Недкова започна с каруцарския език и "оная работа"

Плеймейтката с претенции, наглост и липса на IQ
Обновена: 12 сеп 2018 09:55 | 12 сеп 2018 09:45, Александър Попов
78
Недкова започна с каруцарския език и "оная работа"
Кадър: Нова тв

Началото на новия сезон на VIP Brother ще ни занимава отново с претенциите, каруцарския език и дрязгите между Нора Недкова и Валентин Кулагин. Повод за разпрата им стана предварителните договорки с продуцентите за помещенията, в които ще спят. 

На Недкова не й хареса отредената стая, тъй като била малка, нямала къде да си побере своите 5-6 куфара, нямала да може да спи нормално. Големият брат й позволи да се пренесе на друг креват, ако се споразумее с останалите участници. Тя веднага си хареса стаята на Кулагин, а Папи Ханс й отстъпи своето легло. Блондинката обаче удари на камък с Кулагин, който категорично отказа да спи заедно с нея.

Двамата започнаха да си разменят реплики от сорта: "Маймуняк", "селянка", "каруцарка", а в един момент Недкова изстреля израз, който не подхожда не само на дамите: "Лягам тука, дреме ми на оная работа, нали съм президентша?".

"На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скара й се гримьорът.

Кулагин обаче се оплака в изповедалнята и в крайна сметка Нора подви опашка и започна преселението на куфарите в отредената й стая.

Дрязгите между двамата се отразиха и на останалата група, а Кулагин нападна и Стефан на Гала. Мира Добрева пък скастри Мис Плеймейт, че не е дошла на почивка и ще трябва да търпи лишения.

Кулагин и Недкова влязоха в изповедалнята, за да назначат и прокурор в къщата. За Недкова професията "прокурор" обаче се оказа енигма. IQ-то на плеймейтката със сигурност ще се окаже доста по-ниско от това на нейните колежки, които са гастролирали в шоуто през годините, а видимо Големият брат ще се забавлява да ни показва липсата й на обща култура.

Двойката трябваше да лиши от привилегии определени съквартиранти. Така до края на формата Божана трябва да се къпе със студен душ, Папи Ханс да спи на двора, а мъжката плеймейтка - Мистър София Ричард, трябваше да се раздели с целия си багаж.

Нора обяви себе си за главен прокурор и получи привилегията да номинира по трима души. Кулагин взе само веднъж думата, но успя да издейства специално приготвената храна на Недкова да се пасира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази ако и махнат косата прилича на шемпанзе
19
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля , вкарайте Луна да съсипе психиката на Колагин
18
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази колко титли са й дали още в началото - президент, прокурор...?! Тя си няма идея какво означават тези понятия, но веднага ги приема... После защо такива същества мислят себе си за звезди и се натрапват по всички медии и предавания...!
17
2
 
43
 
! Отговори
Кажи честно преди 5 години
Не мога да разбера на това норче какво му харесват хората? Има мозък като на врабче,и така като е гледам си е мадама,която можеш да забършеш в плаза и то в късните часове(нищо особено).
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кривоглавия неандерталец с вид на дете от помощно училище и няколко апартамента е умен почти колкото Недкова.
15
1
 
39
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Скъпи бай брадър, моля ти се да вземеш мъртвешко белия фдт на кулагин,че не издържам да го понасям в тоя нюанс, за по- интересно можеш и да вкараш гримьор,който да го научи да се гримира- задължително и блендване на контур,че има нещо черно по носа, и да го научи да си нацелва устата, като си слага червило,че иначе е по мустака му. Успех.
14
1
 
58
 
! Отговори
хъхъхъ преди 5 години
най хубавото от ББ, ферми и тем подобни е да четеш коментарите за тях :D
13
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това шоу е показстелно за цялата държава. Щом това са VIP-овете и щом това поведение се харчи и има аудитория вие си мислете какво представлява народа останал да живее в тая държавата
12
0
 
48
 
! Отговори
3 в 1 преди 5 години
Тази персона е нагла, глупава и грозна!
11
0
 
18
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 6Плащат му да се занимава с тези. Съжалявам го малко... Ама да е учил.
10
1
 
37
 
! Отговори
СЕМ-каджия преди 5 години
Абе вярно, бе! Този СЕМ спи ли? Къде е?
9
0
 
49
 
! Отговори
дред преди 5 години
всичко е режисура!!!! няма лайв, няма реалити формати и прочие, всичко е по сценарий!!
8
1
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен за Биг брадър трябва да се самосезира СЕМ. Не може тая пр.ст.тия да се излъчва по национален ефир. С какво точно е полезно за публиката излъчването му? NOVA направо удари дъното!
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Недкова с кеф ше й се изплезя на "оная работа" !
6
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Александаре, спри да пишеш за тези чалгарии, че ни изнервяш. Явно яко зяпаш ББ.
5
2
 
66
 
! Отговори
ТИБЕР преди 5 години
За съжаление 90% от Българите гледат и харесват тази простот"ия и олигоф+рения? Децата им също-после били невъзпитани и даскалите били виновни!Това ли Ви е елита бе? Жалки сте......
4
0
 
35
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Абе, кой обръща внимание на такива, сигурно такива като тях.
3
0
 
64
 
! Отговори
Плейбой преди 5 години
Не мога да разбера защо непрекъснато ни пробутват тая нагла, *** селяндурка като някакъв ВИП персонаж?!? ***, проста, арогантна и куха като стара топола!
2
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, спаси България! Не е възможно да се отнасяш толкова жестоко с малкото останали в страната умни и способни човеци.
1
0
 
50
 
! Отговори
Няма значение преди 5 години
Еееее dnes.bg уляхте се! На никой не му дреме на *ъза за Нора Недкова. Директно ви unfoлlow-ам. Писна ми от глупавите ви безмислени пълнежи.