
19
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
"Вниманието на хората бе приковано не толкова от темите в него. колкото от факта, че Илон Мъск пуши марихуана и пие уиски..."А всъщност би трябвало да е точно обратното. Но не всички са умни. А и не е необходимо.
13
4
 
12
 
! Отговори
Добри времена преди 5 години
бяха, когато Обамката му пълнеше добичетата от нашите данъци. Добри, добри,
12
3
 
31
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Пъс нашите "богаташи" нищо не измислят - богатеят от хазарт, алъш - вериш и алкохол. Маруха не докосват, само рИкия ... Карнобатска!
11
7
 
18
 
! Отговори
Джон Смит преди 5 години
Като не им изнася на "акционерите" да вземат те да произведат нещо. Ей така, за проба само, да видят лесно ли е. А и да не реват като ощипани моми щото в крайна сметка това е любимият им капитализъм, който те толкова си обичат - във всяка инвестиция има и риск. Никой не ги е карал да си дават парите и никой не им е обещавал и гарантирал печалби. Нали така дрогаре капиталисте и инвеститоре, още гюведжаре и авантаджие!
10
2
 
30
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Това е някакъв театър тук, 100% внимателно режисирано. Явно Мъск има някаква далавера акциите да паднат, може би си ги изкупува обратно евтино, знам ли.
9
10
 
24
 
! Отговори
Лорд Гленкадам преди 5 години
Простакът си е простакк. Само американско парвеню може да пие уиски с лед. Каква обида за истинския шотландски малц.
8
7
 
11
 
! Отговори
Eee преди 5 години
к'во като пуши ....? Дръпнал една голям праз. Да не ги е задялкал по няколко на ден....
7
5
 
25
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Проблемът на акционерите не е в марихуаната,която пуши висикотехнологичният Остап Бендер...А че резултатите на фирмата не съответстват на вложените средства.Ама имали пари бол-дали ги!
6
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не съм вземал на сериозно тоя и измислената му компанийка.Да благодари на ФЕД за паричната политика която докара хората да се чудят какво да правят с парите си вследствие на което започнаха да купуват всякакви джънк акции.НОооооо, идва денят на истината!!!След поредната криза Тесла-Брадва няма да я има!!!
5
16
 
19
 
! Отговори
САЩ са пътници преди 5 години
В света на ЛГБТ и джендъризЪма може да очакваш и 100% спадане на акциите ако те видят с жена. Тия са напълно изтрещели и съвсем заслужено си отиват като държава и фактор на политическата сцена. История са вече.
4
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Нищо няма да търсим а просто му разпродаваме акциите като на сезонна разпродажба.Работните места които е "създал" са благодарение на ИНВЕСТИТОРИТЕ и БАНКИТЕ!!!Те плащат сметката!!!А тя няма да е никак малка.Ще има много изгорели.Теслата е ПИРАМИДА!А тоя клоун е пълен НЕКАДЪРНИК!
3
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъск нито е модна икона, нито кандидат за президент! Открийте толкова работни места и вие, и после му търсете кусури.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те акциите падаха амного преди това.
1
10
 
48
 
! Отговори
тъпи акционери преди 5 години
той ако не пуши, нямаше да измисли нищо!