Във VIP Brother: Кой с кого спи е ясно, но Михайловски – не!

Никой не успя да посочи автора на "Върви, народе възродени"
13 сеп 2018 09:15, Александър Попов
64
Във VIP Brother: Кой с кого спи е ясно, но Михайловски – не!
Кадър: Нова тв

Валентин Кулагин се очертава като "златната кокошка" за сеирджийската нишка във VIP Brother. Гримьорът явно е решил да си създава образ на новия Евгени Минчев и започна да подхваща съквартирантите кой с кого спи.

Той вдигна кръвното на голяма част от съквартирантите, че шоуто върви под мотото "Женско царство", защото голяма част от мъжете са станали известни заради жените си. На мушката му попадна Наско Колев, като Кулагин заяви, че не знае нито една негова песен и станал популярен, защото преспал с Мария Илиева.

Още по темата

Колев трудно прие атаките и видимо се нервира до степен "дали да не го набия", но успя да изстреля някакъв лаф от неговото обкръжение - "Бахти наглото копче".

"Копчето" пък се приши и за любимата му дъвка - Нора Недкова, като я заяде, че баща й имал приватизационни сделки в Златни пясъци по времето на Иван Костов. Това извади от равновесие плеймейтката и тя започна с несвързани закани.

Кулагин подхвана и рапърката Диона, която също не му остана длъжна. Гримьорът и напомни, че е виждал мъже да й плащат сметките, че знаел с кого имала отношения. Тя пък го предизвика да не се мисли за най-добрия във всичко.

Недкова отново блесна със словоред, след като събра на събрание всички на масата. Тя предложи да разгледат "Първа точка от дневния... член".

Ники Кънчев пък се зае да изпитва участниците по "Краезнание", което изненада част от постоянните зрители, защото подобен сюжет се развива вече четири сезона в конкурентното шоу "Фермата".

Първоначало започна с въпроса: Кой е написал химна на българската просвета "Върви, народе възродени", но за разлика от познанията кой с кого спи тук никой не се сети за стиховете на Стоян Михайловски.

После на банките се изправиха момци срещу моми. Съвсем нормално младите Кулагин и Диона въобще не се сетиха какво е паламарка. След което Петко Димитров даде надежда на силния пол с верен отговор на тема конституциите на България. Това обаче се оказа за кратко и в крайна сметка дамите победиха. Определено Божана се оказа най-подготвена на входното ниво за знания на участниците.

Победата на момите свали наказанието на Божана да се къпе само със студен душ и вече тя ще има възможност да врътва и горещото кранче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е простащина, а режисирана простащина на квадрат.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хора тоя е гей всеизвестно е и е пълен комплексар и *** Незнам що в ТВ си мислят като вкарат гейове и простаци ще бъде много гледано точно обратното
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРАС ПРЕС медиите натрапват простащина.
26
6
 
30
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Тоя Кулагин много прoст г*з бе. Бил видял някакъв мъж да плаща сметката в заведение на Диона. И това го казва като обида някаква. Че аз като излезна с някаква мацка никога, ама никога не я оставям да плаща. Що за мъж трябва да си да излезеш с някакво гаджe и да и вземеш половината пари, щото и такива ги има. Явно тоя гей никога не е излизал с жени и не знае каква е етикецията при джентълмените
25
0
 
27
 
! Отговори
Жо преди 5 години
"ВСЕЗНАЕЩАТА" и подиграваща се на "Златките и Норките" журналистка Кристина Патрашкова нарече VIP-брадърската президентка Нора "ПРЕЗИДЕНТША".Президентша се титулува съпругата на президент.
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен123 преди 5 години
"ВИП" ли? Къде ги виждате тези "Випове"?
23
1
 
25
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
За твзи хонорари ще казват всичко. Не разбрахте ли, че тези предавания са по сценарий ?!
22
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябва да разнасяте навсякъде тази мозъчна диария?
21
1
 
26
 
! Отговори
Ken преди 5 години
До Анонимен 18"ВСЯКА ПРОДАЖНА И КОРУМПИРАНА ВЛАСТ СЕ КРЕПИ НА НЕВЕЖЕСТВОТО НА НАРОДА" А знаеш ли, че този, когото цитираш се нарича Лев Толстой ? Не Толостой.
20
1
 
11
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
Що за новина/статия е това???
19
9
 
5
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 5 години
ВИП в Бг е дамо един-другарят Бойко Методиев Борисов !!! И Корнелия донякъде...
18
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо никой не коментира чутовния гаф на Ники Кънчев, който мина по между другото? Как Иван Вазов бил любимия му писател, даже рецитираха Аз съм българче и накрая Никито заби въпроса, с какво бил известен неговия герой Бай ***? Аз подобен абсурд не съм чувал досега - после обсъждат нивото на участниците.
17
3
 
21
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Тая женичка Мира Добрева ме кефеше много. Но като гледам ,че и тя е влязла в тая позьорщина и простащина. Вече не ми харесва. Цял отбор златотърсачи! Да не говорим за Веселин Плачков.... Абе разбирам пари ама колко пари ще ти платят за нервите и вюсвадите и интригите дето ги разиграват там.
16
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕТО КАКАВО Е КАЗАЛ РУСКИЯ ПИСАТЕЛ ЛЕВ ТОЛОСТОЙ,КОЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АКТУАЛНО ЗА ТАЗИ ТЕМА:-ТОЛОСТОЙ:-ВСЯКА ПРОДАЖНА И КОРУМПИРАНА ВЛАСТ СЕ КРЕПИ НА НЕВЕЖЕСТВОТО НА НАРОДА.ТЕ ЗНАЯТ ТОВА И ВИНАГИ ЩЕ СЕ БОРЯТ ПРОТИВ ПРОСВЕЩЕНИЕТО
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
RIP Brother!
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИИСТОРИЯТА ВИНАГИ СЕ ПОВТАРЯ ,КАКТО НАВРЕМЕТО В АНТИЧНИЯ РИМ ПАТРИЦИИТЕ И,СЕНАТОРИТЕ И ИМПЕРАТОРИТЕ СА ПРЕДЛАГАЛИ НА ТЪЛПАТА(КАКТО ТЕ САМИ НАРИЧАТ ГРАЖДАНИТЕ НА РИМ) ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА-РАЗБИРАЙ ГЛАДИАТОРСКИ БОРБИ,ТАКА И СЕГА НОВОЗАБОГАТЕЛИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПЕДЕРвлАСНИЦИ ДЕТО СА ГОРЕ ИЗПОЛЗВАЙКИ ПОРЪЧКОВИТЕ СИ МЕДИИ ВИ ПРЕДЛАГАТ СЪЩОТО КАКТО В ДРЕВНИЯ РИМ-ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА ОТ РОДА НА ТАКИВА ПОМИИ КАТО БИГ БРАДЪР И ПОДОБНИТЕ МУ ШОУТА,САМО ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРЕВНИЯ РИМ ХЛЯБА НЕЩО ЛИПСВА
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа егати и VIP на България срама нямате ей гьотверени
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В умрялата държава за това мислят и тези отпадъци са им в главите ден и нощ
11
1
 
44
 
! Отговори
*** преди 5 години
Това е WC брадър. Смърди отвсякъде!
10
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая година всички ПАК няма да го гледате нали? :D