Емигрантите във "Фермата" си основаха тайно братство

Обединението е срещу "общия враг" - живеещите в България
18 сеп 2018 07:50, Александър Попов
18
Емигрантите във "Фермата" си основаха тайно братство
Снимка: Фермата

Първото обединение в новия сезон на "Фермата" вече е факт, но засега то е само в рамките на единия отбор – този на емигрантите.

По инициатива на установилия се във Франция Симеон, нашенците, живеещи в чужбина, си направиха тайно братство, целта на което е да се подкрепят срещу "общия враг". А поне засега това явно са представителите на тукашните българи.

Секссимволът в новия сезон "Съединение" обяви, че иска съотборниците му да следват максимата: "Един за всички, всички за един".

"Искам отборът да се държи като ламя с много глави. Ако някой злепоставя отбора, да го изядем. Защото като сме единни, сме силни", призова Симеон.

Съотборниците му определено нямаха нужда от много убеждения, за да се съгласят с предложението му, а младата учителка Нина от Лондон искрено помоли всички да са единни поне до официалното съединение на двата отбора в шоуто.

След първите 4 седмици на риалитито тукашни и емигранти би трябвало да заживеят под един покрив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както каза 14, без значение дали са ламя с няколко глави или *** с 15 опашки, истината е, че само суяци с мозъчни увеждания, я гледат тази помия. Не случайно зрителите и са 99.9% чалгари -- най-пъпата и огранчена част от населението.
17
8
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз го гледам с кеф, както и Брадъра. Христина ме кефи, щото е много дива, искам да я ....абе знаете какво. С тези тънки, злобни джукички, какви ли кавали ще върти :)))
16
3
 
1
 
! Отговори
Духаст селинджъри преди 5 години
Както казва една Поговорка, в страната на 80-процентниците- еднокнижникът е цар",
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой ще е предателят?
14
10
 
3
 
! Отговори
Сурчо преди 5 години
Не ги знам, дали са като ламя с много глави, или като едноок гущер с дисаги, но са си гола вода и кал и жаби по гърба. Смо нещастниците гледат такава помия.
13
2
 
11
 
! Отговори
Тадявашен преди 5 години
Кое обединение е факт? В историята на България, а и не само, обединение на едни българи срещу други българи без значение къде живеят си се нарича заговор и преврат. Издиша много и предаването и сценария, ако е събрало българи, живеещи в чужбина и българи живеещи в България да се обединяват, като се карат кой е по-българин.
12
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
аз също не гледам тези предавания, защото нито ме забавляват, нито ме научават на нещо - ясно е, че има противопоставяне на емигранти и тукашни, нека всеки да си избира какъв ще му е животът и да се стреми да живее както трябва, а не да хаби енергия в загубени каузи......
11
3
 
7
 
! Отговори
Чалга и бира преди 5 години
В тази бедна територия простотията е на мода:)
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тайно братство, въх, като череп и кости на американците и като илюминатите в Германия.Най-накрая и ние родихме братство.Ама нато ги знам наште първо бързо ще се скарат и второ ще е крадливо.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КольоНе ги гледаме, ама те са навсякъде - ето на и тук. Някакви сеири по цял ден.Някъде имаше призиви да дойдат руските сериали, че да ни освободят от турските. Не знам смешно ли е, тъжно ли е, но и ние иживяваме някаква "културна революция".
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е игра.Естествено е отборът да е обединен първите 4 седмици до сливането.Думите на автора са извадени от контекста и целят противопоставяне.
7
5
 
9
 
! Отговори
Кольо преди 5 години
Не мога да разбера защо има само хора които коментират и плюят предаването. Не го харесвате ама го гледате. Абе вие у ред ли сте? Сигурен съм че има 200 канала у вас ама гледате Свинефермата, ами спрете! Мен си ми харесва, гледам ги и го коментирам. Най-доброто рилаити след Сървайвър, брадарите са за ***, не съм ги гледал от 6 години и нагоре.
6
3
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А на Ивайло Караньотов да не би бизнесът да е закъсал ?
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хъш до хъша, немили недраги по ферми ръгнали. Няма ли откъде пари да си изкарат с работа, ми трябва да се правят на клоуни?
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от *** реалитита. Те продуцентите ***.аци логично и предаването да е глупост а телевизията която го излъчва е под всякаква критика, бълва глупави и безинтересни предавания едно след друго.
3
13
 
21
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Въобще Иван И Андрей да вземат да се скрият вече в някоя пещера с тъпите им предавания. Немога да разбера направиха пари от хорската простотия това е! Сблъсък беше най-глупавото предаване а сега и това!
2
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
предаване, което уж стои под лозунга СЪЕДИНЕНИЕ през цялото време ги насъсква едни срещу други ! - тъпо измислено.
1
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв глупав сценарий...