Недкова започна с каруцарския език и "оная работа"

Плеймейтката с претенции, наглост и липса на IQ
Обновена: 12 сеп 2018 09:55 | 12 сеп 2018 09:45, Александър Попов
78
Недкова започна с каруцарския език и "оная работа"
Кадър: Нова тв

Началото на новия сезон на VIP Brother ще ни занимава отново с претенциите, каруцарския език и дрязгите между Нора Недкова и Валентин Кулагин. Повод за разпрата им стана предварителните договорки с продуцентите за помещенията, в които ще спят. 

На Недкова не й хареса отредената стая, тъй като била малка, нямала къде да си побере своите 5-6 куфара, нямала да може да спи нормално. Големият брат й позволи да се пренесе на друг креват, ако се споразумее с останалите участници. Тя веднага си хареса стаята на Кулагин, а Папи Ханс й отстъпи своето легло. Блондинката обаче удари на камък с Кулагин, който категорично отказа да спи заедно с нея.

Двамата започнаха да си разменят реплики от сорта: "Маймуняк", "селянка", "каруцарка", а в един момент Недкова изстреля израз, който не подхожда не само на дамите: "Лягам тука, дреме ми на оная работа, нали съм президентша?".

"На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скара й се гримьорът.

Кулагин обаче се оплака в изповедалнята и в крайна сметка Нора подви опашка и започна преселението на куфарите в отредената й стая.

Дрязгите между двамата се отразиха и на останалата група, а Кулагин нападна и Стефан на Гала. Мира Добрева пък скастри Мис Плеймейт, че не е дошла на почивка и ще трябва да търпи лишения.

Кулагин и Недкова влязоха в изповедалнята, за да назначат и прокурор в къщата. За Недкова професията "прокурор" обаче се оказа енигма. IQ-то на плеймейтката със сигурност ще се окаже доста по-ниско от това на нейните колежки, които са гастролирали в шоуто през годините, а видимо Големият брат ще се забавлява да ни показва липсата й на обща култура.

Двойката трябваше да лиши от привилегии определени съквартиранти. Така до края на формата Божана трябва да се къпе със студен душ, Папи Ханс да спи на двора, а мъжката плеймейтка - Мистър София Ричард, трябваше да се раздели с целия си багаж.

Нора обяви себе си за главен прокурор и получи привилегията да номинира по трима души. Кулагин взе само веднъж думата, но успя да издейства специално приготвената храна на Недкова да се пасира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80% от българите гледат вип брадър.. това да ви напомня нещо?
59
1
 
8
 
! Отговори
luybuo преди 5 години
Аз не гледам и не ме интересуват подобни бози и не се натоварвам така.
58
2
 
18
 
! Отговори
бате ваньо преди 5 години
Упадъка на обществото са ги вкарали в обора, а утайката ги гледа. Как да се оправи държавата, как!?
57
2
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
След като прочетох в заглавието, че Недкова е започнала оная работа с каруцарския си език се отказах да чета нататък.
56
1
 
9
 
! Отговори
каруцарка е тая преди 5 години
На тая дано не й се случи в живота да я съдят да трябва да научава какво значи думата ,,прокурор". А има ли Основно и къде е учила да говори с ,,каруцарски жаргон''?
55
1
 
9
 
! Отговори
Ох котьоооо преди 5 години
На Нора Двуцевката ми прилича!
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си обезобрази така устата - то се вижда липсата на култура
53
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая от индианско потекло ли е?
52
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах какво и е красивото на тази Нора. Устни като маймунски г** вежди говежди и кожата и не е хубава косата 90% не е нейна. Как може да има мъже които да я харесват от близо е много страшно.
51
2
 
28
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Аз не мога да повярвам, че има мъже, които плащат за да са с такива.....То травестити има хиляди пъти по-хубави от това нещо
50
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хиляди години еволюция и накрая Норчето и гримьорчето , а отгоре на това и управляват останалите.Ами то май като в държавата!
49
5
 
27
 
! Отговори
Abd Al преди 5 години
Най ми е смешно, когато някакви хора искат да ги учат на нещо стойностно по телевизора. И то по нова телевизия.
48
4
 
12
 
! Отговори
Човек преди 5 години
... а не това, в което ще се / или ни карат/ да се превърнем.
47
2
 
21
 
! Отговори
Човек преди 5 години
...какво представлява тя. Не е модерно те ще кажат да знаеш какво работи главният прокурор, но е много "вип" да знаеш за плеймейтките. Въпросът обаче е друг - кой даде това ново възпитание? И дали ако характерът на такива предавания продължават да го натрапват, не е още по-голям проблем? Разбирам, че има някакъв замисъл , колкото и да звучи логичен в предаването, но нека и то все пак да учи на нещо стойностно. Оптимист съм и вярвам , че това е по-скоро показване на това, което не трябва да бъдем
46
2
 
24
 
! Отговори
Човек преди 5 години
Всички /поне 89%/ от участниците са хора, имащи или имали социални проблеми, като мислят че популярността ще им даде това, което никога не са имали. 10000 лайка за тях са по-важни отколкото 10 свестни приятели. Колкото до тях самите като личности може да се каже следното - дали човек е красив или грозен, дали е умен или глупав, е избор на самия човек, т.е. , колкото и клиширано да е, човек е такъв, какъвто е и мисли че е. Общата им култура е ниска просто защото не са възпитани какво /продължение
45
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...Големият брат ще се забавлява да ни показва липсата й на обща култура."Всъщност нищо забавно няма в случая, даже напротив - факта, че такива хора се показват по телевизията е много тревожен. Отделно, че за хлапетата е много култово да повтарят поведението и, считайки, че щом това се показва от екрана, значи е еталон.
44
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен Канал 1, който си пускам рядко, съм изтрил всички български канали от менюто на телевизора.
43
2
 
30
 
! Отговори
Oleee преди 5 години
До ГoшуЗа разлика от теб, не всеки би си изцапал оная работа с любимката ти. То само като я видиш и ти става гнус, камо ли нещо друго ...
42
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бравяо на продуцентите и сценаристите!Създадоха умален макет на шибaната ни държавица!
41
3
 
35
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
До анонимен 42,То разбирам да е сеир, да го гледаш, да се смееш, а то реално е тъпня! При това със много добри хонорари за производителите на тази тъпня(участниците)!