Кексът е мухлясъл... Дара и Папи Ханс скъсали

Писателят и певицата се разделили преди месец
12 сеп 2018 11:15, Александър Попов
32
Кексът е мухлясъл... Дара и Папи Ханс скъсали
Снимка: Instagram

Константин Трендафилов, добил популярност и като Папи Ханс, вече не меси кекс с Дара. Те са се разделили преди месец, без драми и излишен шум, пише Tialoto.bg.

Писателят стана част от новия сезон на VIP Brother с надеждата да трупа още известност, очакваше се в къщата да влезе и неговата половинка. Връзката им оабче е в историята, като певицата сама разясни ситуацията с пост в Instagram.

"Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за PR стратегия).

Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени. Няма драма - само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех".

Двамата се събраха покрай участието си в кулинарно шоу, а мнозина видяха в това взаимна изгода за реклама на творческите им проекти.

Каква е истината си знаят само двамата, но така или иначе са поели вече по различни пътища.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: раздялаДараПапи Ханс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
30
 
30
 
! Отговори
Гурбетчия преди 5 години
До Супер неграмотно Наистина има грешки-пунктУални,а не пунктОални.Да,никак не е лесна българската граматика.
6
96
 
95
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
... Що НЕ ходите да обясните на някоя самотна баба от малко Българско село с мизерните 100 евро пенсия , която се чуди как да си купи лекарствата и да си плати тока ОТКЪДЕ ИМАТЕ И КАК ДАВАТЕ НА "МИС ПЛЕЙМЕЙТ" 70 - 80 бона за да Ви "виси" в "къщата" и да Ви вдига скапания рейтинг с тъпотата и силикона си ?!?! ... Или на някоя майка с болно дете , нямаща пари за лечението му КАКВИ ПАРИ И ОТКЪДЕ ВЗИМАТ КУЛАГИН , ВАНКО ЕДНО , МИШО ДВЕ , ПЕШО ТРИ и какви ли не още "ПИШМАН ВИП-ове" ?!?! ... СРАМ ! :(
5
15
 
15
 
! Отговори
Супер неграмотно преди 5 години
написана статия,пълна с пунктоални и граматични грешки.То и да пишеш по подобни теми не трябва да си особено умен!
4
68
 
67
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
:) ... Да Ви имам "ВИП персоните" ... ха ха ха ... Един ИСТИНСКИ "ВИП" дори няма да се изплюе на този "Социален експеримент" , камо ли да влезе да "участва" в тази "пошлост" ! ... Но истинското БЕЗОБРАЗИЕ е , че пишете толкова много за него ... И особено как този или онзи *** взел 50 , 70 , 80 , 100 бона ... за да "влезе" и да го "хрантутят" пред камерите ?!?! При положение , че ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ УМИРАТ ОТ БЕЗПАРИЧИЕ И НИЩЕТА , С ТИЯ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ! ... УМИРАТ ОТ БОЛЕСТИ И ГЛАД!
3
44
 
44
 
! Отговори
Васко преди 5 години
Пише се "мухлясАл"! Как ви назначават за журналисти, като сте неграмотни?
2
8
 
94
 
! Отговори
ноу хейт преди 5 години
беше важно да се знае.:) и двамата изглеждат доста гадно
1
38
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами кекса не се ли хвалеше че е имал взимане даване и с мъжкия пол така че нормално е Дарчето да си търси друга чесалка