Серена Уилямс се съблече заради глобална инициатива

Тенисистката подкрепи проекта "I Touch Myself"
2 окт 2018 23:00, Иванка Гъркова
46
Серена Уилямс се съблече заради глобална инициатива
Instagram

Серена Уилямс качи видео в Instagram, в което е полугола. Преди да го видят, много нейни фенове си помислиха, че тя е решила да покаже прелести за някое списание и клипът показва част от фотосесията. От посланието обаче става ясно, че тенисистката е едно от лицата на кампанията за по-голяма осведоменост за рака на гърдата, който всяка година покосява хиляди жени по цял свят.  

"По случай Световния месец за борба с рака на гърдата записах версия на световния хит на „Дивайнълс“ - "I touch myself", за да напомня на жените да се самонаблюдават по-често", написа Уилямс под видеото, с което изтъкна колко важна е профилактиката. 
 
"Да, това ме изкара от моята зона на комфорт, но реших да го направя, защото това е проблем, който засяга всички жени, от всички цветове, по света"“, обясни Уилямс и изтъкна, че ранното откриване на рака може да спести живота на много жени. 
 
Видеото на спортистката, която допреди няколко месеца кърми дъщеричката си Олимпия е част от проекта "I Touch Myself". Той бе създаден в памет на Кристи Амфлет - австралийска певица и бивша фронтдама на групата „Дивайнълс“, която почина от рак на гърдата. 
 
Световният месец за борба с рака на гърдата е глобална инициатива през октомври, имаща за цел да подобри осведомеността на жените за тежкото заболяване и ги насърчи да отидат на скрининг. По този повод в много страни, включително и в България, се провеждат безплатни прегледи. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
18
 
! Отговори
me преди 5 години
Веднага да се облече!
21
1
 
9
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Така като гледам, не помага особено на каузата за рака на гърдата - от 41 коментара, нито един по тази тема.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
предполагам,че тя/и не само тя/ всяка вечер се съблича
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти да видиш. По-мъжествена й е физиономията от тази на доста мъже. Огромните мускули определено не помагат...
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди се поливаха с вода,сега се събличат,утре ще си бъркат с бастуни в дупките.А е просто-вадиш пари и даваш за някаква кауза,ама то е акъл не е като оная работа,че да им го набиеш.
17
4
 
13
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
В Англо-саксофонско-германския свят.. сега е модерно да криеш всякакви намерения зад това, че помагаш и се грижиш за нещо. Извинение за полу-порно с предтекст че помага на жените. Сега ако някой се осмели да се опита да я развенчае, той ще излезе "лош човек" защото пречи на кампания в помощ на жени с рак на гърдата. Те и за други неща са така.. , но в последно време е екстра отвратително като се крият зад добродетели като "помагам на" "пука ми за" а зад това злоба, политически игри, алчност
16
0
 
20
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Добре, че Гришо избяга от тази. Тя е като муфлон, няма да го люби, а направо ще го прегази.
15
0
 
20
 
! Отговори
Греек преди 5 години
Това да не е Майк Тайсьн.
14
0
 
16
 
! Отговори
мая преди 5 години
Ако трябва и аз мога да се сьблека.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На корта пак е полугола.
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестът трябва да е против хормоналните противозачатъчни.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста гнусна физиономия има.Хахааа загуби от японката и се разрева че съдята я тормозел сексуално.Е тва им е целата работа на черните винаги ще обвиняват някой друг за своето неможене.
10
1
 
16
 
! Отговори
Нещастници преди 5 години
Току му скимне на некой наглосаксонски идиотт с кеш в излишък кретенкампании да прави и веднага се намерят дузина тъппака дето се имат за известни да му уйдисат на акъла. Дотук както и да е но лошото е че се намерят и няколко родни туземеца да почнат да цъкат с език и да се прехласват идолопоклоннически като чивути на златен телец. Пък и високомерни и пренебрежителни към нормалните хора оплюли простотията. Демек вижте се колко сте прости и как сърбате чорба докато ние сме вери хай и кусаме супа
9
3
 
7
 
! Отговори
WTA преди 5 години
Много ми е интересно, ако ги срещне в тъмното и им изпраска един форхенд по муцуната ceлска, така ли ще разсъждават пак.
8
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11Не си струва да обясняваш на "минусовите" коментатори.Нека си е... тетките в панелките, това им е светът. Друго не знаят. Прос тият ВИНАГИ неглижира, плюе и осмива непостижимото за него. Така си подтиска комплексите за малоценност. И се "самоутвърждава" (според него).
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бързо да се облича че, кокошките спряха да снасят и рибата спря да кълве по водоемите !
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бизон.
5
3
 
15
 
! Отговори
Максимилиан Шел преди 5 години
Черната дупка
4
22
 
13
 
! Отговори
приятелка преди 5 години
Браво на жената! Добър начин да се привлече внимание на хората и жените за много важна кауза! А относно злобните коментари, тя е умна жена, не случайно е женена и за доста умен и успял мъж. Иначе природата, никой не избира какъв да се роди, но за това да успееш в живота вече си трябват качества, които тя е доказала, че има.
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кошмарейшън