Продадоха Versace за над 2 милиарда

Донатела Версаче ще остане креативен директор
26 сеп 2018 19:47, Криси Табачка
9
Продадоха Versace за над 2 милиарда
Reuters

Американският конгломерат в процес на разрастване, Michael Kors, закупи италианската модна къща Versace за над 2 милиарда, в които се включват и дълговете.

Това безспорно се превърна в една от най-големите новини в индустрията, създавайки въпроси относно бъдещето на бранда.
 
Самата сделка ще бъде затворена през 2019 година, а плановете на конгломерата са повече от мащабни.
 
В презентация, представена на инвеститори, Michael Kors обяви, че ще се преименува на Capri Holdings, а глобалната стратегия за Versace планира разрастване от 200 бутика в момента на 300, създаване на онлайн реклама и разширяване на мъжките и женските аксесоари и обувки, пишат от BoF.
 
Към момента това е 35% от бизнеса, а групата има планове да ги увеличи до 60%.
 
Като час от новия конгломерат, Донатела Версаче ще остане креативен директор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Туриста преди 5 години
Пишете пълни глупости добре че има такива като тях та да се развива света и да се диктуват модни тенденции и цветове недей те да ги плюете а вземете свършете нещо полезно за света и обществото около вас ;)
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабата може да е грозна, ама е жива и се чуди какво да си прави парите, Джани изгни и го забравиха. Затова винаги се сещам за д-р Хаус, когато казва "Животът е един , после няма нищо, така че живеи и не чакай да отидеш в другия, по-добър живот.
6
4
 
3
 
! Отговори
jew до анонимен №5 преди 5 години
Колега външността на миниардера според моето скромно мнение, е най-малкия проблем, за отбелязване е как така в нашия жесток свят, свят на войни, бедност, човешка мъка, нещастия, смърт и болести има милиардери! Защо те алчните изедници си позволяват да имат милиарди, тези хора, простосмъртни като нас са откраднали присвоили и натрупали богатство което принадлежи на хората. Те използват слабостите ни!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никой не му дреме за тези италиански ***. А Донатела Версаче я видях отблизо в един сайт на какво е заприличала след многобройни пластични операции на лицето. Вярвайте ми, Майкъл Джаксън пред нея е изглеждал като икона!
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2 милиарда какво - лири, лева, евро, доларе ? Иначе марката винаги ме е отблъсквала с огньовете, лъвовете, тигрите и златата си по дрехите. Отвратителен кич. Бабата и тя същата - вижте я на какво прилича.
3
2
 
5
 
! Отговори
снайпера преди 5 години
Кятто пешете час, времето ли иэмервате, или нещо друго??! И не, не ми е важно, каквото и да кажете.
2
4
 
1
 
! Отговори
jew до анонимен №1 преди 5 години
Грешите колега, това е прихващане на едни големи суми, които витаят в модното пространство от "хобитите" - разбирай джевитата, защото "***" - останалия простосмъртен свят са *** и безплодни и не са родени с мисъл за пари. "Джевишка майка да те роди, с нюх за пари "бог" да те дари"
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елитната проституция в разпродажба.