Романтика в Париж: Гуинет и Брад са на меден месец

Актрисата качи в Instagram снимки от луксозния хотел
9 окт 2018 21:00, Иванка Гъркова
2
Романтика в Париж: Гуинет и Брад са на меден месец
Instagram

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък продължават да се носят на крилете на любовта. След като сключиха таен брак в края на септември, двамата заминаха за Италия, а в момента са на едно от най-романтичните места по света – Париж. 

Актрисата побърза да се похвали в Instagram със снимки от Франция. На една от тях се вижда част от апартамента, в който е отседнала със своя съпруг. В него има огромна спалня, всекидневна, турска баня и други екстри.
 
Полтроу е качила и фотос с любимата си цветна инсталация от фоайето на луксозния хотел в центъра на Париж. Една нощувка в него струва около 13 хил. паунда. Сградата разполага със спа център, плувен басейн, три ресторанта „Мишелин“, винарска изба и други приятни места за отдих.
 
Според информация на списание „Hello“, Гуинет и Брад са се срещнали с представители на фондация „Louis Vuitton“, за да договорят съвместен проект.
 
Преди броени дни актрисата публикува в социалната мрежа снимка на преплетените им ръце, на които се виждат семпли халки. Следващата дестинация от медения им месец все още не е известна.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е пада си момичето по братята - преди брат Пит, сега брат Фалчек. Добре, добре, хубава новина.
1
0
 
12
 
! Отговори
ФРИЗЗ преди 5 години
Подвеждащо заглавие, като се има предвис, че е била гадже на Брад Пит. Не е честно!