Роман срещу ром във "Фермата": 36 стотни не стигнаха на Цецо

Самоподпалване, оркестър и рекорд белязаха дуела
22

Снимка: Фермата

Виж други галерии »

38-годишният строителен предприемач Цветан Ангелов напусна "Фермата", като загубата му от младия емигрант Роман Банев се дължеше едва на 36 стотни.

Това е и най-малката разлика във времето за изпълнение на битка между участници в историята на шоуто досега.

Дуелът, който водещите Иван и Андрей нарекоха "Роман срещу ром", бе и последното съревнование, в което влязоха тукашните българи и емигрантите преди да се състои обединението на двата отбора – основна мисия на четвърти сезон на шоуто.

Цецо излезе на арената, съпроводен от цигански оркестър, кръстен от него с името "Пернишки ритми".

Мисията на Цветан в шоуто бе да даде пример за интеграцията на етноса си, като покаже на ромите, че могат да бъдат трудолюбиви, грамотни и успешни. Преди да напусне предаването той благодари, че никой в шоуто не е имал предразсъдъци спрямо него.

Победата на плейбоя на стопанството – Роман, до последно бе под въпрос след неубедителния си старт, при който в първата битка младежът не успя да подреди буквите от българската азбука. В продължение на 25 минути Роман опитваше да намери правилната им последователност и в крайна сметка сбърка местата на 6 букви.

Цветан също не успя да се справи с минаването през летви и пренасянето на чувалите с букви и се отказа от битката, която носеше1 точка. Това доведе до служебна победа за Роман в първата битка, с която той призна, че не се гордее.

След равен резултат при въпросите от Алманаха, набожният евангелист Цветан успя да вземе четвъртата битка от Роман, която се оказа и доста зрелищна. В опита си да изпълни последната част от играта и да запали с факла надписа "Фермата", Роман успя да се подпали.

Решаваща за победата на младия емигрант се оказа петата битка, която той извоюва с преднина едва от 36 стотни от секундата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Цецо и Роман са тъповати парчета.Христина и Радилена дори не влизат и в тази категория.Да се чуди човек от 12 000 уж явили се на кастинг двамата лилипути да изберат точно свои пототипи.Това си е нарцисъзъм
15
3
 
3
 
! Отговори
Зрителка преди 5 години
ТРЯБВАТ НОВИ ПРОВИЛА ВЪВ ФЕРМАТА -РЕЗУЛТАТ ОТ 2/ ДВЕ / СЕКУНДИ ДА СЕ ДОИГРАВА С НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО! А 36 СТОТНИ С ХРОНОМЕТЪР Е "МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ "- Андрейчова работа!
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо каза че не е питие.Защо го наричате ром?
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Набожният" евангелист Цветан казваше че ако го изберат за ратай ще напусне играта защото не бил "слуга", а ако го изберат за фермер никой няма да работи само кючеци и кръшкане."Набожния" Цецо е сексист и казва че мястото на жената е в ***.Да каже там ли е мястото на майка му,на жена му и на двете му дъщери?Пълен лицемер.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След провала в първата игра на Роман и отказа на Цецо да играе играта докрай и двама та трябваше да са аут.Вън.Не ми допадат и двамата.
11
0
 
11
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Дуелът трябваше да бъде приключен със служебна загуба още след първото "А,Б,В,Г,Д,Ж,З.."
10
1
 
1
 
! Отговори
Аве бате.... :D преди 5 години
Нагласени са ви главите на вас, само нагласени работи виждате...
9
2
 
7
 
! Отговори
И пак номера преди 5 години
Нагласено е от където и да го погледнеш : на последния етап Роман не мина по гредите на моста, А ГИ ПРЕСКАЧАШЕ, което не змам защо се пропусна от водещите. Също така Роман не може да пази равновесие, затова тичаше по гредите като гламав, та чак се запали. Излагацията с азбуката-ако беше нормален трябваше да се откаже от играта.Смешно е да се цитират тези 36 сек.-те не са реална разлика, тъй като се отчитат субективно, а не на електронно табло всички да виждат кой за колко време покрива игрите
8
0
 
11
 
! Отговори
до коментиращите преди 5 години
вие верно помните точно 3 дни - какво го възхвалявате този Цецо ? забравихте как гадно се дърляше с Роси на тема жените и мястото им в живота .много ми е противен , хитър и нагаждач -всичко му е лъжа и измама , радвам се ,че го изгониха - да иде да "работи" -нали бил работлив -ха ха ха
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Романе, **енце си беше, **енце си сега, едва ли ще се промениш. Но разбрах и нещо друго за теб, неграмотен си!
6
2
 
15
 
! Отговори
машина времени преди 5 години
Програма за прогресивно и безвъзвратно дебuлuзupaне на нацията изкристализира в такива "предавания"!А на нацията не й трябва много в това отношение , както се забелязва ...
5
9
 
15
 
! Отговори
Николай преди 5 години
Манипулиран резултат в полза на лаладжията Роман.Субективния фактор помага където пожелае,по ганьовски.
4
1
 
19
 
! Отговори
Майтап преди 5 години
Голям майтап щеше да бъде Цецо да подреди азбуката...
3
2
 
14
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Фото финиш ли имаше за 36 стотни ?
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разликата между българинът и ромът-36 стотни.
1
6
 
32
 
! Отговори
Независим преди 5 години
Приятно съм изненадан от Цецо, като начин на поведение, на обноски, на изказ.Значи можело и ромите да бъдат нормални хора.А Роман ме разочарова- млад човек,с толкова негативна енергия, озлобление.Явно си има причина,но мястото във фермата не е най-подходящото.Желая му късмет в живота.