Стара (певческа) вражда, пукане и мьекане... VIP Brother започна!

17 съквартиранти влязоха в новия сезон на шоуто
11 сеп 2018 08:50, Александър Попов
169

Снимка: VIP Brother

Новият сезон на VIP Brother тръгна очаквано със сериозна заявка за сеири, скандали и вражда. Снощи влязоха 17 съквартиранти, букет от известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Първи в сезона на женското царство се появи писателят и певец с псевдоним Папи Ханс, който се прочу с готварската си песен. Минути по-късно под прожекторите застана Ваня Костова, която вместо да наблегне на кариера и глас започна да обяснява как напуснала "Тоника" заради "Ева и въобще семейство Найденови, които мие мразят". И сложи малко подправка - Ева правела магии при имами.

Набедената за магьосница също е част от новия сезон, като темата с Ваня Костова тя затвори с: "Не знам". Видимо обаче между двете имаше хладина и не разговаряха въобще в първите минути на шоуто.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък видимо ще бъде мишената по оста "знания и интелигентност", а продуцентите дори я направиха президент на общността в Нови хан. Тя даде заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: "Вероятно много мъже ти падат в краката", тя отговори "Добре съм!".

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече имаха скандал в кулинарно шоу.

Недкова, Кулагин и Наско Колев пък ще бъдат отговорни за слуховото ни напрежение с акцента си, който е познат сред аудиторията като "мьекане".

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви - човекът иска да е известен, да го спират по улиците, да се снимат с него и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими "да пука" всички, които се надуват, а и моделът Розмари – тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък.

Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Със закани и философията, че на жената мястото й е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова.

Половинката на Гала - Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят, далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни.

Лора пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера. Тя се надява на показ да не излезе тъмната й страна, която така и остана скрита засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази боза гледа ли я някой?
2
25
 
13
 
! Отговори
......... преди 5 години
Най- голямото сладурче е Розмари. Още на визитката й си пожелах тя да спечели. Истинско бисерче. А Яна е наистина много красива. Ако може по-дълго да се задържа камерата върху нея
1
1
 
29
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Само нашите "VIP" са феймъс единствено в България..