Във VIP Brother: Кой с кого спи е ясно, но Михайловски – не!

Никой не успя да посочи автора на "Върви, народе възродени"
13 сеп 2018 09:15, Александър Попов
64
Във VIP Brother: Кой с кого спи е ясно, но Михайловски – не!
Кадър: Нова тв

Валентин Кулагин се очертава като "златната кокошка" за сеирджийската нишка във VIP Brother. Гримьорът явно е решил да си създава образ на новия Евгени Минчев и започна да подхваща съквартирантите кой с кого спи.

Той вдигна кръвното на голяма част от съквартирантите, че шоуто върви под мотото "Женско царство", защото голяма част от мъжете са станали известни заради жените си. На мушката му попадна Наско Колев, като Кулагин заяви, че не знае нито една негова песен и станал популярен, защото преспал с Мария Илиева.

Още по темата

Колев трудно прие атаките и видимо се нервира до степен "дали да не го набия", но успя да изстреля някакъв лаф от неговото обкръжение - "Бахти наглото копче".

"Копчето" пък се приши и за любимата му дъвка - Нора Недкова, като я заяде, че баща й имал приватизационни сделки в Златни пясъци по времето на Иван Костов. Това извади от равновесие плеймейтката и тя започна с несвързани закани.

Кулагин подхвана и рапърката Диона, която също не му остана длъжна. Гримьорът и напомни, че е виждал мъже да й плащат сметките, че знаел с кого имала отношения. Тя пък го предизвика да не се мисли за най-добрия във всичко.

Недкова отново блесна със словоред, след като събра на събрание всички на масата. Тя предложи да разгледат "Първа точка от дневния... член".

Ники Кънчев пък се зае да изпитва участниците по "Краезнание", което изненада част от постоянните зрители, защото подобен сюжет се развива вече четири сезона в конкурентното шоу "Фермата".

Първоначало започна с въпроса: Кой е написал химна на българската просвета "Върви, народе възродени", но за разлика от познанията кой с кого спи тук никой не се сети за стиховете на Стоян Михайловски.

После на банките се изправиха момци срещу моми. Съвсем нормално младите Кулагин и Диона въобще не се сетиха какво е паламарка. След което Петко Димитров даде надежда на силния пол с верен отговор на тема конституциите на България. Това обаче се оказа за кратко и в крайна сметка дамите победиха. Определено Божана се оказа най-подготвена на входното ниво за знания на участниците.

Победата на момите свали наказанието на Божана да се къпе само със студен душ и вече тя ще има възможност да врътва и горещото кранче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
за идиоти преди 9 месеца
Психолозите на това предаване са много *** и си мислят, че някой интелигентен човек се интересува кой с кого се е.бе в това тъпо предаване...Или пък сте много хитри и побърквате населението с тази олигофрения...
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тая територия хора като тоя шемет и Стилист Капанов са звезди!После се сърдите на един професор, като каза за 80-те %!!!
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кого му пука кой коя мацка опъва?Тоя ВИП-брадър....................голям клюкарник....................нищо повече!!!
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе защо на всички *** им викат звезди, аз на тая *** не си хвърлям ***, моля ви - дайте нещо за пример че и децата да са ни читави. После защо има насилие престъпност смяна на пол и какво ми не. Ние си нямаме работещи институции , нямаме защита , нямаме достатъчно средства да живеем на всичко отгоре си имаме тонове *** наречени звезди. И после в чужбина българин било *** дума. Ами правете си извода
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, това е руски ***. Там ги има много.
44
1
 
14
 
! Отговори
туй ли е джендър?? преди 5 години
Значи тъй изглеждало ,,мъж" с оскубани вежди и силиконови устни. И как тъй се кръстил ,, Кулаген"???? Това нещо сега *** ли е?
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие пък дето пишете тука си мислите че пишете закони и декрети :D
42
1
 
16
 
! Отговори
АНИ ЛИНГУС преди 5 години
Клозетна публикация.
41
3
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
сутринта влизам, тая "новина" на челно място...влизам сега, още си стои...така ли нищо не се е случило за 6-7 часа...баси отрепките...
40
2
 
20
 
! Отговори
Ха преди 5 години
За пръв път чувам за тоя, че съществува. Най- смешното,че си мисли, че е известен и значим. Някакъв си бръснар. Голяма ценност за обществото, няма що, направо светът не може да живее без п.едали гримьори. И се оказа, че е мноого лошо човек да си направи косата и грима сам. Абе тоя луд ли е.. Не се вижда той на какво *** се е направил, та тръгнал да си хвали способностите на капацитен- естет. Ами не е. Смешен е и освен да му се подиграват зад гърба, друг избор не оставя.
39
4
 
21
 
! Отговори
Оф преди 5 години
Мислят си, че като си бъркат по всички дупки и това ги извисява интелектуално и духовно. Е, резултатът е просто, че ми писна от поредния типичен гей и смених канала. А и Кънчев като взе да го превъзнася, че тоя бил шедьовър за човек,та и патрашката и тя някви несъществуващи добродетели като взе да му навира... Дотам бях.
38
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си призная и аз незнам автора на върви народе възродени.Незнам защо в България всеки българин трябва да знае всеки български автор, композитор, певец и тн. Тази информация е абсолютно ненужна. По добре е човек да може да си сметне лихвата.
37
1
 
20
 
! Отговори
RAD преди 5 години
Влязох тука само, за да видя какви хора коментират "Биг Брадър"Уж никой не гледа това шоу. Уж всеки знае каква простотия е, обаче повечето са много запознати :))
36
6
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До МитьоИ Ваня Костова ли? :-D
35
21
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До МитьоДа, на Виваком съм. Диона и Розмари са като изрисувани, много красиви лица и тела. Тази готвачката не може да им се мери на красотата, но пък има нещо много перверзно в нея. Лъха на секc :) Убеден съм, че е много добра и страстна в леглото. А тая Яна пък никога не съм я харесвал. Виждал съм я на живо, още като ходеше с Орлин. Чакахме пред входа на 1 дискотека, така че добре я разгледах. Има много широко лице
34
4
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
До ГoшуА аз си ,,падам ,, по Цецка Цачева ! И Искра Фидосова е гот !!!
33
13
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 35Аз ги гледам и двете, голям кеф ми е. Като се прибера посред нощ първо си сипвам една водка с портокалов сок, после си връщам "Фермата", като я изгледам си пускам Брадъра. Най-якото от всичко е, че си превъртам досадните реклами :)
32
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
напълно си прав аз за това гледам фермата все пак е много над тоя брадър
31
6
 
18
 
! Отговори
GG преди 5 години
Ти си *** бе Гошу
30
21
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Пичове, вижте сега. Разбрахме вече, че никой тук не гледа Брадъра, ами дайте да си проведем една анкета. Коя мацка ви харесва най-много? Аз лично много се колебая между Диона и българо-германката Розмари :)