Слаш: Потопих се в музиката и тя ме спаси!

Искрена изповед от китариста, посегнал преди 12 г. към дрогата
Обновена: 28 сеп 2018 09:17 | 26 сеп 2018 14:45, Ивета Иванова
5
Слаш: Потопих се в музиката и тя ме спаси!
Снимка: Reuters

Слаш започна да се бори със зависимостите си към алкохола и наркотиците преди 12 г. и е благодарен за това, че е имал музиката и тя го е накарала да се бори и да продължи напред, дори в трудните периоди.

Китаристът, който доста време свиреше с Guns N' Roses през 80-те и 90-те и скоро отново се завърна в групата, каза пред USA Today: "Стигнах един момент, в който повече не исках да го правя. Не съм чувствал влечение по тези неща оттогава. Казах си: "Приключих. Вече не ми е забавно". Вече когато се сетя за тези неща, винаги ми изплуват негативни чувства и емоции. Влюбих се в музиката тогава. Трезвеността пречи на някои да се докоснат отново до своята креативност, те си мислят, че химикалите им трябват за изкуството. Аз се потопих в музиката и това наистина ме спаси. Това, но и децата ми".

Рок звездата обясни, че зависимите трябва да са честни към себе си, защото никой друг не може да им помогне да се съвземат и да спрат да вземат такива неща.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: музиказвездиСлаш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
... преди 5 години
Пише се "СЪС зависимостите"...неща от трети клас.
3
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А златния Гибсън лес пол намериха ли го?
2
0
 
25
 
! Отговори
млад кокос преди 5 години
Под-заглавието е зверски тъпо! "Искрена изповед от китариста, посегнал преди 12 г. към дрогата". Той е посегнал преди 40 години, но преди 12 е решил да се изчисти!
1
0
 
28
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Веднъж Чарли Шийн бил на купон. Срещнал го Слаш и му казал "Човече, изглеждаш ужасно, много си прекалил, брат" Това подействало адски отрезвяващо на Чарли, щото по неговите думи Слаш да ти каже, че си яко дрогиран е все едно Елтън Джон да те обвини в хомосексуализъм.