Щастлива и неразбрана: Диона се сбогува с VIP Brother

Петко Димитров нападна остро гримьора Кулагин
34
Щастлива и неразбрана: Диона се сбогува с VIP Brother
Снимка: VIP Brother

Диона не допадна на зрителите и стана поредният съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother. Рапърката събра най-малко положителен вот сред останалите номинирани - Ева, Наско, Петко, Стефан и моделката Розмари.

По традиция, както всеки изгонен, Диона сподели, че е щастлива, но съжалява, че не са я разбрали. Диона избра отново Ричард да получи щит и по този начин мистър София отново е спасен.

По време на живото предаване днес, номинираните отново отговаряха на въпроси.

Стефан беше питан за поведението си и нрава си и защо постоянно спори с другите, мъжът на Гала сподели, че е директен в отношенията си с хората. Наско сподели, че е затворен човек, но вече се е отпуснал и е готов да се покаже, както и потвърди, че Мария Илиева му е помогнала в кариерата. Розмари каза, че не харесва Ричард, а обича приятеля си, както и сподели, че не се прави, че не разбира.

От своя страна Диона каза, че не е в Къщата, за да налага мнение и също като Наско не може за толкова кратко да показва себе си пред непознати. Най-краен бе Петко Димитров, според когото лидери в Къщата са Стефан и Константин. Той обаче нападна остро гримьора Кулагин. Петко заяви, че гримьорът не може да се промени, има диагноза и е убеден, че навън гримьорът не се държи по този начин.

Ева пък не успя да убеди съквартирантите и Биг Брадър, че е говорила срещу Мира в името на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
20
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Силно комплексирано и завистливо ромче,което за негова жалост не става за нищо.Нечистоплътна е ,с груба кожа.Колагин и го каза,за да се поправи,но вместо признателност, естествено простият човек реагира така!
18
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
грозна муцуна не кефи
17
6
 
13
 
! Отговори
ЯЯ преди 5 години
Туй ми мяса на *** след неуспешна операция ...
16
2
 
24
 
! Отговори
GG преди 5 години
Толкова ли *** народ станахме ?! Аз също съм гледал някои от първите предавания, ама това вече не се търпи ! Само един път го пуснах и не издържах тази простотия. Тези хора всяка вечер се показват по телевизията и се отразяват като успял българин ? Жалко е наистина! Затова и никой вече не гледа нова тв. Не всички хора сме прости колкото и да искат да ни направят такива. А тук коментиращите и като цяло по всички сайтове, не знаят кога се пише й и кога и...
15
9
 
4
 
! Отговори
в преди 5 години
Мога да й стана осеменител.
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая верно ли е на 23, прилича на 35 годишна.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има реално два типа неразбрани хора едните са велики могъщи и изпреварили времето си и не говорят колко неразбрани са, другите са тотално съвършено празни вътрешно и не са разбрани защото няма нищо за разбиране те са небитие въплътено в човешка форма и за разлика от великите са много и всеки ден приказват какви жертви са колко прекрасни са и също неразбрани и много от тях са политици за тях имам каквото Прометей за Зевс да се радват на краткото си надмощие за мен са по- жалки от самото небитие.
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да остане неразбран някой интелигентен, интересен, духовен човек или творец, откривател , но това елементарно момиче, нищо особено като външност, без образование или талант....то какво има да се разбира - всичко е на показ и е доста ниско каческтво!
11
1
 
30
 
! Отговори
niki преди 5 години
Ама това някаква звезда ли е и защо за първи път я чувам?
10
2
 
16
 
! Отговори
Ния преди 5 години
Ами, тя тръгва по стъпките на чалга певиците. Чалгаризира се все повече. :)
9
4
 
46
 
! Отговори
Омут и Шехерезада:) преди 5 години
Ааа, браво, това нервно влечуго ми беше много неприятно. Мургавка си е, личи й боята:)Ама не вика майка ми е ромка, а че била с турско име. Те всички БГ швeди се турчеят.
8
6
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Абе,ако се поизбаня ,не е зле...
7
4
 
30
 
! Отговори
Дрон преди 5 години
Рафинирана римлянка. Но все пак... римпянка ;-))
6
2
 
15
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 5 години
Ай,хафте !!!
5
7
 
17
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Забавно е как искате да сложите етикета и толкова ....аз нямам проблем ако всички ц.....са като тая и оня сто кила ,за мен си е точно като средностатистическия българин...значи интегрирана...и още нещо българин в някой страни е синоним на същото каквото е ц......в България...би ли ви било приятно да ви сложат етикета там и толкова....ама Колагин е бонбонче ,а?българска братушка .... Хахахаха...
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дeнислава се казва, Диона й е псевдоним.
3
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макар и работеща все пак си личи че е малцинство, проста на щайга, болни очаквания, тоя Стефан й го каза, с твойте качества си в рамката 500лв. за повече не си и мечтай. Учителка в детска градина маакс.
2
4
 
17
 
! Отговори
Некой си преди 5 години
Как може да те кръстят на марка моторно масло...?
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво като е половин ромка, сама си го казва, работи си и си изкарва парите.