Стара (певческа) вражда, пукане и мьекане... VIP Brother започна!

17 съквартиранти влязоха в новия сезон на шоуто
11 сеп 2018 08:50, Александър Попов
169

Снимка: VIP Brother

Новият сезон на VIP Brother тръгна очаквано със сериозна заявка за сеири, скандали и вражда. Снощи влязоха 17 съквартиранти, букет от известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Първи в сезона на женското царство се появи писателят и певец с псевдоним Папи Ханс, който се прочу с готварската си песен. Минути по-късно под прожекторите застана Ваня Костова, която вместо да наблегне на кариера и глас започна да обяснява как напуснала "Тоника" заради "Ева и въобще семейство Найденови, които мие мразят". И сложи малко подправка - Ева правела магии при имами.

Набедената за магьосница също е част от новия сезон, като темата с Ваня Костова тя затвори с: "Не знам". Видимо обаче между двете имаше хладина и не разговаряха въобще в първите минути на шоуто.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък видимо ще бъде мишената по оста "знания и интелигентност", а продуцентите дори я направиха президент на общността в Нови хан. Тя даде заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: "Вероятно много мъже ти падат в краката", тя отговори "Добре съм!".

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече имаха скандал в кулинарно шоу.

Недкова, Кулагин и Наско Колев пък ще бъдат отговорни за слуховото ни напрежение с акцента си, който е познат сред аудиторията като "мьекане".

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви - човекът иска да е известен, да го спират по улиците, да се снимат с него и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими "да пука" всички, които се надуват, а и моделът Розмари – тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък.

Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Със закани и философията, че на жената мястото й е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова.

Половинката на Гала - Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят, далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни.

Лора пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера. Тя се надява на показ да не излезе тъмната й страна, която така и остана скрита засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
41
 
! Отговори
niki преди 5 години
Ъ????Какво му е випа на тоя брадър?!?!? Та аз не познавам почти никой .. изглеждат все едно са избрани от селската дискотека петък вечер?!?
82
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mnogo prosti kandidati mutresi mutri samo artista gore dolu ok tova e lizeto na bg grosni muskuli prosti silikonovi grosotii 4uda se na vanja kak se e saglasila da vlese v tai sreda eftina
81
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
-Бай Брадър или смърт?-Стреляй! DDD
80
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НОВА ТВ с просташко шоу за милиони и много измислен докторски сериал със със слаб сценарий и премодулирани изпълнения на актьори,някои от които дори фъфлят и нищо не им се разбира,сарещу обилно количество турски сериали по БТВ(да се чуди човек чия е тази телевизия),но имате избор-БНТ или останалите канали,ако не искате да затъпеете от простотиите на първите две.
79
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 78Гери-Никол няма да участва. Нормално е да продава собствени тетрадки и раници. Така се прави бизнес.
78
0
 
10
 
! Отговори
Фрейк шоу преди 5 години
с фрейк звИзди.
77
2
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Дърти и млади &*** , гей4ета и мутри ( айде , без Ваня Костова ) ! Това е цветът на нацията ! Приятно гледане на 80те процента , но не забравяйте преди да седнете пред TVто , да купите тетрадки с Яката Дупара за първокласника !!!!
76
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хляб, лютеница, домати, прах за пране, парно, брашно.............................................всичко поскъпва!!!! Чудя се как ще ми стигат парите от заплатата, за да покрия най-необходимите си потребности за съществуване.
75
2
 
15
 
! Отговори
Жеко куршума преди 5 години
Ще драйфам....
74
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ще се гледа само от зoмбита на БСП...Електората им е само от такива изкyкaли каскети и амеби...
73
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА ШОУ Е ТОЛКОВА ПРОСЪХНАЛО, ЧЕ ДОРИ И ИЗКУСТВЕНИЯ ВЪЗТОРГ НА ВОДЕЩИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РЕАНИМИРАТ.ОСОБЕНО ПЪК С ТЕЗИ УЧАСТНИЦИ ВТОРА УПОТРЕБА.А И В БТВ ЩО ДЪСКИ, ГРЕДИ И ДЪРВА ЩЕ НАРЕЖАТ И НАЦЕПЯТ....
72
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Божанчето от кое село е изпълзяла? Някой знае ли? Като я видиш типична ***, а като започне и да говори направо ужас. С****А ПЪЛНА.
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това шоу е върховното постижение на бг тв индустрия.
70
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 1 октомври парното скача, а вие зяпайте проскубаните угаснали звезди.
69
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, знаете ли кое е най-страшното в случая, че децата започват училище и всичката тази простотия като коментари ще се пренесе там и в голяма част от учебните часове учителките засилено ще дискутират с тези от учениците си, които гледат тези неща. Това го наблюдавам вече няколко години.
68
1
 
4
 
! Отговори
Има'м-Нема преди 5 години
Продава Мечти на Профани неразбиращи български...10 лв. килото:)Tnks za uchasieto na tanganajsji
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ, ТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ ОТ БСП, А ТИ СИ ГО,ВЕДО ОТ ГЕРБ.
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Барбито му биха шута от бнт1 и сега влезе в фрейк къщата.
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са комунисти от БСП.
64
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са формати чиято цел е формиране на определен социален модел. Всеки от вас има дистанционно и правото на избор. Вариантите са два "казват ти как да мислиш" или да си свободен. На моето дистанционно бтв и нова ги няма.