Кой е по-българин? Сблъсък във "Фермата" още на първия дуел

След загубената битка - мигрантите ще спят в мизерия
11 сеп 2018 14:00, Александър Попов
44

Фермерите Бети и Николай вече трети сезон ще бъдат част от шоуто. Снимка: Фермата

Още при първия дуел прехвърчаха искри между двата отбора във "Фермата".

Яростната битка между претендентите за първи фермер на седмицата – Георги от отбора на тукашните и Симеон от тима на емигрантите, завърши с резултат 11:4 за Георги.

Победата донесе на отбора му пищно тържество, както и правото да изберат изчистената бяла къща, в която да се нанесат за първите четири седмици, в които ще съществува разделението между двете групи българи.

Георги стана и първият "Фермер на седмицата". Загубилият Симеон получи за отбора си вечеря с консерви боб и русенско варено и правото да живеят във все още необитаемата кафява къща, както и задължението да разчистят 10 кубика отпадъци от общия двор на фермата. Въпреки умората, отборът на емигрантите успя да се справи със задачата и с помощта на своя вдъхновител Йордан Йовчев, до изгрев слънце бяха изчистили двора.

Докато вървяха битките ескалира и напрежението сред поддръжниците на двамата дуелисти.

Повод станаха виковете: "Българи, юнаци" на местните, а емигрантите попитаха: "Ние да не сме от Турция, бе?". Нина пък ядосана допълни: "Ние сме не по-малко българи от тях и ще го докажем. Цял ден само ни правите някакви подмятания".

Коментарът й беше посрещнат с насмешка от страна на купонджийката Христина, която още в първите минути след влизането си във "Фермата" ясно показа, че за нея емигрантите заслужават да живеят в по-лошите условия, тъй като са изоставили родината си.

В епизода днес Георги ще обяви кои са първите ратаи, а Йордан Йовчев ще се възполва от правомощията на ролята си и ще имунизира от дуел и ратайство двама участници, по един от всеки отбор.

Георги ще отвори вратите на Фермата и за първите гости – стопаните Бети и Николай, които вече трета година ще напътстват участниците във фермерската работа, ще им дават задачи и ще ги оценяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Иван и АндрейФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
19
 
! Отговори
Гурбетчия преди 5 години
Чух реплика от един местен"фермер",че българите в чужбина не си помагали.Аз също съм от 2004 година извън България и мога да кажа, че не е съвсем така.Но моят въпрос е- да не би българите в България да си помагат? Всеки с болката си,с проблемите си, на никой не му е до помощ.
19
5
 
13
 
! Отговори
Саки преди 5 години
И двамата на дуела бяха пълни нули. Меки и нежни. Никакво кардио,никаква издръжливост.Тоя русичкия хванал теслата по средата и забива гвоздеите ,като момиче. Другия същата мека китка. Пародия. Иначе фитнес маняци.
18
9
 
11
 
! Отговори
Абд Ал преди 5 години
В Брадъра поне е интересно - обиждат ги, оставят ги гладни за пари и ги гаврят. Това Фермата е *** скуката. Кой е по-голям българин - състезание на двама разведени по телевизора. Дядовците ви ако гледат ще се разплачат.
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започва да има все по голяма омраза между българи! Този народ е абсолютно разделен вече, но ако такива *** предавания подпалват още тази омраза, сме загубени като нация! Българи юнаци защото са останали в България, и предатели и изменници които са заминали да търсят по добро бъдеще! Този абсурд може да се случи само в България! Не знам защо на тия двама ол.игофрена им разрешават да правят това предаване и да наливат бензин в огъня!
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
даже и не знам какво е това "фермата" ?
15
4
 
4
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
До Анонимен По-скоро толкова туркофили и джендърофили,че не останаха българофили.
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е ТВ предаване и се казва Фермата , а предаването си е Свинарника БГ.
13
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявайте, но с какво точно да се гордея - може би с това че сме на опашката на всички класации и че всички ни се присмиват.
12
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това предаване се е изродило в някакъв диспут на националистически теми. Религиозни сблъсъци и какви ли не извращения. Защо се казва "Фермата"?
11
2
 
48
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Браво за коментара. Бих добавил и водещите на Фермата - селските тарикатчета Иван и Андрей. Деградирали алкохолици и нагаждачи, които обаче в България минават за елит.Срамно е.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Блазе ти! аз все още живея в тази ***
9
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България - страната на Бойковци, Цветановци, Ветковци, Минювци и други селски тарикати.Освен това на чалгата, силиконките, мутрите и простаците.Не разбрах с какво точно да се гордея.Единственото смислено нещо в живота ми е, че се махнах от Ко чината и децата ми се родиха в Норвегия и вече са норвежки граждани.
8
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че сме емигрантите извън фермата да,внасяме в България повече пари от колкото са чуждестранните инвестиции че инъче не виждам от къде ще се храни ХриситУ
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общо взето конфликт няма, поне дотук. Има 1-2 фигури в отбора на тукашните, които не са на ниво (Христина). Повечето се чувстваха неловко от неравенството в менюто и от забраната да споделят храната. Данчо Йовчев се държа прекрасно!
6
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си българин не е гордост, а срам.Коригирайте си понятията и ценностите.;
5
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега пък с тази простотия ли продължавате????
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия като излязат от тоя затвор и да осъдят предавaнето за нарушение на човешките им права.
3
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да направят фермата бизнесмените срещу робите.
2
4
 
53
 
! Отговори
scbg преди 5 години
Поредната простотия целяща още едно разделение, както и да свикваме с новия ред - килимчето и "присъствието" ... какво може да се очаква от една продажна телевизия
1
45
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова много русофили има в България, че не останаха вече българофили.Русофил е еднозначно на българофоб.