Внучката на соц генерал на дуел във "Фермата"

Гергана ще се изправи срещу Роси за оставане в шоуто
14 сеп 2018 10:00, Александър Попов
26
Внучката на соц генерал на дуел във "Фермата"
Снимка: Фермата

Вече са ясни първите двамата участници, които ще се изправят на дуел и ще се борят за оставането си в риалитито "Фермата".

След като фермерът на седмицата Георги се спря на емигрантката в Англия Роси за първи претендент, снощи тя обяви срещу коя от дамите от отбора на живеещите в България иска да се изправи в битка.

Единствената, която беше спокойна, че няма да се бори за оставането си в шоуто, беше чевръстата Александра, която получи имунитет от Йордан Йовчев.

На церемонията по избор на втори дуелист Роси заяви на водещия Андрей, че още отначалото е имала идея срещу коя от дамите иска да се изправи и това е Гергана.

Внучката на последния шеф на УБО – генерал Милушев, чу като аргумент от емигрантката, че дуелът ще е начин да се докаже, каква е нейната амбиция във "Фермата", както и повод да се види по-бързо с детето си, ако отпадне първа от надпреварата.

Разбира се, Андрей не повярва на аргументите на Роси и сподели мнението си, че емигрантката премълчава истинската причина за избора си.

"Не ми е симпатична. Липсва й кафенцето, и маникюра, и масажчето", заяви Роси.

Гергана от своя страна ясно заяви, че няма да се даде без сериозна битка и че на арената ще докаже, че е е мъжко момиче.

Тя влезе в шоуто да развенчае мита за "червените куфарчета" и да докаже, че семейството й изкарва парите си с честен бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари