"Мога да съм боец, но не е нужно да се бия...": Музика срещу агресията в клас!

Песента "Агресия" - социално и човешко послание
21 сеп 2018 17:23,
5

Музика с послание срещу училищната агресия. Това е новият проект на музикантите Дичо, Теди Кацарова, Руди, Дули, Муден и Кукушев.

Причина за парчето става проектът „Младите хора – бъдещето на България – това сме ние“. Но поводът далеч не е само той. Агресията в училище е тема, която за жалост не губи давност и не избледнява от дневния ред на обществото.

Още по темата

Песента "Агресия“ е послание към всички да оставят тормозът в училище в миналото. Изпълнителите на песента са и автори на силното послание, което се крие в текста.

"Това е нещо, което ескалира и е хубаво всеки, с каквито изразни средства може, да предаде това послание: че агресията води единствено и само до още агресия и нищо градивно“, сподели в предаването музикантът Асен Кукушев в предаването "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR.

Според Теди Кацарова агресията с много бързи темпове се разраства в училищата и цялото ни общество, а ние си затваряме очите и ушите за този сериозен проблем.

Проектът, по думите и, не е само социален, но и човешки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
В човката цървули преди 5 години
На същите тези 'артисти' филмите им пълни с мутри и престъпници, като образ за подражаване, представени като 'положителните' образи в обществото.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агресия винаги е имало в училище .ВИНАГИ .Бил съм и мен са ме били .Какво значение има ? Това ме е научило да не се предавам и да отвръщам порядъчно на побойниците . Ударят ли ме - удрям . Това е ЕДИНСТВЕНОТО което може да респектира побойник . Да го накараш да се откаже да те преследва . А не разни песнички, сълзи в очичките или да му трепериш като го видиш и да се криеш като мишок. Но днешните момчета са сякаш от друго тесто. Меко . Нетрайно. Повече на жени приличат. И също като тях вряскат.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, и ?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проектанти.