Тяло за показ: Сиара тренира по 3 пъти на ден!

Очарователната певица иска да бъде милиардерка
7 окт 2018 12:24, Екип на Tialoto.bg
10
Тяло за показ: Сиара тренира по 3 пъти на ден!
Снимка: Cosmopolitan

Очарователната певица Сиара от години събира мъжките погледи, макар вече да е майка на две деца. Тя има божествено тяло, което обаче е ваяно с много труд и постоянство, издаде самата тя в новия брой на сп. Cosmopolitan, чиято корица краси.

След раждането на дъщеря си Сиена през април 2017, хубавицата е тренирала по три пъти на ден.

"Имах следния режим – събуждане сутринта, кърмене, хапване на нещо малко, тренировка, кърмене, ядене, тренировка, после пак кърмене ядене и тренировка посред нощ. Беше добро предизвикателство, такова, което сама си поставих. Да се грижа за себе си ме кара да се чувствам добре. А и искам да изглеждам секси", добави тя пред медията.

Със седми албум на път, Сиара не спира да радва феновете си с хит след хит. Последната ѝ песен "Dose" излезе миналия месец, но тя няма намерение да намали темпото.

"Никога не съм мислила, че няма да успея заради цвета на кожата си или заради пола си. Няма мечта, която да е прекалено голяма. Искам да съм милиардерка. Колкото повече постигам, толкова повече искам. Но смятам, че най-голямото ми постижение за последните 10 години е, че имам успешна кариера, че съм съпруга и майка. Хубаво е да искаш да постигнеш всички тези креативни неща, но не е хубаво да покориш света и да загубиш душата си", обясни звездата.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: тренировкаСиараСиена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
До Трол Горянин преди 5 години
Не са ли я съобщавали по радиоточката?
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошу, а ти лично какво постигна в жалкото си съществуване досега?
4
3
 
9
 
! Отговори
Звездния ни рожденик преди 5 години
Честит рожден ден на Владимир Владимирович Путин! Да е жив и здрав да громи брадатите изрооди и говедарския естаблишмънт! Наздраве!
3
5
 
24
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Леле, страхотна е. Толкова млада, а вече с 2 деца и 7 албума. Мъжът и известен и богат спортист, тя успяла певица. Ами пожелавам и успех с мечтата. А тук нашите направят един сингъл и си карат на него 5-6 години по разни участия, после някой им напише втори сингъл и те правят пищно парти с банкет по случай второто парче :))) След 20 години събират 12 песни за първия си албум :)
2
7
 
5
 
! Отговори
Трол Горянин хахаха преди 5 години
намирисва ми , че и тази е като Преа , дето и гугъла не ги знае кои са.
1
8
 
8
 
! Отговори
Минувач преди 5 години
Айде, айде, за показ, какво да и гледам на тая ощавена ***? Няма какво!