Кой е по-българин? Сблъсък във "Фермата" още на първия дуел

След загубената битка - мигрантите ще спят в мизерия
11 сеп 2018 14:00, Александър Попов
44

Загубилите чистиха, а Йвчев им помогна. Снимка: Фермата

Още при първия дуел прехвърчаха искри между двата отбора във "Фермата".

Яростната битка между претендентите за първи фермер на седмицата – Георги от отбора на тукашните и Симеон от тима на емигрантите, завърши с резултат 11:4 за Георги.

Победата донесе на отбора му пищно тържество, както и правото да изберат изчистената бяла къща, в която да се нанесат за първите четири седмици, в които ще съществува разделението между двете групи българи.

Георги стана и първият "Фермер на седмицата". Загубилият Симеон получи за отбора си вечеря с консерви боб и русенско варено и правото да живеят във все още необитаемата кафява къща, както и задължението да разчистят 10 кубика отпадъци от общия двор на фермата. Въпреки умората, отборът на емигрантите успя да се справи със задачата и с помощта на своя вдъхновител Йордан Йовчев, до изгрев слънце бяха изчистили двора.

Докато вървяха битките ескалира и напрежението сред поддръжниците на двамата дуелисти.

Повод станаха виковете: "Българи, юнаци" на местните, а емигрантите попитаха: "Ние да не сме от Турция, бе?". Нина пък ядосана допълни: "Ние сме не по-малко българи от тях и ще го докажем. Цял ден само ни правите някакви подмятания".

Коментарът й беше посрещнат с насмешка от страна на купонджийката Христина, която още в първите минути след влизането си във "Фермата" ясно показа, че за нея емигрантите заслужават да живеят в по-лошите условия, тъй като са изоставили родината си.

В епизода днес Георги ще обяви кои са първите ратаи, а Йордан Йовчев ще се възполва от правомощията на ролята си и ще имунизира от дуел и ратайство двама участници, по един от всеки отбор.

Георги ще отвори вратите на Фермата и за първите гости – стопаните Бети и Николай, които вече трета година ще напътстват участниците във фермерската работа, ще им дават задачи и ще ги оценяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Иван и АндрейФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
МИМА преди 5 години
До анонименМен ако ме пита някои, бих ги лишил и от правото на глас. От де на къде от чужбина ще определят кой да ме управлява.
39
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Всячески се опитват ,да поддържат разделение в хората,дори в това предаване и масата е разделена,срам ,нацията ,че допуска такива действия,това предаване трябва да бъде преустановено ,забранено и преосмислено ,по нататъшното му излъчване,не ,можеш да се подиграваш публично с народа ,кой ти дава това право
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме ни кой бил по-българин! Важното е кой е по-***! За мен лично - всички!
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека опитам да ти отговоря:Първо Най-простите и невъзпитани българи вдигат най-много шум. Веднага се забелязват и си викаш: На! Българи!Да ама Не!Има сума свестни българи и в България и извън нея, но те не пишат кой е българин и кой не е!ВтороИма едни много елементарни люде, които си мислят, че като посочат чужда грешка ще се извисят. Ще покажат, че те знаят кое как е и не са пр ости.Да ама Не!С това само спъват дискусията, размяната на идеи, нещо, в което те не участват и не знаят.
36
4
 
11
 
! Отговори
Н преди 5 години
Всеки който е роден в България или роден навън но с български родители и притежава български паспорт е Българин. Според българското законодателство всеки български гражданин има право и на второ гражданство. Това е закона който същесвува в момента. А това кой къде ще живее е лично право и желание. Не знам тогава защо е това перчене, ние сме Българи ама вие не сте толкова българи. Защо. Кой го решава това? *** въпрос.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тук всички теми до там стигат.Кой е по българин и кой е по юнак.Или пък хвалят една държава и плюват друга държава.
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предаването си е баш за зрителите!
33
1
 
16
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
Ей ,много сте елементарни! Не виждате ли как ви противопоставят БЪЛГАРИН срещу БЪЛГАРИН и се окачвате на елементарни кукички ? Разединяват ви ,противопоставят ви,дразнят ви,изваждат от вас първичните инстинкти и сте готови да се биете до кръв! Тази помия вместо да се бламира някои с голям ентусиазъм участват в нея и се съгласяват да бъдат унижавани като хора под благовидния образ, че се състезават.Еех,българино нищо не си научил и много има да теглиш от такива ти.к.ви като иван и другия !
32
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Щом децата ти норвежки граждани и ти се гордееш ,че си се махнал от *** какво търсиш в сайтовете на тази ***, ти отдавна не си българин....Пази боже сляпо да прогледа.
31
1
 
20
 
! Отговори
Ква ТЕЛЕВИЗИЯ... преди 5 години
Аз това не мога да го гледам. Не го натрапвайте.Аз изобщо не знам защо плащам за телевизия...По всички канали!
30
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иха, пред това Мортал Комбат ряпа да яде.Два анаболни манекена изтезават общо четирите си неврона в опит да забият един пирон.Че и единия се нарича родолюбец- тоест мишка която търпи България каквато е тоест затънала в проблеми и плюе по всеки който не може да я търпи такава, и не може да търпи вечното примиренческо мислене в нея.Но реалния проблем е друг, това че някой не търпи България такава, изкарва на яве какво нищожество е този който я търпи такава тоест родолюбеца и това го вбесява.
29
1
 
14
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Всичко, което представлява фермата е представено в снимката на човек, вързан да тегли конска каруца. При налични 45677889865 телевизионни канала, вие избирате кой да ви "върже". Алтернативата на Нова е пов.ръщано с естрадна драма, работнички от различни жанрове едно гримьор, което дори не си е олучило цвета на фдт и не си е олучило устата+ кекса. Инджой!
28
8
 
15
 
! Отговори
до анонимен 8 преди 5 години
За 2016г. 3 500 000 мигранти сте внесли в България 1млрд. и 400 млн. лв. Това прави по 400 лв. на мигрант на година,или по 33лв. на месец.
27
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересна теория! Българите юнаци са тези които останаха съгласни и примерени с корупцията, престъпността, простащината, мизерията итн, а изменниците са тези които не искат да живеят така, и искат да променят живота си за по добро! Само че юнаците не си мърдат и пръста за по добро. По лесно е да пием ракия по терлици и да псуваме тези които ни докара до този хал. Сега мразим и тези които ни напуснаха отвратени. Предатели били! Ако да си българин юнак трябва да си като тях, съжалявам но не!
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хейтъри. В критикуван ето сме най добри.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След края на шоуто ние от Герб ще закрием държавата.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще им дам една седмица време и ако е това ниско ниво, и това предаване повече няма да гледам. Толкова ли няма нещо по-интелигентно, ами само развлечение за хора с IQ 77?
23
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам шоу та и от други държави,но тези българските са тотална простотия,е друго какво да се очаква от простаци.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момент от модно ревю, част от Седмицата на модата в Ню Йорк. Снимка: БТА Честно казано първите 2 сезона ми харесаха хората копаха, сяха, строиха... някой дуел не беше зле. Но последния сезон и сега този почнаха да вкарват и тук някакви смешници с огромно самочувствие и абсолютни простакели. Почна да става като Биг Брадър, който аз отдавна дори не поглеждам. Миналия сезон се въртяха около някакъв анонимен футболист и анонимна гимнастичка дали ще се отперат, сега тук пак създават изкуствено ра
21
15
 
15
 
! Отговори
След размисъл преди 5 години
стигам до извода, че тук издържам себе си, родителите на тези дето са навън, и държавата, а ония издържат чуждите пенсионери и чуждата държава, а сега кой е по-българин?