Джаферович потресен от новите Брадъри

Нора Недкова е "тотал щета, даже и психично болна"
12 сеп 2018 10:15, Eкип на Teenproblem
28
Джаферович потресен от новите Брадъри
Снимка: Instagram

Ваня Джаферович се възмути от участниците във новото издание на риалити предаването VIP Brother.

Бившият футболист написа като коментари във Facebook, че плеймейтката Нора Недкова е "тотал щета, даже и психично болна".

Освен това той коментира, че до момента не е знаел, че скандалният изпълнител Папи Ханс, нашумял с песните "Кекс" и "Супер палав", всъщност е и писател.

"Абе, Кекса писател бил... не знаех", възмути се Джаферович.

Папи Ханс, чието истинско име е Константин Трендафилов, пък скоро обяви с пост в Instagram, че най-много се гордее с литературното си творчество.

"Каквото и да става, най-голямата ми гордост остават една тънка и една по-дебела книжка", написа той.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
2
 
! Отговори
На Ваня бажанака преди 5 години
Той пък тоя щото е голям интелигент. Бивш ритнитопковец от сеедняшки отбор и настояща реалитито звезда. Нещо като световно неизвестен мъжки вариант на Ким Кардашиан. Гледай си собствената кочинка. Като е толкова възмутен да си ходи у сръбия. И той и мнението му са непотребни.
25
1
 
5
 
! Отговори
прав е преди 5 години
То си е за потрес и погнуса, защо изобщо дават пари за тоя Вип Брадър. Някакви луди да се псуват, бият и излагат. И те се мислят за ,, звезди'.
24
0
 
6
 
! Отговори
Ех Ваня, ех Ваня! преди 5 години
Не знам дали си чувал коментара на сръбски водещ по повод изпусната дузпа от великия Драган Джайч, ама за брадърите си е баш кат требе. Да ти го напиша и на сръбски Ваня ще го цензурират, но ти се досещаш - става въпрос за мама..! Тия всите да им обуеш по едни стари цъpвули и два месеца не да лежкунят ами в краварнико сутрин рано у 3 саата с голямата лопата да чистят на кравите за да научат от къде идва млякото барем!?
23
9
 
2
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Мен лично, не. Бивш футболист никога няма да ме интересува какво е казал ...
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауЕ па интересува ли ни?
21
1
 
5
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Този защо ни интересува какво е казал ?
20
0
 
16
 
! Отговори
Егати и VIP-овете преди 5 години
"За мен парите не са проблем. Спечелих достатъчно, да нахраня цяла Сърбия. Хората заслужават, заради подкрепата, която ми оказват". Това заяви Новак Джокович, когато отвори ресторанта си, който предлага и безплатно меню за бедни.Ето, това е VIP!
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Конска мухаДа, футболист е. Това че ти не го знаеш, не означава, че е никой.
18
1
 
8
 
! Отговори
65 преди 5 години
Абе почвам да си мисля ,дали няма възпитателна цел тоя ,,випбрадъ?В присъствието на ***, Ваня ,оная Недка ли беше,Нора ли незнам и Кулагин изглеждат точно като клоуни.Дали пък целта не е да се покажат колко са лоши лошите
17
11
 
3
 
! Отговори
Конска муха преди 5 години
Тоз пък и тоз - големия капацитет. Не спря да обикаля всички предавания с *** си и да цоцкат кинти. Тоя изобщо някаква работа хващал ли е?
16
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле..... това ако са VIP-овете не искам да си помислям даже кои са им почитателите. Писле ми обяснявайте как трябва да се прибера да живея и да отглеждам деца в България
15
1
 
39
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Това е умален модел на обществото. И да, грозно е ! За съжаление това е положението, днес тези хора на които се възмущавате са ВИП- ове са върха на вълната, те парадират със силикона и простотията си. Днес не е нужно да учиш, четеш или работиш, днес е модерно да ваеш тяло и да си подуваш ци*ци*те, да си cool и мегаяк, да владееш фелациото, да не питаш, да си трайкаш и да цомбиш богати чичовци. Толкоз !
14
1
 
14
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
До смутен от смутитаЧестно казано, който си отвлича вниманието с такива дебилщини заслужава да го тъпчат в кал и сополи цял живот.
13
3
 
28
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Забележете, че тези предавания започват точно преди зимата, когато се дигат сметките и когато парите все не стигат. Как да се сърди човек, че парите му не стигат и по точно как да осъзнае, че живее като животно, ако е зает да гледа как някакви клоуни правят простотии по голямата говореща кутия? И на края на месеца като дойдат сметките и като ви го сложат големия, ще се вайкате, къде спахме като са дигали цените, а то не сте спели, а бляли пред Порнобрадъри и подобни гаври с вас самите.
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотална щета е цялото това предаване бигбартер!
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Норчето не подлежи на класифициране .... просто счупва тъпометъра !Иначе ако устата и е все пълнааа ..става !
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотална щета за мозъчните клетки е всяко реалити по ТВ, особено това. То води класацията по тъпотия. И му приглася всеки, който пише и говори за него.
9
2
 
44
 
! Отговори
смутен от смутита преди 5 години
Батко Джаферович не знае ли , че точно това е целта на подобни mъnнu - да предизвикат интерес , да провокират , да скандализират - с една дума , да ти отвличат вниманието от истинските и важните неща ти лека-полека си заmъnяваш без да се усетиш , което , разбира се НЕ е СЛУЧАЙНО !Програмата за пълно onpocтачване на населението върви с пълна сила и трябва да бъде доведена до край ! Което носи само плюсове на кукловодите !Лошото е ,че ние поддаваме , или поне повечето от нас ...
8
51
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джаферката ревнува, иска му се и той да е там, ама нъц! А някой знае ли защо жена му е толкова огуцена напоследък? Търкаля се като буре!
7
1
 
84
 
! Отговори
the Ghost преди 5 години
Само в Българския VIP Брадър, гостите като влизат трябва да се представят кой - кой е. Е,б,а,х,т,и VIP-вете