Кой е по-българин? Сблъсък във "Фермата" още на първия дуел

След загубената битка - мигрантите ще спят в мизерия
11 сеп 2018 14:00, Александър Попов
44

Загубилите чистиха, а Йвчев им помогна. Снимка: Фермата

Още при първия дуел прехвърчаха искри между двата отбора във "Фермата".

Яростната битка между претендентите за първи фермер на седмицата – Георги от отбора на тукашните и Симеон от тима на емигрантите, завърши с резултат 11:4 за Георги.

Победата донесе на отбора му пищно тържество, както и правото да изберат изчистената бяла къща, в която да се нанесат за първите четири седмици, в които ще съществува разделението между двете групи българи.

Георги стана и първият "Фермер на седмицата". Загубилият Симеон получи за отбора си вечеря с консерви боб и русенско варено и правото да живеят във все още необитаемата кафява къща, както и задължението да разчистят 10 кубика отпадъци от общия двор на фермата. Въпреки умората, отборът на емигрантите успя да се справи със задачата и с помощта на своя вдъхновител Йордан Йовчев, до изгрев слънце бяха изчистили двора.

Докато вървяха битките ескалира и напрежението сред поддръжниците на двамата дуелисти.

Повод станаха виковете: "Българи, юнаци" на местните, а емигрантите попитаха: "Ние да не сме от Турция, бе?". Нина пък ядосана допълни: "Ние сме не по-малко българи от тях и ще го докажем. Цял ден само ни правите някакви подмятания".

Коментарът й беше посрещнат с насмешка от страна на купонджийката Христина, която още в първите минути след влизането си във "Фермата" ясно показа, че за нея емигрантите заслужават да живеят в по-лошите условия, тъй като са изоставили родината си.

В епизода днес Георги ще обяви кои са първите ратаи, а Йордан Йовчев ще се възполва от правомощията на ролята си и ще имунизира от дуел и ратайство двама участници, по един от всеки отбор.

Георги ще отвори вратите на Фермата и за първите гости – стопаните Бети и Николай, които вече трета година ще напътстват участниците във фермерската работа, ще им дават задачи и ще ги оценяват.


44
Още по темата: Иван и АндрейФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
МИМА преди 2 месеца
До анонимен
Мен ако ме пита някои, бих ги лишил и от правото на глас. От де на къде от чужбина ще определят кой да ме управлява.
41
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Всячески се опитват ,да поддържат разделение в хората,дори в това предаване и масата е разделена,срам ,нацията ,че допуска такива действия,това предаване трябва да бъде преустановено ,забранено и преосмислено ,по нататъшното му излъчване,не ,можеш да се подиграваш публично с народа ,кой ти дава това право
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дреме ни кой бил по-българин! Важното е кой е по-прост! За мен лично - всички!
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нека опитам да ти отговоря:
Първо
Най-простите и невъзпитани българи вдигат най-много шум. Веднага се забелязват и си викаш: На! Българи!
Да ама Не!
Има сума свестни българи и в България и извън нея, но те не пишат кой е българин и кой не е!
Второ
Има едни много елементарни люде, които си мислят, че като посочат чужда грешка ще се извисят. Ще покажат, че те знаят кое как е и не са пр ости.
Да ама Не!
С това само спъват дискусията, размяната на идеи, нещо, в което те не участват и не знаят.
38
4
 
11
 
! Отговори
Н преди 2 месеца
Всеки който е роден в България или роден навън но с български родители и притежава български паспорт е Българин. Според българското законодателство всеки български гражданин има право и на второ гражданство. Това е закона който същесвува в момента. А това кой къде ще живее е лично право и желание. Не знам тогава защо е това перчене, ние сме Българи ама вие не сте толкова българи. Защо. Кой го решава това? Прост въпрос.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И тук всички теми до там стигат.
Кой е по българин и кой е по юнак.
Или пък хвалят една държава и плюват друга държава.
36
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Предаването си е баш за зрителите!
35
6
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 2 месеца
по повод на посл. коментар - ако бяхме някаква просперираща страна, доста по-малко щяха да се махнат от тук, така че, да не се правят на по-българи от оставащите тук, нахално е от тяхна страна, пращали били пари - според икономистите тези пари не вършат кой знае каква работа на страната, защото не се инвестират и отлежават в банките, очаквайки по-добри времена?
34
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
и от двете страни има всякакви, но ми се струва, че който остава е поне малко повече българин, защото ако всички се махнем, какво става, и трилиони нямя да спасят страната, други ще дойдат.....
33
1
 
16
 
! Отговори
ШМАТКА преди 2 месеца
Ей ,много сте елементарни! Не виждате ли как ви противопоставят БЪЛГАРИН срещу БЪЛГАРИН и се окачвате на елементарни кукички ? Разединяват ви ,противопоставят ви,дразнят ви,изваждат от вас първичните инстинкти и сте готови да се биете до кръв! Тази помия вместо да се бламира някои с голям ентусиазъм участват в нея и се съгласяват да бъдат унижавани като хора под благовидния образ, че се състезават.Еех,българино нищо не си научил и много има да теглиш от такива ти.к.ви като иван и другия !
32
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 10

Щом децата ти норвежки граждани и ти се гордееш ,че си се махнал от кочината какво търсиш в сайтовете на тази кочина, ти отдавна не си българин....Пази боже сляпо да прогледа.
31
1
 
20
 
! Отговори
Ква ТЕЛЕВИЗИЯ... преди 2 месеца
Аз това не мога да го гледам. Не го натрапвайте.Аз изобщо не знам защо плащам за телевизия...По всички канали!
30
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Иха, пред това Мортал Комбат ряпа да яде.Два анаболни манекена изтезават общо четирите си неврона в опит да забият един пирон.Че и единия се нарича родолюбец- тоест мишка която търпи България каквато е тоест затънала в проблеми и плюе по всеки който не може да я търпи такава, и не може да търпи вечното примиренческо мислене в нея.Но реалния проблем е друг, това че някой не търпи България такава, изкарва на яве какво нищожество е този който я търпи такава тоест родолюбеца и това го вбесява.
29
1
 
14
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Всичко, което представлява фермата е представено в снимката на човек, вързан да тегли конска каруца. При налични 45677889865 телевизионни канала, вие избирате кой да ви "върже". Алтернативата на Нова е пов.ръщано с естрадна драма, работнички от различни жанрове едно гримьор, което дори не си е олучило цвета на фдт и не си е олучило устата+ кекса. Инджой!
28
8
 
15
 
! Отговори
до анонимен 8 преди 2 месеца
За 2016г. 3 500 000 мигранти сте внесли в България 1млрд. и 400 млн. лв. Това прави по 400 лв. на мигрант на година,или по 33лв. на месец.
27
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересна теория! Българите юнаци са тези които останаха съгласни и примерени с корупцията, престъпността, простащината, мизерията итн, а изменниците са тези които не искат да живеят така, и искат да променят живота си за по добро! Само че юнаците не си мърдат и пръста за по добро. По лесно е да пием ракия по терлици и да псуваме тези които ни докара до този хал. Сега мразим и тези които ни напуснаха отвратени. Предатели били! Ако да си българин юнак трябва да си като тях, съжалявам но не!
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много хейтъри. В критикуван ето сме най добри.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След края на шоуто ние от Герб ще закрием държавата.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще им дам една седмица време и ако е това ниско ниво, и това предаване повече няма да гледам. Толкова ли няма нещо по-интелигентно, ами само развлечение за хора с IQ 77?
23
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гледам шоу та и от други държави,но тези българските са тотална простотия,е друго какво да се очаква от простаци.

10 начина да откажете цигарите
10 начина да откажете цигарите

10 начина да откажете цигарите

Дневен хороскоп за 14 ноември
Дневен хороскоп за 14 ноември

Дневен хороскоп за 14 ноември