Фенка прекъсна концерт на Енрике, той я целуна

Певецът не можа да се отърве от нея
4 окт 2018 16:23, Иванка Гъркова
8
Фенка прекъсна концерт на Енрике, той я целуна
Twitter
Енрике Иглесиас зарадва своя фенка със страстна целувка. Случаят, за който всички световни медии говорят, е станал по време на концерт в Киев, Украйна.
 
Докато изпълнявал един от своите хитове, певецът бил прекъснат от фенка, която се качила на сцената с колаж в рамка, направен специално за него. Множество видеа от събитието показват как Енрике спира да пее, показва подаръка и подава ръце, за да я прегърне, при което жената започва да го целува, а той не се дърпа. В един момент той все пак се опитва да се отскубне от нея, но жената не желае да го пусне.
 
Хиляди жени завидяха на смелата дама, която след целувката дори поискала селфи с Иглесиас и автограф. Наложило се охраната да я свали отново в публиката.
 
Премеждията на изпълнителя на „Bailando“ не свършили дотам. Клипове в социалните мрежи показват как нацелуваната от Енрике дама го чака до сцената. Той тръгва към нея и я заговаря, но тя бързо скача на кръста му и го обгръща с крака. Накрая охраната отново се намесва.
 
„Какъв късмет! Искам и аз“, „Тя не е луда, аз също съм влюбена в него и бих го направила“, гласят част от коментарите под видеата.
 
Това не е първият път, когато Иглесиас целува жена от публиката по време на свой концерт. 43-годишният певец често кани по една фенка на сцената, като или я удостоява с целувка, или ѝ пее с най-романтичния поглед на света.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Енрике бягай това че си гей няма да те спаси ако си богат в Украйна до вечерта ще си напит и изнасилен от поне седем една след друга и после ще цъфнат с поне 15 деца който ще твърдят че са твой и ще ти искат издръжка, бягай че тук при нас сексуслното насилие не го правят само мъже.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
E, общество, нрави...
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква целта на тая случка и такива статии, след като всички знаят че е гей? Той сам го е заявявал. Неква постановка с неква назначена артистка. Да не бе вече да е по-тренди и доходно, да се прави на хетеросексуален?
3
3
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ах, взе ми думите от устата! Точно това щях да напиша!
2
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не беше ли от левите ?
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И след 20 години ще има едни :" той ми посегна , пък аз много се дърпах, ама в другата посока."