Стара (певческа) вражда, пукане и мьекане... VIP Brother започна!

17 съквартиранти влязоха в новия сезон на шоуто
11 сеп 2018 08:50, Александър Попов
169

Снимка: VIP Brother

Новият сезон на VIP Brother тръгна очаквано със сериозна заявка за сеири, скандали и вражда. Снощи влязоха 17 съквартиранти, букет от известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Първи в сезона на женското царство се появи писателят и певец с псевдоним Папи Ханс, който се прочу с готварската си песен. Минути по-късно под прожекторите застана Ваня Костова, която вместо да наблегне на кариера и глас започна да обяснява как напуснала "Тоника" заради "Ева и въобще семейство Найденови, които мие мразят". И сложи малко подправка - Ева правела магии при имами.

Набедената за магьосница също е част от новия сезон, като темата с Ваня Костова тя затвори с: "Не знам". Видимо обаче между двете имаше хладина и не разговаряха въобще в първите минути на шоуто.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък видимо ще бъде мишената по оста "знания и интелигентност", а продуцентите дори я направиха президент на общността в Нови хан. Тя даде заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: "Вероятно много мъже ти падат в краката", тя отговори "Добре съм!".

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече имаха скандал в кулинарно шоу.

Недкова, Кулагин и Наско Колев пък ще бъдат отговорни за слуховото ни напрежение с акцента си, който е познат сред аудиторията като "мьекане".

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви - човекът иска да е известен, да го спират по улиците, да се снимат с него и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими "да пука" всички, които се надуват, а и моделът Розмари – тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък.

Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Със закани и философията, че на жената мястото й е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова.

Половинката на Гала - Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят, далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни.

Лора пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера. Тя се надява на показ да не излезе тъмната й страна, която така и остана скрита засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Хехе преди 5 години
Само като ги гледам по снимките и се радвам че нямам телевизор.
142
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мьиекането е доказано най-дразнещата форма на български говор.Имаше проучване преди 3-4 години.Мен също супер много ме дразни.Това,че някой казва"ходиме", не е кой знае какво.Просто неправилна форма.А като замякат е ужас.Млиеко,пили вместо мляко и пиле, и тям подобни извращения.Преди години край Нова Загора имаше неонова табела на заведение-"Кафе АпИритив".Това фирмата да го направи,а после и собственика на заведението да го сложи и никой от тези хора да не разбере.Ужас.Иначе Брадъра е ясен.
141
0
 
2
 
! Отговори
Той преди 5 години
Боза VIP .Затъпяване .
140
0
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Не ми пука! Даже няма да чета статията.Не го гледам, няма и да го гледам, не знам кой участва, а който участва не ме интересува!
139
5
 
8
 
! Отговори
Qwrrty преди 5 години
Лично мен софийският насилен акцент "ядеме", "ходиме" ме дразни повече от говоренето на меко. Иначе естественият шопски от селата не ми звучи дразнещо.
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие явно не сте разбрали :) Този сезон ще минат тънко... най-много да платят някоя и друга сметка за ток. Пари няма да дават.
137
0
 
18
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 5 години
Това отвратително предаване НЕ го ли спряха? След него освен да се съдят и плюят друго НЕ знам да се случва.Тоя път взели: 1 бивш затворник, сводник, който вероятно ще пробута на някои батковци част от тия ,, моделки" и певици, разни заядливи лелки тип Божана чийто характер по време на Мастър Шеф ми беше нетърпим, за първи път виждам и мъж със силиконови устни. Как се казва тоя? Нещо като Калуген. Защо се дават пари за подобни излагации??? И всеки ден ще почнат да ги дават, вместо някой филм.
136
0
 
1
 
! Отговори
АНИ ЛИНГУС преди 5 години
Щеше да е добре да ме дават. И на вас щеше да ви е приятно.
135
0
 
2
 
! Отговори
До Ани Лингус преди 5 години
Ани, мила, не ти трябва да те дават по тази програма! Ти за 300 лв. ли си?! Макар, че на Норчето вероятно са и платили не повече от 20 лв.
134
0
 
12
 
! Отговори
Со 133 преди 5 години
На теб за всичко комунизма ти е виновен. Ако, че реалити-помиите възникнаха в некомунистическия Запад и ни давят едва през последните 30 г. При соца тези духовни перверзии нямаше как да минат.
133
0
 
6
 
! Отговори
Питам редактора преди 5 години
прави ли разлика между акцент и диалект, че не мога да разбера какво точно ми казва.
132
2
 
15
 
! Отговори
до Веско преди 5 години
уважаеми Веско, наистина се радвам ако това, което Вие казвате е така. мога да потвърдя, че и моята среда също не е такава като тези персони, които са вътре. Не бих искала да правя обобщения, но истината е че хората вътре са това което медиите постоянно натрапват и младите хора опитват да следват като стил и поведение. Да, родителите безспорно са фактор, но ние не можем да поставим децата ни в стерилна среда далече от този фалш, чалга, пародия и измислен ВИП свят. За съжаление
131
0
 
11
 
! Отговори
АНИ ЛИНГУС преди 5 години
А мен ще ме дават ли по тази програма?
130
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това води 70 годуни комунистическа помия!
129
5
 
11
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До ЗРИТЕЛКАНяма да ми омръзне да повтарям! Това са абсолютни глупости и манипулации. Или просто такава ви е естествената среда. Нашето семейство няма познати които слушат чалга и децата ни докато завършиха гимназия не са слушали, както и техните приятели с които сме разговаряли. Винаги зависи от родителите и възпитанието. Присъщо е на полуграмотни журналисти да обобщават: народа иска това или българина харесва друго :(
128
0
 
21
 
! Отговори
хм преди 5 години
и като си помисля, че наистина си вярват че са талантливи, красиви, умопомрачителни и целият свят се върти около тях....Вярват че диктуват модата и някой им завижда. Дали осъзнават колко са жалки?!
127
1
 
20
 
! Отговори
ЗРИТЕЛКА преди 5 години
уж всеки казва "Голяма помия е това предаване" а пък компетентни какво се случва и кой влиза и излиза. Е драги зрители аз пък да ви кажа - хората вътре са отражение на това в което сме се превърнали почти целокупния български народ. За съжаление наистина масово хората слушат чалга, вживяват се като изключително талантливи и красиви ама виждате ли - имал нещастието да се роди в България. Вярваме в магии, и че някой друг е виновен за съдбата ни /щото иначе сме много можещи и знаещи/. Тъжно но факт
126
0
 
25
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Кулагин зашо се е барнал като жената-котка? Повече прилича на мъжът-*** обаче.
125
0
 
27
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
След като разбрахме че макароните са храна за простолюдието редно е да ни информирате с какво се храни сложнолюдието, аджеба.
124
2
 
17
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Българин!Не съм сигурен, че са ВРЕДНИ и "ВИП-Брадър" ЗАТЪПЯВА ХОРАТА. Това е риалити и е измислено много хитро за наблщдаване на човешки взаимотношения в затворена среда.Мисля даже имаше интерес при планиране на космически пътувания. Съвсем друг е въпроса, че се преекспонират и налагат като модел за поведение хора със съмнителни качества. Бръснарчето и леката жена в нормално общество биха късали билетчета в тоалетна на гарата.