Ужасът на Сали Фийлд – насилена от втория си баща!

Случаят я накарал да порасне, не й попречил на кариерата
12 сеп 2018 19:24, Иванка Гъркова
16
Ужасът на Сали Фийлд – насилена от втория си баща!
Reuters, архив

Сали Фийлд е била изнасилена от втория си баща, когато била на 14 години. Мъжът я малтретирал сексуално в продължение на няколко години, съобщи актрисата в откровено интервю за "New York Times".

Едва на 71-годишна възраст и малко преди излизането на мемоарната ѝ книга, озаглавена "In Pieces", Фийлд разкрива какво е преживяла като дете.

"Не знаех, че въобще имам глас", споделя тя и изтъква, че е успяла да преживее всичко и пази своята тайна толкова дълго време.

Актрисата, която се запалва по киното от майка си, многократно е изнасилвана от Джок Махони, дори на 17 забременяла и се наложило да направи тайно аборт.

Майката на Сали – Маргаред Фийлд, която вече е покойница, също знаела за случилото се. Тя се омъжва за каскадьора и актьор Джок Махони през 1952 г., като връзката им продължава до 1968-а. 

Сали Фийлд пише в мемоарите си, че Махони, който наричала на галено Йоко, бил голям пример за нея. Той бил запленен от тийнейджърската ѝ красота и често я викал в спалнята си. По думите ѝ, тя била безсилна и не можела да избяга.
 
Фийлд, която има много роли зад гърба си, споделя, че случаят я накарал да порасне и не ѝ попречил на кариерата. Въпреки изнасилванията, Сали среща любовта и има два брака зад гърба си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лесно е да пишеш книги с пикантерии, когато свидетелите на събитията са мъртви и не могат да ги оспорят. Тази актриса е една от най-неприятните и най-бездарните и вече съвсем остаряла търси слава и кинти.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новата дефиниция за изнасилвачи: "Всики на когото сега ме е срам че съм пуснала на времето."
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знам за няколко подобни случая. В общия случай доведените дъщерички се радват на вниманието на втория си баща и изпитват удоволствие от такъв тип отношения с него докато не пораснат и не получат достъп до по - млади мъже. Тогава вторите бащи стават пречка и могат да бъдат оплювани. Не знам на какво се дължи, може би на някакъв едипов комплекс, може би желание да покажат, че са повече от майките им, но е реален факт. Странно, наистина.
10
2
 
4
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Hollywood rape culture!
9
6
 
16
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров? преди 5 години
"Тя била пленена от Махони,била безсилна и не можела да избяга..." Гоооляма ***.После срещнала любовта,има два брака и два развода.Супер гоооляма ***.А писала ли е в мемоарите си на колко *** е в момента,или им е объркала сметката?
8
3
 
20
 
! Отговори
Додо преди 5 години
#me_too! Трябваше да изчака още 20 години, па като стане на 90 да се оплаче, че я пипали! Реално, като е мълчала, тя само е колаборирала на престъпника - насилник и кой знае още колко момичета и жени са пострадали! Тези голддигерки от #me_too трябва да бъдат подведени под криминална отговорност за дългогодишно прикриване на престъпници!
7
4
 
17
 
! Отговори
Име преди 5 години
горката, а просто можеше да бъде заменена за две камили... колко бавно върви интеграцията, сякаш зелените на червения клинтън са я качили на камила....
6
6
 
26
 
! Отговори
#metoo преди 5 години
Първия път може да е било изнасилване , но след като посещенията и в спалнята стават години, че даже и до аборт се стига, значи си е било доброволно
5
6
 
23
 
! Отговори
нещо бърка преди 5 години
Това не е изнасилване!
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е що се хвали.
3
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тоа холивуд остана ли някой неоноден...
2
24
 
7
 
! Отговори
Путин преди 5 години
Мен ме насили Ердо, ама бееш хубаво и не му се сърдя.
1
6
 
31
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Хубава история, можеше да продаде сценария на PornHub, чудесно филмче щяха да спретнат :)