Тяло за показ: Розмари от VIP Brother

33-годишният модел впечатлява с визия и поведение
30 сеп 2018 11:40, Александър Попов
64
Тяло за показ: Розмари от VIP Brother
Снимка: Instagram

Розмари Тишер стана известна на широката аудитория заради участието си във VIP Brother. Тя определено внесе свежест сред сивотата на останалите "випове" с приятелско и непринудено поведение. Не се подвоуми дори да се сближи с гримьора Кулагин в момент, когато той е персона нон грата за останалите. Съзнавайки, че няма да извади дивиденти от това.

Говори с акцент, защото е живяла дълги години в Германия. Тя е от смесен брак – баща ѝ е германец, а майка ѝ – от Казанлък.

Розмари е на 33 години. Висока е 180 см и работи за модната агенция "Ивет фешън". Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Тя обаче не се смята за типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Въпреки че жъне успехи на модната сцена, Розмари по образование е психолог.

Обича да прекарва свободното си време или сред природата, или с весела компания, а малките животинки могат да разтопят сърцето ѝ.

За външния си вид тя отделя едва 45 минути на ден, но както ще се убедите и от нашата галерия – явно са напълно достатъчни!

Като една истинска българка – любимите ѝ напитки са виното и ракията. Вижте я в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
7
 
9
 
! Отговори
читател преди 5 години
кое точно и е впечатляващото ?! без да се обижда никой, ама не се забелязва нито една женска черта, няма женственост, няма сексапил... нищо !!!! плоска дъска
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е само с тялото ако можеше да се мисли!?
41
6
 
8
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
С коментара си исках да кажа, че няма нищо лошо в това да се хвърля отгоре - какво се правите, всяка уважаваща себе си девойка й хвърлят отгоре. Особеното при Рози е, че вече е на 33 , още е момичето на мама и още само вадят и отгоре и вънка й фърлят. Накрая докато Рози се усети ще й фърли някой 48-годишен чичак вътре или ще е в чакалнята на клиника за инвитро. Язък после за казанлъшката тясна и суха розичка.
40
1
 
17
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
Явно яко е закъсала за пари, след като се е хванала да играе ролята на Розмари в сериала Бигбрадър.
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
".) дет' имат десетки атомни бомби а са 1/5 по територия сравнени с българия, а германия нямат право на нито една!"Vae Victis ... Германците бяха тези, които искаха да завладеят света и да заличат другите раси.
38
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има тяло, каот на всяко едно 18 годишно момиче, което още не се е съсипало с алкхол и гадна храна ...
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Не знам за какво говориш, но последния път, когато мой човек удари друг пред камера, получи 3 месеца за решетките, а псолед, защото другият има сериозно проблеми с депресията и съня, авера трябваше да плаща и психолог за година. Познай, дали влечугото не отиде при най-скъпия в бранша, и дето чарджи по 200 лева лева на есесия. Даце се опита, да има две сесии седмично, ама добре, че не мина. Та казвам - внимавай какво нападаш, че може да ти излезе през носа.
36
0
 
6
 
! Отговори
Гочи маратонката преди 5 години
До Rambo1Бях в Амстердам, ама на ужким:-)
35
5
 
16
 
! Отговори
Точен си преди 5 години
баща германец - мутер от Казанлък..Но етносът? Българка - арменка - еврейка ?
34
2
 
21
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
След тази публикация цената на сливите на женския пазар рязко скочи нагоре!
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща и е германец, а майка и от Казанлък. Може и така да се каже, ама не е редно.
32
3
 
6
 
! Отговори
Rambo1 преди 5 години
До Гочи маратонката-Къде ходиш ти бе Гочи и какво те кефи този калугин?
31
0
 
24
 
! Отговори
мдааааа преди 5 години
До Гочи маратонкатаГала трябва да си дундурка Стефча, че с тез 15 години разлика като нищо ще го загуби.Като лентяйства и й харчи парите, поне да спести от семейния бюджет докато стои в къщата. После може някой спонсор да го хареса да рекламира я ***, я телефони.
30
18
 
32
 
! Отговори
Гочи маратонката преди 5 години
На мен Кулагин ми харесва. Много е готин, плави ги на бъз и коприва мишоците. Ща видите, че той ще спечели, ако предварително баба Гала не се е уговорила за младия си любовник
29
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-гнусно мозъче от това на фризьорчето джендърче не бях срещал.Веднъж попаднах на вип-брадър и като видях какви са много важните личности щях да си издрайфам червата
28
4
 
26
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Ми нищо и няма на момичето. Аз я харесвам много, за разлика от оная пияндурница преди колко сезона беше, не помня, която и тя се водеше за модел.
27
1
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
много сме "доволни" от информацията за тялото за показ! ако може ежечасно да ни информирате за "вип" персоните, "годоста" на България!
26
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено красива и умна!
25
2
 
14
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Парите ли свършила или и трябва малко популярност в България ....
24
4
 
1
 
! Отговори
Rambo1 преди 5 години
До jew до rambo1 20-Братле не ти разбирам нищо моля поясни аз също казвам че евреите са велики от няколко години на сам съм привлечен от евреиската култура и от евреиския гении интересно ми е в световен мащаб кои е наи-богат евреите или англичаните англичаните не само в Англия и в Сащ??