Недкова започна с каруцарския език и "оная работа"

Плеймейтката с претенции, наглост и липса на IQ
Обновена: 12 сеп 2018 09:55 | 12 сеп 2018 09:45, Александър Попов
78
Недкова започна с каруцарския език и "оная работа"
Кадър: Нова тв

Началото на новия сезон на VIP Brother ще ни занимава отново с претенциите, каруцарския език и дрязгите между Нора Недкова и Валентин Кулагин. Повод за разпрата им стана предварителните договорки с продуцентите за помещенията, в които ще спят. 

На Недкова не й хареса отредената стая, тъй като била малка, нямала къде да си побере своите 5-6 куфара, нямала да може да спи нормално. Големият брат й позволи да се пренесе на друг креват, ако се споразумее с останалите участници. Тя веднага си хареса стаята на Кулагин, а Папи Ханс й отстъпи своето легло. Блондинката обаче удари на камък с Кулагин, който категорично отказа да спи заедно с нея.

Двамата започнаха да си разменят реплики от сорта: "Маймуняк", "селянка", "каруцарка", а в един момент Недкова изстреля израз, който не подхожда не само на дамите: "Лягам тука, дреме ми на оная работа, нали съм президентша?".

"На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скара й се гримьорът.

Кулагин обаче се оплака в изповедалнята и в крайна сметка Нора подви опашка и започна преселението на куфарите в отредената й стая.

Дрязгите между двамата се отразиха и на останалата група, а Кулагин нападна и Стефан на Гала. Мира Добрева пък скастри Мис Плеймейт, че не е дошла на почивка и ще трябва да търпи лишения.

Кулагин и Недкова влязоха в изповедалнята, за да назначат и прокурор в къщата. За Недкова професията "прокурор" обаче се оказа енигма. IQ-то на плеймейтката със сигурност ще се окаже доста по-ниско от това на нейните колежки, които са гастролирали в шоуто през годините, а видимо Големият брат ще се забавлява да ни показва липсата й на обща култура.

Двойката трябваше да лиши от привилегии определени съквартиранти. Така до края на формата Божана трябва да се къпе със студен душ, Папи Ханс да спи на двора, а мъжката плеймейтка - Мистър София Ричард, трябваше да се раздели с целия си багаж.

Нора обяви себе си за главен прокурор и получи привилегията да номинира по трима души. Кулагин взе само веднъж думата, но успя да издейства специално приготвената храна на Недкова да се пасира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До антизападопоклонникгледаме сеир
39
2
 
20
 
! Отговори
шоп преди 5 години
До ГoшуСега гледам, бизнесмен бил станал :)----------------------Във визитката каза, че бил и рисков инвеститор. Сигурно влага парите на Гала в рисковани операции и после...айде нема нищо:)
38
1
 
29
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
Само дето не можах да разбера коментиращите кой ги кара да гледат тази простотия, като сами я определят като такава! Телевизии много- кеф ти Дискавъри, кеф ти Нешънал джиографик! То в българския ефир не останаха много стойностни предавания и те са основно по БНТ1, например- "В кадър", "България от край до край", макар, че и на това, последното водещия понякога се олива с монолозите!
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МераклияКолега, голем си мераклия, даже пилешките джуки не те плашат да не ти го изкълве
36
7
 
19
 
! Отговори
Мераклия преди 5 години
Норчето бих си я поръчал за час два, някой знае ли каква и е цената
35
1
 
39
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Как искате политиците да си вършат работата и държавата да прогресира, след като сме издигнали на пиедестал най големите *** на обществото?Това са хората от които се очаква да дават гласност на проблемите, да се опитват да коригират политиките на държавата ни, когато правят грешки, това са хората които трябва да са пример за обществото.И те едни хора, майко мила.Няма как да се оправим като народ и да започнем да изискваме от политиците си каквото и да е, докато тези австралопитеци са ни елита
34
0
 
42
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Едно хубаво нещо има в това предаване - като започнат да го дават и улиците рязко се изчистват от всички ***. Те са заети да гледат голямата говореща кутия какви простотии ще надробят любимите му звезди (известни с това, че са известни или, че са минали през леглата на незнаен брой палячовци). Какво повече искате? Ето, продуцентите ви поставят огледало пред вас (телевизора ви играе тази функция). Това е мнението на продуцентите на това предаване за българския народ.
33
0
 
44
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До азБездарният и любовник е голям хитрец. Познавам го, както и Гала. Преди нея се занимаваше с едно дюкянче за продажба и поправка на GSM-и. Сега гледам, бизнесмен бил станал :) Бизнеса му явно е да харчи правилно парите на Гала :)
32
30
 
28
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Всички я плюете Норчето, но надали някой би отказал да прави секс с нея :) Да си я вземеш вкъщи явно не става, прекалено е придирчива, лековата, повърхностна и откровено глупава, ама да се запознаеш с нея в някой бар, да ударите по 3 водки и после да се разцепите до сутринта е идеална. Я какво миньонче е, ще си я връткаш както ти е кеф :)
31
0
 
51
 
! Отговори
аз преди 5 години
Баба ГАЛА и тя го е закъсала за пари. Чуди се къде да набута бездарния си млад любовник само и само да гушне малко кинти
30
16
 
16
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ееееей, колхозниците пак удариха целия свят в земята - Руският гей, най-големия гей на света :) Поне е православен славянин, за успокоение на путинопитецитe
29
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива са гласоподавателите на Герб!
28
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Господ създаде жената за развлечение на мъжа! С това трябва да се запознае всеки, критикуващ умствения багаж на жените, още повече плей мейтки... те са за забавление! Тунунговала се, нацупила се е, ами защо не, но до там. Не очаквайте повече!
27
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера гледах в сутрешния блок (нея или някоя си друга миска). Не мисля че момичето има някаква вина че е т*по. Вина имат родителите и които са я оставили да стане т*па.
26
0
 
48
 
! Отговори
Съжалявам ги преди 5 години
М. Добрева и В. Костова ми паднаха в очите.Толкова ли са закъсали за пари , за да участват в това каруцарската предаване.
25
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ще напомня, че бащата на това женското нещо беше кандидат за депутат и е бивш шеф на Златни пясъци. Ето това е "елитът" на клетата ни държавица.
24
0
 
56
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Ако отидете някоя вечер на Бийч Бар или Мементо, особено петък или събота вечер, ще установите, че е пълно с такива провинциални дропли, като Нйедкувъ, които трябва да плащат данък дистърбия заради мякащия си език, натрапчивата, токсична миризма на парфюми и жалкия си външен вид - силикони, корекции, хирургии и пр....винаги са с провокативно поведение също!
23
0
 
51
 
! Отговори
Педалий Кулагин преди 5 години
Тази в муцуната мяза на претърпяла тежък алергичен шок. Примерно ужилена едновременно от 20 стършела.
22
0
 
35
 
! Отговори
Хендсъм Хари преди 5 години
Тази, Мира Добрева, беше ебaхти яката мадама преди 30 години...
21
9
 
43
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 5 години
90 % 0т българките са като тая !!!