Ванко 1 се махна от VIP-а, Кулагин и Плачков се сбили?

Рапърът не се чувствал добре, поиска да си ходи
25 сеп 2018 09:37, Александър Попов
58
Ванко 1 се махна от VIP-а, Кулагин и Плачков се сбили?
Кадър: Нова тв

Рапърът Ванко 1 се раздели с VIP Brother, след като призна, че здравето му е разклатено. Снощи той помоли да напусне.

"Искам да изляза, за да мога да се лекувам. И до болници бях, прегледаха ме. Наистина не се чувствам добре", призна Иван Главчев.

Големият брат уважи желанието му, а по този начин се спасиха номинираните за изгонване - Диона, Веселин, Ричард, Ева, Наско и най-долюбваният - Кулагин.

Напрежението между Плачков и гримьорът пък е ескалирала и се стигна до физическа агресия. Тази вечер ще станат ясни подробностите, както и какви ще са последствията.

Снощи се изповяда и Ваня Костова, която разкри своята гледна точка за раздялата си с "Тоника".

"Бях принудена да напусна, бях много дълбоко наранена и засегната. По-малко от едно денонощие след това бях диагностицирана с диабет. Бях наранена от Гого, който каза от името на всички колеги, че моето поведение е проблемно и колегите не са щастливи с присъствието ми във формацията. Това бе преди наш съвместен концерт с Ал Бано", разказа Костова.

Колегите й се дразнели, че на големи концерти си позволявала импровизации, които държали в напрежение останалите и ги карало да се чувстват глупаво.

"Страдам само когато стане дума за това", призна изпълнителката.

Диона пък призна след въпрос на Кулагин, че е от ромски произход и не се срамува от това.

Номинираните за изгонване влезнаха в битка на знания в поредната порция "Краезнание". Освен, че трябваше да покажат своите знания, Съквартирантите се бореха и за пари към изтънелия бюджет в Къщата. Веселин се справи най-добре, като успя да отговори правилно на 4 въпроса.

Втори се класираха Ева и Ричард, които отговориха правилно на по три въпроса. Единствено Кулагин не успя да отговори правилно на нито един въпрос. С успеха си Веселин добави 30 лева към бюджета на Къщата за следващата седмица, който беше 66 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е в къщата да влязат Евгени Минчев и Гъзис и с Кулагенин ще са ВИП- вероятно изчукани п.едали.После да не забравите да кажете на доктора на Ванко 1 да им зашие задниците.А след това и един телбод да им остави да си ги зашиват сами няма цял ден човека с тях да се занимава.
16
6
 
58
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Диона ми направи лошо впечатление. Без грим вчера приличаше *** кадъна в муцуна. И не защото е тъмна, тъмните жени са много секси, просто физиономията и мимиките, реакциите на баба-ромка. Майната му на произхода, но начина по който говори (обръща се към жените на "брат", "пич"). агресивна...Другите били по-умни от нея щото били на по 50 дъртаци, па тя само на 23?Не мила-прос*тата жена се ражда пр*оста. Успяла била щото видиш не искал пари от техните ?! БАСИ ПОКОЛЕНИЕТО ДЕТО РАСТЕ, МАХАЙТЕ СЕ!
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле каква комбинация Талибанко 101, това нещо със женски полов орган на устата Кулагенин и тоя Плачков дето уж е ВИП а като се замисля ми се доплаква защото такъв човек никой не помни.И сега на единия му станало лошо като се е напил е объркал бирата с отпадъчната вода от Фукушима дето Колагенин и вика шампоан.Чух и че на нито един въпрос не отговорил, не знам как може да сте толкова жестоки да го изтезавате с въпроси то в картината му има шест неврона плуеащи върху море от гел за прическа.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
12, заинтригува ни. Разкажи още за тракийските богини. А аз ще ти разкажа за синтетичния Кастрол.
13
2
 
39
 
! Отговори
Джайпур Сокересов преди 5 години
Истинското име на Диона е Денислава Сашова. Така че тя не е щерка на бате Гойко, а на бат Сашо. Той му е брат'чед и вожд на съседния катун.
12
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веселин Плачков е толкова жалък позьор,не мога да повярвам, че не го прави нарочно. За какво изобщо са му дали да се гаври с образа на Левски, непонятно. Честно казано Левски е имал много повече общо с Кулагин, отколкото с някакви неуравновесени и непораснали уона-би мъжкари.
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много си оригинален, само ти си чувал за маслото Диона. А не си ли се замислял, че маслата са кръстени на някого - примерно на тракийска богиня?
10
5
 
19
 
! Отговори
Нафарфорий преди 5 години
На снимката съществото Колагенин показва как смуче мъжко мляко от два мяха посредством кожена сламка.
9
1
 
22
 
! Отговори
до Гошу преди 5 години
Сигурно таткото на Диона е красив българин или чужденец тарикат. Затова и тя не се срамува произхода си.
8
7
 
26
 
! Отговори
Асфалто Риос преди 5 години
Само бате Гойко може да си кръсти щерката Диона. Супер. Марка автомобилно масло от епохата на зрялото социалистическо общество. Сигурно синът му се казва М10Д. Или Антифриз Романов
7
2
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Е хасковското каунче Колаген как се представи ? Колко рунда издържа ! ?
6
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сороса сороса плаща Димчо...и за тия и за ония фермерчета...
5
3
 
62
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
..... Наистина е интересно ... Да излезете и да обясните на една самотна стара женица от малко Българско село или градче , с 100 евро пенсия , която НЕ може да си плати тока и лекарствата как се "ДАВАТ" 100 БОНА НА ЗАТВОРНИК ЗА "УЧАСТИЕ" или на някаква безмозъчна "Плеймейтка" ?!?! ... Или на майка на болно дете , БЕЗ ПАРИ за лечението му , как се дават такива кинти на разни ... измислени и хванати от кол и въже ... "ВИП-ове" ..... ?!?! ............
4
0
 
37
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Пълна тъпня,която не гледам Предполагам,че накрая ще оставят кукловодите само...този на...снимката,защото нормалните не се...котират в това пошло...шоуууу.
3
0
 
53
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
... Да Ви имам "ВИП ПЕРСОНИТЕ" ... Един ИСТИНСКИ "ВИП" дори няма да се изплюе на тези алчни за пари хорица там плюс нагласеното за сеири "предаване" ... :) ! ... Чудно ми е обаче КАК "ДАВАТЕ" между 50 и 100 бона за "участие" на тези "ПИШМАН ВИП-ове" ?!?! ... Или сумите са "силно преувеличени" и става дума за здраво "ПРАНЕ НА КИНТИ" или вие ... НЕ сте с всичкия си ! Интересно ми е как бихте обяснили даването на 100 бона на такъв "ВИП" на една майка на болно дете , БЕЗ ПАРИ за лечението му ?!?! ..
2
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе как ще е по-красива от Розмари, не и ли виждаш пъпчивата кожа и кривата усмивка. Мазната и дефектна кожа е признак на кофти ген и проблемен черен дроб.
1
44
 
16
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Това с Диона направо ме шашна. Никога не бих предположил, че има римски произход. Не че е от голямо значение де, но тя просто няма такива черти. За мен лично е най-красивата в къщата, в лице е по-красива и от модела Розмари. Де всички да бяха като нея, направо щях да си взема една такава римлянка за 3-та жена :))))