Марго Роби напира да стане Барби

В момента снима "Once Upon A Time In Hollywood"
8 окт 2018 16:23, Екип на Tialoto.bg
3
Марго Роби напира да стане Барби
Instagram

Австралийката Марго Роби води преговори да влезе в ролята на Барби – най-известната в света кукла. Актрисата също така се опитва да лансира проекта през своята продуцентска компания, пише Variety. 

Говори се, че първоначално за ролята е била спрягана Ейми Шумър, но тя отказала в последния момент. Историята в лентата ще се върти около Барби, която живее в Барбиленд, но е отлъчена от града, защото не е достатъчно перфектна и се налага да излезе в реалния свят.
 
Според медията в лентата щяло да има „хумор за възрастни“, когато за главната роля спрягали Ейми, но сега не е ясно дали тези нотки ще останат. Variety твърди още, че името на Ан Хатауей се спрягало за ролята преди време.
 
Марго е една от най-популярните и търсени актриси след номинацията си за Оскар в „Аз, Тоня“. В момента звездата снима филма „Once Upon A Time In Hollywood“, чийто режисьор е Куентин Тарантино. В него тя играе красивата актриса Шарън Тейт, която бе брутално убита от членове на семейство Менсън през 1969 г. В лентата Роби ще си партнира с Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Дакота Фанинг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: филмБарбиМарго Роби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
36
 
! Отговори
Azz-ът преди 5 години
Поредната *** на! Кой го интересува това детско пронто?!?
1
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подходяща е.