Подиграват Ричи и Розмари за секса, оковаха Кулагин

Трима съквартиранти ще се борят за оставане във VIP Brother
11 окт 2018 11:23, Александър Попов
39
Подиграват Ричи и Розмари за секса, оковаха Кулагин
Кадър: Нова тв

Валентин Кулагин се оказа окован с осем гюлета след поредните номинации във VIP Brother. Всяка номинация бе съпроводена с по една тежест, а гримьорът получи цели осем. Ричард ще трябва да се справя с четири гюлета, а Божана - с три.

Това са и участниците, които ще се борят за оставане в шоуто, като предварителните прогнози сочат, че с най-големи шансове да излети от къщата е фитнес инструкторът.

Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата заради изразеното мнение, че жените трябва да готвят и чистят на мъжете.

Кулагин успя да се скара и с Ваня, която беше единственият съквартирант, който подкрепяше гримьора. Валентин реши да се нанесе в стаята, която освободи Ева след напускането на шоуто, но това не се хареса на певицата и тя не беше съгласна. Въпреки това, Кулагин се нанесе там. Наложи се Ваня да иска помощ от Биг Брадър, който предложи да махне леглото на Ева.

Междувременно Ричард и Розмари станаха обект на черен хумор в социалните мрежи, след като от втория път май успяха в опита си за секс. Ричи пробва да убеди красавицата да вдигнат рейтинга си със сладки страсти, а тя първоначално обясни, че семейството и гаджето й ще я гледат и не може. Но по-късно видимо се е предала на чара на мускулягата от Мадан.

Той не пропусна и да се похвали пред половинката на Гала в живота и на екран – Стефан. Това разбуни духовете в социалните мрежи, като феновете порицават и двамата любовници.

"Адски антипатичен. Нито визия, нито акъл, някакво самочувствие без никаква база. Случи се да бодне, че сега и се хвали, палячо" и "Това тъпо девойче, което анонсираха като модел от световна величина, явно не си знае цената. Евтина та дрънка. Ще й остане прозвище сексиграчката на Ричи Рич", гласят част от коментарите.

Преди броени дни Рози и Величков също се заиграха, но той обясни, че не е успял "да вдигне самолета" заради камерите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
10
 
! Отговори
Зрителка преди 5 години
На продуцентите им е все тая за предаването, дотолкова,че във вторник пуснаха едни и същи кадри два пъти. Те са си направили сметките,знаят,че ще бъдат гледани, сеир да има. Да му мислят " звездите" ,продали името си за някакви пари. Истината е,че на едни години човек няма право на тази излагация(визирам Мира ,***,Ваня Костова), несериозно е да търпят такова унижение, но, който, каквото си причини....
26
1
 
12
 
! Отговори
Coolагин преди 5 години
Моля, престанете да величаете до небето грубияна, който е симпатичен само на баба си и майка си вероятно. Личи си от километри, че е подставено лице на продуцентите и играе техния сценарий.
25
13
 
6
 
! Отговори
65 преди 5 години
Както и да го обиждате ,той е най _чистоплътния,откровен и смел в упреците и подигравките към другите.Снощи как,,*** Ваня К.за нещата и в банята.И чак сега видях кой е,,дрисльото на Мария Илиева.Ами тя е перверзна,та това е дете.А Божана с тая пиянска физиономия ?Да не говорим колко злоба има в нея.А Петко и Галкин?Те пък какви са смешки.Мира е една флегма,която цяла нощ мисли ,как да не се изложи.Кулагин на вдички ще направи ауотопсия на душата.Ваня и *** мислех че ще се хапят,но *** избяг
24
4
 
7
 
! Отговори
глас преди 5 години
всичките вътре са баси *** без изключения
23
9
 
10
 
! Отговори
ало ало преди 5 години
Това ли е типичния руснак? Заядлив гримьор
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 18Аз не съм дакслаица. Завърших 2000та. Тези "промени" са толкова незабележими, че никой не им обръща внимание. И ако си мислиш, 0е отиваш някъде в този живот, като обиждаш хората, и им се подиграва за дребни и незначителни и грешки.... Леуееееееее, пич, не ти е хич добре.
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21То па и тоя, грматипен войн, тръгнал да ръси светлина и просвета в някакви си форуми и коментатор ски секции...
20
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕФтина кифла, *** между българска муpва и немски пpacчо. Абсолютно безмозъчна кифла.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФилологаАбсолютно съм съгласен. Даже преди дублетната форма е било само "гюлле", но в крайна сметка се гледат настоящите правила, а не какво си учил преди 100 години.
18
1
 
14
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Странна представа имат за секс хората... От продукция " еФтините никита" -толкова. Един невъзпитан гриньор и едни объркани хора с явни комплекси, удобни за игра. бб... едно време чужди гости канеха, сега - Ванчето Костова.
17
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетох тази много важна статия в клозета.
16
3
 
20
 
! Отговори
Филолога преди 5 години
Моментално тия "даскалици", които пишат "гюлле" да се заловят и хвърлят в камениста пропаст!!! Правилно е да се пише гюле, мн.ч. гюлета. Преди 2002 г. формите гюле и гюлле бяха дублети, но сега правилен е само първият вариант. Думата е заета от турски gülle.
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамата по *** ли се надушиха? Толкова са тъповати горките, че направо се чуди човек как оцеляват в реалния живот!
14
2
 
11
 
! Отговори
ff преди 5 години
абе нема ли нещо хазова бутилка примерно да тресне там , нещо такова
13
5
 
14
 
! Отговори
космонавта преди 5 години
До СатДа бе. И аз се чудя що трябва да се пише "вакуум", вместо "вакум" или "континуум", вместо "континиум", както го казват чичаците пред блока, ама явно учените нарочно, за да взимат пари ги мислят тези неща, а народа няма какво да яде. Или е заговор на илюминатите и рептилите...или са пък масоните, знае ли човек. Но само ни объркват съзнанието с тези чужди думичли, вместо да си е по нашему, по български как си го чуем отнякъде, така да си го кажем и ние
12
3
 
23
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Днес медия ... нова тв и арменците колко ви плащат за да публикувате глупостите им ?
11
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВИП простотия!!!
10
18
 
13
 
! Отговори
Даскалица преди 5 години
"Гюлле" се пише! "ГюЛЛе"! Я за домашно всички да го напишат 20 пъти и после ще проверя кой какво е натворил!
9
7
 
23
 
! Отговори
Шибириби преди 5 години
Да дават победата на Вал. Нама какво да бавят нещата.
8
11
 
28
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Пише се ,,гюле,, госпожа:)