Каруцарски език на показ! В главната роля – Нора Недкова

Плеймейтката тотално се излага във VIP Brother
16 сеп 2018 13:56, Александър Попов
115
Каруцарски език на показ! В главната роля – Нора Недкова
Снимка: Нова тв

От новия сезон на VIP Brother не е изминала пълна седмица, но плеймейтката Нора Недкова вече се превърна в главно действащо лице. И си заслужи мястото в нашата рубрика "Бедствие на седмицата".

Блондинката демонстрира пълно отсъствие на съобразителност и интелигентност. На първо място, защото въобще прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Само преди няколко месеца тя се изложи тотално в кулинарно предаване и ако имаше само дори чувство за самосъхранение - щеше да откаже поканата.

Но явно девойката или е закъсала за пари или има някакво странно мнение за популярността. И си мисли, че с неадекватното си поведение ще спечели. Явно не е разбрала, че лошата реклама в нито един момент не означава добра реклама.

Още с първите си изяви тя демонстрира каруцарски език, който не подхожда на нито една жена. Ясно е, че с Кулагин не се траят, но да споменаваш "оная си работа" в национален ефир е белег на нулево възпитание.

Определенията "скандал" и "плеймейтка" вървят ръка за ръка, но и в този случай се изисква интелигентност, а не простащина.

Вижте още за Нора в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
42
 
! Отговори
месара преди 5 години
НЕ ОБИЖДАЙТЕ КАРУЦАРИТЕ, сравнявайки ги с тая,и всички като нея!
15
1
 
51
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Джиновци, Луни, Нори и прочие простакеси са особено вървежни според спонсорите на Нова ТВ и най-вече кошмарния им продуцент. Защо никой не се сеща да реагира срещу люпилнята на простащината?Зуев и Рачков бяха страшно противни - и срещу половин милион световно-неизвестният "продуцентин" Благо Георгиев ги смени с Азис - и пак ли не сте доволни?Гледах до представянето на "блондинката" в целия й блясък, затова и не мога да коментирам повече - е, поне този канал отпада за следващите 2-3 месеца.
14
1
 
76
 
! Отговори
RRR преди 5 години
Не знам какви родители са създали това недоразумение, но е отчайващо.Дори плашещо. Ако съм на тяхно място бих потънал в земята от срам. Не вярвам да са същите като нея,явно просто са я оставили някога , да прави каквото си иска и да се развива . Жалко , съжалявам я, съжалявам и тях. А за Тупарев - по - добре нищо . Поздрави на всички нормални хора !
13
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази хиалуронът я е направил страшилище.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9То едни хора ...Нарочно подбират най-големите *** и нехранимайковци. Събери 10 случайни човека, който на се представителна извадка, покзаваща просотия и лошотия, и ще имаш 3 месеца "ученически лагер", къдрто я няко се излежава, я някой друг чете книжка и всички се забавляват. Ама ще е скучно.
11
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените за развлечение винаги са съществували,но не бива да се налагат като модел за подражение в обществото.Тъй като по-младите са с все още неизградена ценностна система,и приемат погрешни модели на поведение,и погрешно повлияване на културно-ценностите им.Нека да изясниме първо какво е ,,Плей-мейтка''..Това определение най добре може да бъде разбрано от прочитането на класическият роман на Балзак ,,Възход и Падение на Куртизантките''.Куртизантките са ни наложени като насилствен пример за жена
10
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато държавата, такива и VIP-овете. Ако Левски или Ботев са знаели какво ще стане в тая държава първи са щели да вземат фесовете и потурите!
9
0
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От NOVA мислят, че с простотия и скандали , ще вдигнат рейтинга на това противно шоу? Преди десетина години, на зрителите им беше любопитно , какво ще правят група хора в продължение на три месеца в затворено пространство? Но това вече досади на всички и е абсолютно безполезно! Ползите са единствено хонорарите за участниците. Надявам се това да е последния сезон на тази безмислица.
8
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да Ви има българския VIP безсрамници пропадняци такива
7
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...но за сметка на това Колаген е страхотен!
6
0
 
77
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
НорЪ е чудесен персонаж за втора част на филма ''10000 пр.н.ера'',ще изиграе главната роля без нужда от маска и грим.А може и в ''Планетата на маймуните''!
5
0
 
57
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Кошмарна! Просто, по просто, най просто, Нора....74294
4
2
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немалка част от момичетата днешно време подръжават на такива псевдо жени, тотално деградирали същества които не знаят на кой свят са, няма мисъл нито интелект, за духовни и христянски ценности няма смисъл да говоря дори. Светът йм е длъжен заради това, че са нахални и прости и заради дупката между краката, като в случая на Нора е доста надценена, тъй като нека признаем, нормален мъж с това нещо няма да си легне ако ще да е последна на света.
3
0
 
61
 
! Отговори
Чезаре Ломброзо преди 5 години
Питек - истински феминопитекантропус - имам такива в Музея си...
2
1
 
72
 
! Отговори
koko преди 5 години
Тая мургавелска тряпка няма ли кой да я изхвърли?
1
21
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Квинтесенцията на българина-Недкова и Кулагин!Така изглежда българинът в света.